mackosajt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szép napot! Nyuszi! ezt hogy hoztad össze? ui: újra működik a pc-m. Köszönet érte I_S-nek! Ha már náluk voltam, megcsodáltam az 5700 ccm-s chevy-t is, ami az övé. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 És a baba? Lassan esedékes nálluk, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 mackó nem láttál véletlenül egy hob-298 forgalmi rendszámú sötétzöld opel astra típusú személygépkocsit,egy fiatalemberrel a fedélzetén,melletted kb fél méterre elhaladni,miközben te álltál az útlezárásnál? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ejnye Nyuszi! Ezt hogy adtad elő? :lol: Nagyon kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 És a baba? Lassan esedékes nálluk, nem? Jól van! Bár a feleségével nem találkoztam. Azt mondta I_S, lehet még alszik. :lol: mackó nem láttál véletlenül egy hob-298 forgalmi rendszámú sötétzöld opel astra típusú személygépkocsit,egy fiatalemberrel a fedélzetén,melletted kb fél méterre elhaladni,miközben te álltál az útlezárásnál? :lol: :lol: Hirtelen fel sem tűnt. A metabondoshoz igyekeztem éppen, mert picit csúszásban voltam. Viszont 3 körül láttuk HOBit nálad! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Sörös Sanyi emlékére: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Meghaltam? És nekem senki sem szól róla? És miért pont Zapi? Több kérdésem nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 sztem ezek megmaradnak a költői kérdés szintjén :lol: ja,a Babaluban még mindig nagyon jó a kaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 sztem ezek megmaradnak a költői kérdés szintjén :lol: Ha meghaltam, hát meghaltam. Nem téma, úgyis mindíg mindent utolsónak tudok meg. De a Zapi tényleg érdekel, mert egyszerűen nem tudom mivel összehozni. :lol: Ha csak a régi vasak iránti rajongásommal nem. Node akkor az a Zapi legyen Zapi, ne ilyen mittudoménmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ha meghaltam, hát meghaltam. Nem téma, úgyis mindíg mindent utolsónak tudok meg. De a Zapi tényleg érdekel, mert egyszerűen nem tudom mivel összehozni. :lol: Ha csak a régi vasak iránti rajongásommal nem. Node akkor az a Zapi legyen Zapi, ne ilyen mittudoménmi.... Háááááááátymermérnye, csk oan jól hangzott ebben benne volt a gondolat, meg a záporjóska voltmivolta, meg a heppenberger limpenbergere is. ;-> Hát ennek a poénosab oldala, hogy ez egy nagyon kemény ukrán oldal, ha visszafejted, akkor figyelmzetet a google, hogy ez veszélyes oldal :-) Nyaés emmeg Nyufi emlékére: (hátha ettől megyógyul a lábad) http://www.rk-design2001.de/Bilder/Autos/G...ges/image1.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Kösziiiiii, és kösziii mindenkinek. Kérdésetekre válaszolva fogalmam sincs hogy hoztam össze, már hetek óta fáj, dagadt, és sántítok, de azt hittem elmúlik, mint egy hónapja a másik lábamon. De aztán mégis elmentem dokihoz, amikor már két éjjel fájdalomcsillaíptóval aludtam, és lám kiderült az igazság, csak félve kérdeztem meg magamtól utána, vajon egy hónapja a másik is el volt törve?én meg úgy másztam hegyet?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Kösziiiiii, és kösziii mindenkinek. Kérdésetekre válaszolva fogalmam sincs hogy hoztam össze, már hetek óta fáj, dagadt, és sántítok, de azt hittem elmúlik, mint egy hónapja a másik lábamon. De aztán mégis elmentem dokihoz, amikor már két éjjel fájdalomcsillaíptóval aludtam, és lám kiderült az igazság, csak félve kérdeztem meg magamtól utána, vajon egy hónapja a másik is el volt törve?én meg úgy másztam hegyet?????? :lol: Nyadevégülis hogyan tud eltörni midnkét láb egyszerre? Talán van vmien kálciumhiányod, ami miatt érzékenyebben reagál a lábad a kisebb erőltetésekre is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 örülök endlos hogy végre ismét belelendülsz a fórumozásba :lol: ha valakinek van elfekvő ddr ramja,az visítson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 elfekvő 80 GByte-os PATA (hagyományos) vinyóm van. Az nem jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 most vettem kb 2 hete egy ilyet :lol: :lol: was kostet es? (=ár-mote kedvezmény :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 én meg 1 hónapja vettem hasonlót, aztán a múltkor találtam 2-t. 1 hasznosítva. Másik felesleges. Mennyit ér meg neked? Maxtor. rajta lévő cucc alapján nem sokat volt kínozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 én 5ért vettem maxtor diamondmax plus 9-et (7200rpm) szóval végülis ennyit megérne,de ha ennyiért állna is a biznisz,hónap végén lenne aktuális Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 akkor félretéve. Ha meg unokatesóm 1 héten belül nem állítja üzembe az 1.2 GHz-es P3 cerkát 512 SDRammal, intel lapon, integrált VGA, hang, LAN, usb-k, + a másik 80-as vinyó, akkor az is eladó lesz, mert álló helyben nekem csak haszontalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 és ha elvinném mindkettőt,olcsóbban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Sziasztok! Eddig azt hittem tudok vezetni, aztán eccer kaptam ezt a videót: Itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Na Palik Laci mindig mondta hogy szépen muzsikálnak az F1-es motorok de ezt ő sem hitte volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Gyorsan ellopom adorjant szövegét és Jóóó reggelt Opelesek! :lol: Mackó, még 1x köszi az olajat, Nyuszi, vigyázz. a nyúlláb szerencsét hoz, de hamar törik! Endlos, még mindig nem tudom követni a gondolatmeneted, de egyszer csak felnövök hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 kérem a jogdíjamat,kééééremmm a jogggggdíjjaaaamat :lol: mivan,nem tudsz aludni vazzzee? :lol: Lujdzsi,az első videó amit linkeltél,a SAAB is csinálta,nem semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Gyorsan ellopom adorjant szövegét és Jóóó reggelt Opelesek! :lol: Mackó, még 1x köszi az olajat, Nyuszi, vigyázz. a nyúlláb szerencsét hoz, de hamar törik! Endlos, még mindig nem tudom követni a gondolatmeneted, de egyszer csak felnövök hozzá. :lol: Mire gondolsz, mit nem értesz? A zagyvaságot, vagy az ucsó h.sz.-t? A zagyvaságnak a lényege, hogy kapcsolódik vmihez, és csak hangulatfestő jellege van, nem érteni kell, csak érezni, a másik meg nyelvtanilag asszem elfogadható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Jobb reggelt! nincs valakinek egy felesleges F18-as, b vectra váltója? :lol: Tomi! szivesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts