bebida Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Pont arra, ami történt... Node a mostani fiatalok általában már ilyen hígagyúak. Azt hiszem, ki kell mondanom: mi vagyunk az utolsó generáció. Minket már csak a degeneráció követ... (tisztelet a kivételnek) Na, azért! :P Egyébként én is tudnék mesélni, csak én kb minden nap hallgatok egy-két ilyen embert suliban! :( Ja, és igazán megérdemeltétek a legjobb rendezvény díjat! Én is ott éreztem magam a legjobban nálatok! :cry: Gratula!
Korzika Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Szerintem minden korosztályban megvannak a normálisok is és a lököttek is.Legfeljebb egyes csoportokban nagyobb százalékban.Amúgy sziasztok!
adorjant Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 háállóó! na itt meg mi történt? :P énisénisénisssss :(
Gepard Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 na itt meg mi történt? :( Pörög a fórum. :P
adorjant Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Pörög a fórum. :D közben megtaláltam mit írt dr birka eduárd :( de kár hogy nem voltam itt :cry: :P
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 ....énisénisénisssss :(.... 1szer nem nézel ide és máris vannak törénések miii ? :P
adorjant Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 1szer nem nézel ide és máris vannak törénések miii ? :P talán valami összefüggés lehet a két dolog között? :( :cry: :D
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 talán valami összefüggés lehet a két dolog között? :( :P :cry: Nézz be mindig és akkor biztos nem fog ilyesmi történni :D
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 énisénisénisssss :( Mármint te is a birka ifjakhoz tartozol, vagy téged is tiltsunk ki? :P
Gepard Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 egyiksenem :P 3. alternatíva: 10%? :cry: :(
Endlos Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Hali! Csak literes kiszerelésben adják? vagy lehet fújós spay formában is kérni? nekem az lenne a jobb, mivel kompresszorom nincs... s akit tudok hogy kompresszorral lefestené kabán, elég gány munkát végez... libabőrös lesz a felület, meg beleszállnak a bogarak mikor csinálja, szóval nem zárt térben fest... S azért nem kéne hogy ocsmányul nézzen ki az ejele a kocsimnak... a MIKLÓS UTCÁN spraysdobozba töltik a legjobb minőségű festéket is, ha úgy szeretnéd, és kis mennyiséget akarsz, de ne feledkezz m,eg semmiképp sem a műanyagra kötelező alapozóról (speckó), csak arra ragad a festék, nem olan, mintha a fémet fújnád.. Én most a bogarat amúgy egy 380as kompresszorral fújom kint Józsán faterom tüzépén. Zárt tér, csak mióta beállt a nagy hideg félbehagytam, mert a hidegtől is hártyás lesz a felület. Ez most profi munka lezs, merthogy eléggé drágák ezek a gépek.
Endlos Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 SöSa miccól egy ienhez? ebay Húbasszju gyorsan ki kéne ezér ugrani: Endlosmobil Szólhattatok volna, hogy lesz Berlináékkal kis összeröfi. Mos nagyon haraXOM. Vagyis úgy teszek. :-))
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 SöSa miccól egy ienhez? ebay Nem szól hozzá semmit, mert nem jó a link. :(
adorjant Elküldve November16, 2007 Elküldve November16, 2007 3. alternatíva: 10%? :cry: :( le lehet szállni rólam,kedves moderátor bácsik :P
Szabbensz Elküldve November16, 2007 Elküldve November16, 2007 a MIKLÓS UTCÁN spraysdobozba töltik a legjobb minőségű festéket is, ha úgy szeretnéd, és kis mennyiséget akarsz, de ne feledkezz m,eg semmiképp sem a műanyagra kötelező alapozóról (speckó), csak arra ragad a festék, nem olan, mintha a fémet fújnád.. Én most a bogarat amúgy egy 380as kompresszorral fújom kint Józsán faterom tüzépén. Zárt tér, csak mióta beállt a nagy hideg félbehagytam, mert a hidegtől is hártyás lesz a felület. Ez most profi munka lezs, merthogy eléggé drágák ezek a gépek. Hali! Köszi! A sprays verzió lesz nekem a legmegfelelőbb. Az alapozóról persze nem feledkezem el, festegetek már mást is, mint motorok alkatrészei... szóval tudom mi a dörgés, s a festékeket is ismerem naggyából melyik jó, s melyik való kukába. S még mindig nem jött meg a hűtőrácsam :( Jövő héten bemegyek az Ateri hez, s ha nem jött meg akkor rendet teszek :P E hét hétfőre, vagy max keddre igérték ...
csabank21 Elküldve November18, 2007 Elküldve November18, 2007 SZIASZTOK ÉRDEKLŐDNÉK HOGY AZ OPEL VECTRA A 20I 8V LAMBDA SZONDÁJA HÁNY KÁBELES
mackosajt Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 SZIASZTOK ÉRDEKLŐDNÉK HOGY AZ OPEL VECTRA A 20I 8V LAMBDA SZONDÁJA HÁNY KÁBELES Nos, Ezt egyszerűbb a kocsin megnézni, illetve ha írsz motorkódot, akkor abból is kiderül. Azért is lenne fontos ez a kis adat, mert már volt szerencsém 20NE mocishoz, amin isminek ki akartuk cserélni, de csak akkor derült ki, hogy 20NE, amikor már alatta voltam, és még 1x meg lett nézve a forgalmiban a motorszám, mert lambdának se híre, se hamva nem volt sehol. :( ja, és légyszi kapcsold ki a Caps Lock-od. Köszi. :P amúgy meg: Jóóó reggelt Debrecen! Kéne egy kis élet ide. Pl. akkor egy vacsis vagy csak egy hambis tali?
nyuszifül Elküldve November19, 2007 Szerző Elküldve November19, 2007 Kissé lemaradtam mostanság, így utólag is szeretném megköszönni a díjat, remélem lesz még alkalma bizonyítani a helyieknek, hogy megérdemelten kaptuk :(
Szabbensz Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Halihóóóóó Na mi a nagy harci helyzet errefele? Nagyon megállt az élet...a fórumélet...
Gepard Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Kissé lemaradtam mostanság, így utólag is szeretném megköszönni a díjat, remélem lesz még alkalma bizonyítani a helyieknek, hogy megérdemelten kaptuk :( Ez csak rajtatok múlik, mi szívesen megyünk hozzátok is.
Recommended Posts