Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

17 - 20 korrekt még dolgozni is van kedvem olyankor :unsure: a 42 az ütős volt ! soha többet ..... (atól tartok lesz még ilyen sajna jövőre is és egyre többször)

Elküldve

Az igazi akkor volt, amikor még kombájnos voltam. Odakinn vagy 42, odabenn meg legalább 50 fok volt. A tökömről is patagzott a víz, a por meg a szellőzőn át ömlött be. Régi szép idők. :unsure:

Elküldve

az komoly mikor még por is van a melegmellé némi izzadságal vegyülve :wacko: iszap efektus vagy mi fene :lol:

semi pénzér nem dolgoznék forró / poros helyen :unsure: akkor inkább a halál :lol: :)

Elküldve

ezt szeretni ?? :wacko: huhh ! :lol: :) pl. most is meleg van legalábbis itt nálunk . rettenetesen utálom ! nyaralni se megyek ilyen tengerpartokra meg flikk flakkokra mert nagyon meleg :S az idén Erdély volt sok sok hegyes völgyes borongós/napos de nem meleg helyen voltunk. ez tetszett ! és a levegő :unsure:

sajna itt sehol nincsen olyan levegő talán a Kékes meg pár magasabb hegyünk .. el is húznék valami alpesi városkába :lol:

Elküldve
Rúdfej kinyomója van vkinek kölcsön, vagy vennem kell?

Hű, hogy válaszoljak a saját kérdésemre, sajna reddig úgy néz ki, hogy 15ezer alatt nincs ilyen specszerszám, én már pedig nem fogok kalapálni. Ha lenne vkinek, téllen nagyon kéne :-//

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ezt szeretni ?? :wacko: huhh ! :lol: :) pl. most is meleg van legalábbis itt nálunk . rettenetesen utálom ! nyaralni se megyek ilyen tengerpartokra meg flikk flakkokra mert nagyon meleg :S az idén Erdély volt sok sok hegyes völgyes borongós/napos de nem meleg helyen voltunk. ez tetszett ! és a levegő :unsure:

sajna itt sehol nincsen olyan levegő talán a Kékes meg pár magasabb hegyünk .. el is húznék valami alpesi városkába :lol:

Én is egyetértek ezzel, bár én a skót fennískra vágyom nagyon, és Peru hegyvidékeire :-))

Elküldve

A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik számontartanak minket kedves emlékezetükben. Sajnálom azon kedves ismerőseimet, akik talán nem haragból, vagy feledékenységból, de elmulasztották köszöntésünket. A jelek szerint létünk kicsiny traktora nem hagyott életük szántóföldjén oly mély barázdát, melybe barátságunk magvait elvetve s majdan igaz clubtársi barátsággá fejlődve emlékeink felidézése mellett örömmel és ujjongással fennhangon tiszteljenek meg azzal, hogy dobnak esetleg pár szót a XXI. század számos elektronikai csodaeszköze közül valamelyikkel.

Épp ezért különösen jó érzés a Ti köszöntésetek Kedves Tamás, Sándor , és Zsolt.

Köszönöm! Köszönjük!!!! :unsure:

Elküldve

Megmondom az őszintét, ha Tamás nem pislant rá a naptárra, akkor biza részemről elmaradt volna az üdvözlés. Az az igazság, hogy a névnapokkal hadilábon állok, naptáram pedig nincs... De azért csak éljetek sokáig Lajosok! :unsure:

Elküldve

Jegyezd meg soha sem az a fontos, hogy hogyan jutottál el valahová, hanem az, hogy ott vagy. Mint ahogy az sem érdekes, hogy miért tettél valamit , hanem csak az a lényeg hogy Te megtetted.

Corsikának nem tudja valaki a jelenlegi Telszámát mert egész nap visszadobálta az sms-t a rendszer mire rájöttem, hogy ezen a számon előf. nem kapcs. ?

Elküldve
Jegyezd meg soha sem az a fontos, hogy hogyan jutottál el valahová, hanem az, hogy ott vagy. Mint ahogy az sem érdekes, hogy miért tettél valamit , hanem csak az a lényeg hogy Te megtetted.

Corsikának nem tudja valaki a jelenlegi Telszámát mert egész nap visszadobálta az sms-t a rendszer mire rájöttem, hogy ezen a számon előf. nem kapcs. ?

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Helló,itt vagyok!Te is többet érjél!

Írtam vissza wiwiwiwiwen::::unsure:

Elküldve
A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik számontartanak minket kedves emlékezetükben. Sajnálom azon kedves ismerőseimet, akik talán nem haragból, vagy feledékenységból, de elmulasztották köszöntésünket. A jelek szerint létünk kicsiny traktora nem hagyott életük szántóföldjén oly mély barázdát, melybe barátságunk magvait elvetve s majdan igaz clubtársi barátsággá fejlődve emlékeink felidézése mellett örömmel és ujjongással fennhangon tiszteljenek meg azzal, hogy dobnak esetleg pár szót a XXI. század számos elektronikai csodaeszköze közül valamelyikkel.

Épp ezért különösen jó érzés a Ti köszöntésetek Kedves Tamás, Sándor , és Zsolt.

azérrrr nem gyenge a szöveg :wacko:

Elküldve
A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik .... és azok, akiknek meg még az annyuk is telefont dob, hogy a hugodnak, vagy faterodnak névnapja van, vagyszülinapja, vagy apád hív fel, mert anyádnak van, azok meg kapják be a f@szomat, mert azok nem ebben a számokkal, illemekkel, és elvárásokkal lefolytott világban élnek, hanem egy sokkal szabadabb, könnyebb mármár asztrális sikon elhelyezkedő őszinte, és spontán ajándékozó, kedves smseket küldő világban, ahol nem csak névnapkor küldenek virágot a kedvesüknek. :-))

Hát én nem fogom neked bekapni, de azért így utólag kivánok neked sok boldog mindenfélét, meg húsvéti mikulást, meg sok busójárást, meg sok kisbabát is. :-))

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.