adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 megbizonyosodni kell,nem pedig "gondolni" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hát az a baj hogy részint spórolásból, nem teszik ki minden bekötőút után a táblákat, részint meg azért mert ugye arrafelé is divat az etnikaiszinesfémgyüjtögetősdi. Istenem milyen szép új szóval gazdagítottam a magyar anyanyelvet :wacko: :lol: :lol: De ami biztos az az, hogy a Hortobágy mint olyan természet- illetve tájvédelmi körzet.Namármost ebből kifolyólag sok a vad jószág ami innen oda, illetve onnan ide mászkál. És ha esetleg éjszaka 90 km/h-val találkozol egy szerelemtől felfütött Vaddisznóval aki épp szerelme tárgyát keresgeti a nagy magyar pusztában s ezirányú tevékenysége közben rátéved a főútra , hát mindkettőtöknem xar napja lessz az biztos. Tehát nem csak *Úri Gábor főtörzszászlós (Hortobágyi KMB-sha még nem ment nyugdijba :unsure: ) miatt kell vigyázni hanem a vadak végett is. Amíg arra jártam nappal én sem mindig tartottam be a 60-at de az éjszakai illetve a mackó esetében korlátozott látási viszonyok biza engem is lefékeztek anno. * az urat valóban ismerem valaha a szülei szomszédaink voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 lenne kedvetek valami villámtalihoz mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 lenne kedvetek valami villámtalihoz mostanában? Persze. Péntektől megtalálhatóak vagyunk a Blitz Weekenden. :unsure: amúgy holnap este pl. tuti nem megyek sehova. Készülünk 1000-rel. Még az ótónak is csili-vilinek kell lennie. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 jó,de nem mindenki megy a blitzre szerintem bár ahogy nézem,ide se nagyon jár senki... tisztelet a kivételnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 öreg hiba. Tudom, lesz aki igazoltan lesz távol, na de mi van a többiekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 majd csak elmondják :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor kezdődik megint a Nagy Debrceni Tali tili-toli! :unsure: Jelzem én villámlanék ha megmondjátok hova és mikor kell becspódni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Holnap hozzánk, kocsit fényesíteni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 16.30 után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 akár. :unsure: de ha addigra kész lennék, akkor max iszunk valamit. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Jelzem én ma voltam lemosatni a vasat tehát holnap,vagy azután esni fog Mert ez így szokott lenni igaz Adorján Tomi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 igenigenigen :wacko: az enyém relatív tiszta volt,mígnem egy fa alatt parkoltam,és most tiszta madárszar... tilitoli pedig elkerülhető,ha mindenki nyilatkozik mikor és mit szeretne csinálni.addig csak a levegőbe beszélünk én mondjuk a régi idők biliárd emlékeit szívesen felidézném,de akár sörözhetünk is,férfiember módjára :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Amíg arra jártam nappal én sem mindig tartottam be a 60-at de az éjszakai illetve a mackó esetében korlátozott látási viszonyok biza engem is lefékeztek anno. Egybként nemtudom, szokatok-e járni a panoráma úton de ott a vekeri felől ha jösz, van egy felsőbb rendű út, ami nem is teljesen merőges, a stoptáblát meg csak 6-7 méterre látod meg a kereszteződés előtt, ennél nagyobb hibát , észveszejtő, nemgiaz, hogy ezt nem tudják megcsinálni, nincs előrejelző tábla sem, az a háromszög, ha már 90nel mennék, akkor tutira beleszaladnék a főútba, élőször bele is szaladtam, szerencsém volt, hogy nem jött senki, ráadásul jobbra nem is lehet belátni rendesen, asszem aza diózeghi út flyxtatsa, hanem tvedek. Na ott végig 60-nal szoktam jönni, merthát ezt mégnemiserem annyra, hoy mikor jön, mg annyiaszép a táj, hogy jól ézem magam lassú tötyögésnél. /Bocsika, de szar a billentyűm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 megbizonyosodni kell,nem pedig "gondolni" :unsure: Te meg tudod különböztetni a viccet a butaságtól? Vagy nálad ez felcserélődik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 akkó' rakjá szmájlit a végére :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 tilitoli pedig elkerülhető,ha mindenki nyilatkozik mikor és mit szeretne csinálni. Ma este egy jót b... ni. Na jó, kettőt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 na én erre meg sóhajtok inkább egyet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Ne sóhajts, nem rád gondoltam. :lol: :wacko: De te mondtad, hogy ki, mikor, mit szeretne csinálni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Amúgy részemről jódarabig felejtősek a debreceni talik. Mától újra dolgozom. Bár, mivel még tavalyi szabim is van, ezért lehet, hogy hóelején elzavarnak pihenni. Ha hazautazom, akkor feltétlen szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 a szexuális fantáziálgatásokat nevezed te munkának? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Az én koromban már az is munka! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 a szexuális fantáziálgatásokat nevezed te munkának? :unsure: Ha már témánál vagyunk elvállaltam egy szexuális segédeszközöket forgalmazó cégnek, hogy karbantartom a webportáljukat :-// Most szégyeljem magam, vagy röhögjek. :-)) Inkább az utóbbi. Bár még nem tuti a dolog, meg kell még állapodnunk. Az én koromban már az is munka! :wacko: Hogy te milyen Koromba vagy :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts