Szabbensz Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Az idézőjelet nyugodtan elhagyhatod. Tényleg jobban élnek errefelé a népek. És vendégszeretők. Tapasztaltam is nyaralás alkalmával, meg mesélték is. Itt alföldön ha pölö kér vmit az ember a másiktól, már az baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 És vendégszeretők. Tapasztaltam is nyaralás alkalmával, meg mesélték is. Itt alföldön ha pölö kér vmit az ember a másiktól, már az baj... ezzel nem minden esetben értek egyet.debrecenre sajnos a legtöbb helyen igaz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Itt alföldön ha pölö kér vmit az ember a másiktól, már az baj... Túrkevén azért nem így van. Igaz, az már nyugatabbra van Debrecentől. Mondjuk úgy 20 Km-rel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Túrkevén azért nem így van. Igaz, az már nyugatabbra van Debrecentől. Mondjuk úgy 20 Km-rel. :( a kisebb települések azért másabbak.de debrecent kifejezetten utálom ilyen szempontból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 A nagyvárosnak az a hátránya... előnye pedig h nem ismerjük még a szomszédot sem, ha pölö a paneldzsungelben lakunk :( Az én tanyámon (mert Kaba a szememben soha nem lesz város... , hiába van városí címünk, Cúkorgyár, amit bezártak.. meg Bio Etanol üzem... eredjenek már...Mese habbal) mindenki ismer mindenkit.. s mindenki pletykás... ezt utálom... 2 éve mikor elestem a motorommal, másnap már fél falu tudta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Erre is rácáfolok. Fehérváron panelban lakom, és nagyon jóba vagyok a szomszédokkal. Pedig Fehérvár sem kisváros. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egy debreceni haverom tapasztalata a paneldzsungel... pedig ő sem egy elveszett ember :-) Találkoztál már Voga processzor úrral? :P a Bumerángos ürge :cry: minden reggel hallgatom őket. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egyszer nyáron az Országalma környékén láttam. De ennyi. Szia Corsika! Ú, a francba! Dícsérem itt a nyugatot, te meg olyan keleten dolgozol, hogy az már szinte távol-kelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Lehet én is kitanulom ezt a rencergazda(g)ságot! :( ,ha már ilyen jól keresnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én nem tudom, mennyit kereshetnek, de nem lehet rossz. Elvileg annak tanultam volna, csak épp a Novell és a Linux órákat rendszeresen a kocsmában töltöttem el. :P Windos NT-t pedig nem hiszem, hogy manapság sűrűn alkalmaznának. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Linux ot kell használni, mert nincs rá vírus! :( A winfost meg telepíthetjük havonta... legalábbis én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 én másodállásban rendszergazda vagyok,szüleim lakhelyén,de nem egetverő a fizu,de egy hónapban kb 1-2 rát dolgozok érte :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 ööö, :( na én lépek, nézem Erdei meccsét :P Hajrá madár! Jó éjt a fórumozóknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Srácok! Tegnap túlestem egy hivatalosnak mondható időmérő edzésen. Eredmény az aláírásomban. :P Aki ennél gyorsabbnak érzi magát, azzal jövőre szeretnék összefutni egy találkozón, hogy összeüssünk egy címeggyesítő meccset. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Ejha Sanyi! Ez Üvegből, dobozból, vagy korsó, műanyagpohár? Jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Ez üvegkorsóból ment. Lehetett volna jobb idő is, de az eleje döcögősen indult, mivel a korsó négy decis volt, így elég púposan fért bele a fél liter. Gyakorlatilag szürcsöléssel indítottam, és csak utánna tudtam megemelni a korsót, és dönteni lefele a nedüt. Tehát lesz ennél még jobb időm is. :P Edzésben kell maradnom, elvégre nyáron már címvédőként megyek Manta talira! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 A kérdésem az lenne a bajnok úrhoz,hogy nyelted is közben vagy csak úgy döntötted lefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Közben nyelek. Próbálom elsajátítani a ledöntős módszert is, de az még nem megy. Nomeg amíg van esélyem nyelve, addig inkább így innám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 elpocsékolod a sört,nem élvezed ki az ízét :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Az ízét? Most viccelsz? :( Amúgy a legtöbb esetben finoman, szolidan, beszélgetés mellett kortyolok. De már nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyi az annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 ja,szinte mindig kíváncsi vagy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Jó reggelt! Tegnap Tomi023-al rögtönzött villámtalin vettem részt, meg a Víg-kend-be sikerült neki és a kamionnak szállást találni. Most Nyíracsádon van már valószinüleg. Utána indul Kecskemétre. Endlosnak itt is Boldog Születésnapot kívánok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 engem meg nem vettél észre tegnap,itt az eon előtt,igaz gyalog voltam :P endlos,tortát mikor eszünk? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Heppi Börszdéj Endlos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 engem meg nem vettél észre tegnap,itt az eon előtt,igaz gyalog voltam :P reggel a dokihoz siettem, mert időpontra voltam hívva. Hazafelé meg azért siettem, mert siettem. Nem érek rá gyalogosokat figyelgetni, pláne télen, és mellesleg fickókat. Nyáron a csajokat inkább :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts