Endlos Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 Úgy van ! No comment! Navárjunkacsak, most miről van szó? Amiket az aláírásba beraktam, azokat azonnal töröltem is, tán 5 percig voltak fennt. Mit kell még törölnöm? Vagy csak elkéstél kicsit Lujdzsi a beszólással? :-))
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 szép napot! :unsure: Tomi! ennyire sok a meló?
adorjant Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 Navárjunkacsak, most miről van szó? Amiket az aláírásba beraktam, azokat azonnal töröltem is, tán 5 percig voltak fennt. Mit kell még törölnöm? Vagy csak elkéstél kicsit Lujdzsi a beszólással? :-)) amit kellett,már kitörölted,köszi. Lujdzsi csak később reagálta le :unsure: és üdv az elveszett báránynak :wacko:
szabot Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 Ennyire sokmindent csinálok. Bent több a meló, e maitt ritkábban tudok felmenni a netre (ez látszik azon is, hogy ritkábban vagyok msn-en). Otthon meg keveset vagyok, ha igen, akkor meg nem gép előtt. Azért még élek, és nem felejtettelek el titeket. :unsure: Most, hogy sikerült véggolvasni, így már hozzá is fogok szólni dolgokhoz.
szabot Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 ...üdv az elveszett báránynak :wacko: Gondoltam beeeenézek egy kicsit. :unsure:
adorjant Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 Gondoltam beeeenézek egy kicsit. :lol: :unsure: :wacko: :lol:
Gelko Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 Most, hogy sikerült véggolvasni, így már hozzá is fogok szólni dolgokhoz. áááááá a 2 nem feltételezi egymást....én csak irok nem olvasok :wacko: ebből lesznek az ehhez hasonlóan értelmes hozzászólások.... :unsure:
adorjant Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 áááááá a 2 nem feltételezi egymást....én csak irok nem olvasok :wacko: ebből lesznek az ehhez hasonlóan értelmes hozzászólások.... :unsure: ez a titkár feladata :lol:
szabot Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 áááááá a 2 nem feltételezi egymást....én csak irok nem olvasok :wacko: ebből lesznek az ehhez hasonlóan értelmes hozzászólások.... :unsure: Akkor az ég óvjon mindenkit bíró Bíró Gellérttől. Nem olvassa az ügyeket, csak ítélkezik. :lol:
szabot Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Esik. Nem szép, de ez van. Jobb, mint ha fagyna is. :unsure:
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Itt is! Pedig ma ki akartam takarítani a vectrát... a srácok valami bónuszt eldugtak benne... és kezd szagosodni...
szabot Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Itt is! Pedig ma ki akartam takarítani a vectrát... a srácok valami bónuszt eldugtak benne... és kezd szagosodni... Az jó lehet. :unsure: Nézd meg, hogy nincs-e ráégett macska a blokkon, mint havernak volt. Neki is szgos volt a kocsi. Már többször is kitakarította, de hiába. Mígnem egyszer benézett a motortérbe is. Nem volt szép látvány és munka sem...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Itt is! Pedig ma ki akartam takarítani a vectrát... a srácok valami bónuszt eldugtak benne... és kezd szagosodni... ugyan,csak a wunderbaum romlott meg :unsure:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Az jó lehet. :wacko: Nézd meg, hogy nincs-e ráégett macska a blokkon, mint havernak volt. Neki is szgos volt a kocsi. Már többször is kitakarította, de hiába. Mígnem egyszer benézett a motortérbe is. Nem volt szép látvány és munka sem... akkor gondolom a cicc-ciccc,cicuskám se hatott :lol: :unsure: még jó hogy reggelizek :lol:
szabot Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 ugyan,csak a wunderbaum romlott meg :) Vagy a Wunderbacon avasodott meg. :o akkor gondolom a cicc-ciccc,cicuskám se hatott :wacko: :unsure: még jó hogy reggelizek :D A macsek fele rá volt égve a blokkra, a másik fele oszlott. Szerinted hatott a cicc? :lol: Jó étvágyat! Asszem én is lépek enni valamit. Tegnap kimaradt a vacsi. Mondjuk megérte. :lol:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Vagy a Wunderbacon avasodott meg. :wacko: A macsek fele rá volt égve a blokkra, a másik fele oszlott. Szerinted hatott a cicc? :unsure: Jó étvágyat! akkr utána próbálta vígasztalni,hogy jajjjj Cirmi,ne lógasd már az orrod :lol: amúgy köszi :lol: mit csináltál vacsi helyett? :)
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Bocsánat (kicsit) elvoltam tünve, úgy néz ki végre helyre állt a rend, úgy mint itthon és a melóban is most már remélem vagyok leszek.
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 motortérben biztos nincs, meg kívülről nem érződik... belül van a bűnös... csak nem találjuk. :unsure:
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Szia Gyuri! Örülök, hogy minden helyreállt! :unsure:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Bocsánat (kicsit) elvoltam tünve, úgy néz ki végre helyre állt a rend, úgy mint itthon és a melóban is most már remélem vagyok leszek. üdv! ezer éve!!
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 üdv! ezer éve!! Azért nem vok oly öreg!!
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Azért nem vok oly öreg!! de még lehetsz :wacko: :unsure:
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 de még lehetsz :wacko: :unsure: ááá ha így folytatom akkor csak kb. 70 év
szabot Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 mit csináltál vacsi helyett? :wacko: Az titok! :lol: Szia Gyuri! Csak elkezdünk ismét gyűlni. :unsure:
Recommended Posts