Szabbensz Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Kérdezni is akartam hogy az ilyen szárnyat hogy kell felrögzíteni az Astrára?
adorjant Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 jó reggelt debrecen :( úgy itt aztán megy a tuning :P
mackosajt Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 igen, tuningoljuk! Jó reggelt! Már csak 12 oldal, és igen közel leszünk egy pizzához! :(
Szabbensz Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Jó reggelt! Naaaaaaaaaaa, De mégis? ki kell fúrni a csomagtartó ajtót? Fiatalok "szokása", tuning 1000 rel :(
mackosajt Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Hát! Mondjuk lehet nem árt, mert a TechnokolRapid nem hiszem, hogy sokáig tartaná. :(
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 A Sika csodákra képes! :( Szerintem az megfogná. De talán mégis jobb megbátorítani pár csavarral...
adorjant Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 A Sika csodákra képes! :cry: Szerintem az megfogná. De talán mégis jobb megbátorítani pár csavarral... "220 felett....." :( :P
mackosajt Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 nem érteni your tájszólás :( vászmákogsz? Du svájci?
adorjant Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 mondom NEM TÚRISTA :P mer azt nem szeressem :(
nyuszifül Elküldve November20, 2007 Szerző Elküldve November20, 2007 Úgy látom srácok már nagyon éheztek arra a pizzára, (a Pompeiiben az is van, meg a hőn áhított kerekasztal...csak úgy mondtam)
Berlina-D Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Üdvözletem!! Nagyon nagyon rég voltam itt,úgyhogy gondoltam,beköszönök...ha még emlékszik rám valaki :( Szárnytémához: okosabb dolog felfúrni,mert most tettem én is fel hátra egyet,és nekem 4 csavar foggja fel.Ragasztóban nembíznék,akármilyen erős is...mindig nézném a visszapillantót,hogy megvan-e még :P
Szabbensz Elküldve November21, 2007 Elküldve November21, 2007 Hali!! Felkerült az új hűtőrácsom :( Holnap színre fújom, s csinálok róla képet, ha érdekel benneteket milyen lett. Szerintem is csavaros megoldás lesz a legjobb... nem kéne 15 rongyot elhagyni csak úgy :P
Gepard Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 Kérdezni is akartam hogy az ilyen szárnyat hogy kell felrögzíteni az Astrára? Biztos, hogy ilyet akarsz feltenni? Szerintem van annyira gagyi, mint az enyémen a kiömlőutánzat. Nem akarlak bántani, csak később nehogy te is megbánd.
Szabbensz Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 Biztos, hogy ilyet akarsz feltenni? Szerintem van annyira gagyi, mint az enyémen a kiömlőutánzat. Nem akarlak bántani, csak később nehogy te is megbánd. Hali!! Foggalmam sincs milyet akarok majd rátenni, ha teszek rá egyáltalán... ha az is üvegszálból készül mint amit vettem hűtőrács, akkor nem veszek rá... legkisebb sérülés (kavicsfelverődés) esetén is törik.... elöl legalábbis... Oly sokmindent szeretnék még a kocsi megjelenésén változtatni, csak néhány dolog tántorít el. Ha az utángyártott "tuning" lökhárítók (amik szerintem pofásan mutatnak) is olyan gagyi anyagból készülnek, akkor marad a gyári, csak színrefújatom. Egy olyan fostuning lökhárítóér kár 30 rugót kiadni. Szóval még semmi szárny felrakás nem fenyeget... csak érdeklődöm :(
Recommended Posts