Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 Én viszont mostantól ritkábban leszek. Sanyi barátom vett egy B Omega caravan-t, és most nincs pénze a Manta felújítására, úgyhogy egy helyet előrébb ugrottam a listán! :lol: Ennek örömére péntek óta készítjük az üvegszálas elemeket a kocsimra. Két sárvédő már a sablonban, egy réteg üvegszál már van benne, ma kapja az utosó réteget. :lol:
adorjant Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 hirtelen aszittem vettél egy b omegát :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 Az egy másik Sanyi! :lol: Én most egy 1.2-es kétajtós, kocka lámpás C kadetten gondolkodom. 50000 Ft-ért már elvihető. Csak a szokásos gondok vannak ele: nincs műszaki, kicsit avittas a kasztni, és a motor sem 100%. Node ez mind nem nagyon számít. :P Manta híd, 2.4-es motor, és repül, mint a szél! :lol: De így, hogy hamarosan szétkapjuk a Mantát, nem hiszem, hogy megveszem. Egy autóm lenne már kész normálisan. :lol:
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 Sanyi! Tudom, hogy nehéz, de próbálj 1re koncentrálni. :lol: :lol:
adorjant Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 Az egy másik Sanyi! :P Én most egy 1.2-es kétajtós, kocka lámpás C kadetten gondolkodom. 50000 Ft-ért már elvihető. Csak a szokásos gondok vannak ele: nincs műszaki, kicsit avittas a kasztni, és a motor sem 100%. Node ez mind nem nagyon számít. ;) Manta híd, 2.4-es motor, és repül, mint a szél! :lol: De így, hogy hamarosan szétkapjuk a Mantát, nem hiszem, hogy megveszem. Egy autóm lenne már kész normálisan. :lol: van egy ötletem :hiya: ha már ennyire autóvehetnéked van állandóan,vegyél matchboxokat vazze :lol: forgalmit meg nyomtatunk :hiya:
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 van egy ötletem :P ha már ennyire autóvehetnéked van állandóan,vegyél matchboxokat vazze :lol: forgalmit meg nyomtatunk ;) Á, az nem jó! Úgy nem az igazi, hogy brümm-brümm. :hiya: És különben is, csak gondolkodom rajta. :lol: (bár, eddig minden gondolatot tett követett. :lol: Nehéz lesz megállni, mert olyan széééép a C Kadett.)
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 Sanyi! nézd csak ezt? Tudom, nem Borbet A, de elég méretes felnik! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Elküldve Október15, 2007 Hmmm.... A C Reki alá jók is lennének! :lol:
Endlos Elküldve Október16, 2007 Elküldve Október16, 2007 Az egy másik Sanyi! :lol: Én most egy 1.2-es kétajtós, kocka lámpás C kadetten gondolkodom. 50000 Ft-ért már elvihető. Csak a szokásos gondok vannak ele: nincs műszaki, kicsit avittas a kasztni, és a motor sem 100%. Node ez mind nem nagyon számít. :P Manta híd, 2.4-es motor, és repül, mint a szél! :lol: De így, hogy hamarosan szétkapjuk a Mantát, nem hiszem, hogy megveszem. Egy autóm lenne már kész normálisan. :lol: Tudod-e azt Sanyi, hogy az igazi szakemberek nagyonnagyon speciális helyzetben vannak. Én tudok olyan autógyárost, aki gyalog jár, és olyan sikeres kőműves vállalkozót, akinek omladozik a vakolat a házán. :-))
adorjant Elküldve Október16, 2007 Elküldve Október16, 2007 Tudod-e azt Sanyi, hogy az igazi szakemberek nagyonnagyon speciális helyzetben vannak. Én tudok olyan autógyárost, aki gyalog jár, és olyan sikeres kőműves vállalkozót, akinek omladozik a vakolat a házán. :-)) ez minden szakinál így van,valóban :lol:
Endlos Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Van egy srác egy volt levilágítós a Applescann-nál, most ezt a honlapot csinálja, meg mindent, ami vele jár : Autóstippek, lényeg, hogy nagy autófelújítóművész, és vannak régi autói, többek közt egy gyári fényű ezüstmetál Mantája (na oat sem láttam még)
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Ha minden jól megy, holnapra újra önjáró lehet a vectra.
nyuszifül Elküldve Október18, 2007 Szerző Elküldve Október18, 2007 Van egy srác egy volt levilágítós a Applescann-nál, most ezt a honlapot csinálja, meg mindent, ami vele jár : Autóstippek, lényeg, hogy nagy autófelújítóművész, és vannak régi autói, többek közt egy gyári fényű ezüstmetál Mantája (na oat sem láttam még) Én ismerem és korábban már fel is vettem velük a kapcsolatot, a debreceni talira is hivatalosak voltak, és a reklámunk kint is volt, csak nem tudtak eljönni.
Szabbensz Elküldve Október18, 2007 Elküldve Október18, 2007 Szevasztok!! Uhh de rég írtam, gondoltam visszanézek már :lol: Valami engedély kel ahhoz hogy lesötétíthessem az ablakokat a kocsimban? S hogy célszerő ezt megcsinálni? hogy jó is legyen, gondolom ki kell venni az ablakokat... Írjon akinek van erről tapasztalata, szeretnék sötétÍtést az astramra, persze csak a megengedett határokon belül. Üdv.: Szabbensz
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2007 Elküldve Október19, 2007 Ütemezve a mostani tempóval: Kb 2008 szilveszter..
mackosajt Elküldve Október19, 2007 Elküldve Október19, 2007 most kivételesen szívemből szóltál :lol: és akkor még nem is tudtam, hogy mára ekkora O szopás részese leszek. 1 db szimmering sehol sem kapható(sacc. 2-3e Ft lehetne az értéke), csak egy 50e ft-os alkatrésszel együtt. Na ez a szopás...
Szabbensz Elküldve Október19, 2007 Elküldve Október19, 2007 Hali!! Na senki nem tud semmit segíteni/ tanácsolni az ablakok sötétítése témáról??? plííííz, számbádi üdv.: Szabbensz
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2007 Elküldve Október19, 2007 Kersd a kecskemétiek között Tomi23-t! Ő ilyennel is foglalkozik, gondolom tisztában van a jogi és egyéb részletekkel. De én ehhez értelmesen nem tudok hozzászólni.
mackosajt Elküldve Október19, 2007 Elküldve Október19, 2007 Mikor lészen ezredik oldal ? :lol: Türelem 1000. oldalt terem! :lol: Endlos! Csütörtökön délután nem volt furcsa, hogy egy piros fiat puntos villog a Monostorpályi-Vécsei kereszteződésben, miközben ő balra fordul, te meg várod a zöldet? :P Évzáróra tervezi valaki a menetelt? Ha igen, visítson, és mehetünk 1 autóval (feltéve ha addigra mondjuk kész a vectra :lol: )
Endlos Elküldve Október20, 2007 Elküldve Október20, 2007 Türelem 1000. oldalt terem! :lol: Endlos! Csütörtökön délután nem volt furcsa, hogy egy piros fiat puntos villog a Monostorpályi-Vécsei kereszteződésben, miközben ő balra fordul, te meg várod a zöldet? :lol: Dehogynem végigfutott rajtam azonnal, hogy mi lehet a baj, fényszóróm világít, motorháztető lecsukva, ajtó becsukva, hát elég jó kis ijedség :-)) Valami engedély kel ahhoz hogy lesötétíthessem az ablakokat a kocsimban? S hogy célszerő ezt megcsinálni? hogy jó is legyen, gondolom ki kell venni az ablakokat... Írjon akinek van erről tapasztalata, szeretnék sötétÍtést az astramra, persze csak a megengedett határokon belül. Itt opelfórumon volt egy lány, aki ezt reklámozta, és beszélgettünk is róla, olyan 26 ezer körül jött ki egy teljes fóliázás az én 3 ajtósomra, és akik ezt csinálják adnak egy műbizonylatot, amit meg tucc mutatni a rendőrnek, ha kötexik. Anyum milyen fickót találtunk. Itt nemmessze a Kondorosnál lakik egy fanatikus régi autó gyűjtő, aki amúgy karosszériázik, onnan ismertük meg. Megengedné, hogy nála lefújjam a bogarat, és ha jó lesz, akkor az övét is le kell. Cserébe kasztnizik nekünk. Nem is ez a lényeg, az addig O.K., hogy ott áll az udvarán egy gyönyörű gyári fényű 5 ajtós villiám ezüst (a világosabbik) E-Kadett 91-es, hanem van egy régi törpe Zasztija is eldugva, meg ami a a legütősebb egy 500-as 60 valahaynas évjáratú Trabija, gombölyű kombi. De szerettem volna mindig is egy oat. Aztán pöpecül feltuningolni, és KPMeztetni. Mellesleg összvissz 3 bogár áll az udvarán, meg Gol1-esek, stb. Alkatrész miondenhez, ami kell... Bár gondolom rajtam kívül nem sokakat tüzel fel az iesmi. :-))
Recommended Posts