Lujdzsi Elküldve Augusztus13, 2007 Elküldve Augusztus13, 2007 Az rendben van csakhogy a bordó csoda itthon maradt.Mert a cimbora 1 hónapos Merivájával mentünk amit persze én vezettem abból a nemtul komplikált indokból kifolyólag,hogy:"Te amúgyi sofőr vagy és szeretsz vezetni" Egyébbként igen barátságos kocsinak bizonyult kényelmes városban pörgős de kint a prérin már nem egy szélvész, bár ez a fekete fantom amivel mentünk csak egy 1.4-es volt és így ez már érthető. Ahogy a fogyimérőt néztem nem is nagyon kajált 4 eber+csomagok és 120-as tempó mellett. :)
adorjant Elküldve Augusztus13, 2007 Elküldve Augusztus13, 2007 na,nem csak én mondom,hogy a twinport jó B) :)
Endlos Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Van benne valami. Egyszer vezettem egy 900 ccm-es Citroen AX-et, és 90 Km/h-nál olyan halálfélelmem volt benne, mint Mantával 200 Km/h környékén sem. Inog az egész, a fék egy hányás, pedig azt a kis tömeget nem egy was ist das megfogni. Előzésnél pedig kilóméterekkel kellett előre gondolkozni. B) Persze, tudom, én, hogy a Corsa más, Pláne SzaboT-é (mert az SzaboT-é :)), de akkor is van egy kis ellenérzésem a kisautók iránt... Ellenérzésem az nekem is van, szívemszerint egy Bentleyvel, vagy Royce-val járnák (sportosabbakkal) de azért én ültem pl. csúcsnyomatékú 2005-ös TDCi Mondeoban, és szintén új Fiat Seicento Sportban is, azon a fék is jó volt. Ami mellesleg 1/3-ad LE volt, mint a ford, de nem 1/3 tömeg. Tehát itt nem volt meg az egyenes arányosság a teljesítmény-tömeg viszonyában.
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 No jelentem itt vagyok, csak hát egyedül csökkentett módban fut a gépem. Szegény 30 Gb-os régi vinyóm haldoklik, szóval így sem mindig indul el. Új vinyó folyamatban, aztán új rendszer lesz. szóval picit el fogok tűnni megint. :)
Endlos Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 No jelentem itt vagyok, csak hát egyedül csökkentett módban fut a gépem. Szegény 30 Gb-os régi vinyóm haldoklik, szóval így sem mindig indul el. Új vinyó folyamatban, aztán új rendszer lesz. szóval picit el fogok tűnni megint. :) Mekkora poén, hogy összefutottunk, annyi galiba volt, hogy nemigen vittem volna el ma hozzád a kis bigót. nem engedték át a műszakin az ufót, csomó mindent meg kell rajta csinálnom, és ha a héten nem lesz kész, akkor ugrott a vevőm. Ez lenne a nekem való autó :-DDDDDDDDDDD
softi Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 na,nem csak én mondom,hogy a twinport jó B) :) Nekem tetsz a 4 betű is jobbra hátul! Pláne most olyan fogyi volt hogy nem hittem a szememnek. Szkovák pari (400 kili) 3 fő. A dombok közt meg bem spórolás volt a fő szempont. Tehát 5,4 lityi lett.
Korzika Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Ha eladnám a Corsát akkor G Astrát veszek az tuti!
softi Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 part3. A német autópálya Ha valaki előzni akar időbe kimegy eggyel beljebb, nem az utolsó pillanatban. A mögötte jövő pedig szépen lassít hogy be tudja tartani a követési távolságot. Semmi villogás. Rám is csak 1x egy Lexus valami ideiglenes rendszámmal. De senki más nem, a nagyautók sem. Előzés csakis balról ha van 3 sáv, ha a jobbszélsö sáv üres, de tök üres akkor se előz senki sem ott. És nem gáz egy felsőkategóriás autónak a legkülső sávban menni ha van 3 vagy 4 sáv.
adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Nekem tetsz a 4 betű is jobbra hátul! Pláne most olyan fogyi volt hogy nem hittem a szememnek. Szkovák pari (400 kili) 3 fő. A dombok közt meg bem spórolás volt a fő szempont. Tehát 5,4 lityi lett. na tessék,idejön,oszt egyből felvág :) B)
softi Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 na tessék,idejön,oszt egyből felvág B) :) Nem azt írtam hogy azért nem viilogtak mert 200zal mentem. :)
adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Nem azt írtam hogy azért nem viilogtak mert 200zal mentem. :) annyival nem is tudnál möszijő B)
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 annyival nem is tudnál möszijő :) nono. sose lehet tudni! :) Jelentem új vinyó bent, Új xp fent. Még van pár telepíteni való dolog. B)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Mire jó egy Ghost-olt rendszrepartíció! :) Mostanában egy negyed óra se nekem az új Windows, mindennel személyre szabva, mindennel telepakolva. B)
adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 nono. sose lehet tudni! :) Jelentem új vinyó bent, Új xp fent. Még van pár telepíteni való dolog. :) milyen vinyót vettél mennyiért hol? B)
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 samsung, 80 gb/7200/8M cache. Pata, mert ilyen hely van a gépben :) nagybátyámon keresztül.
adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 sejtettem hogy árat nem fogsz írni B) nekem is pata vinyóm van,maradi vagyok :)
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 13. De ezt a bótot annyira nem ajánlom. Egyrészt készletük sincs, minden csak rendelésre.
adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 13???? nemáááá :) 200 GB HDD Samsung 7200RPM ATA133 8MB cache 3év gar. 10 950,- 13 140,- és ez egy átlagos bolt...és ott van ez ennyiért...
Endlos Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 part3. A német autópálya Ha valaki előzni akar időbe kimegy eggyel beljebb, nem az utolsó pillanatban. A mögötte jövő pedig szépen lassít hogy be tudja tartani a követési távolságot. Semmi villogás. Rám is csak 1x egy Lexus valami ideiglenes rendszámmal. De senki más nem, a nagyautók sem. Előzés csakis balról ha van 3 sáv, ha a jobbszélsö sáv üres, de tök üres akkor se előz senki sem ott. És nem gáz egy felsőkategóriás autónak a legkülső sávban menni ha van 3 vagy 4 sáv. Hát ez jó, ezt honnan vetted? Furcsa az is, hogy mikor én csak 150nel előzök, akkor mögém kerül egy 4.2-es audi hirtelen, mintha én állnék, és akkor elkezd villogni, meg fdudálni, hogy menjek le, holott, épp előzök. Egyszer az MV6-ossal 220-nál már annyir amexoktam, hogy mindenkit előzök, hogy benn felejtettem magam a belső sávban (előzősáv) aztán egyszercsak jobbról előz egy nagy fekete merci, bejön elém, és rámfékez. Jelezni gondolta, hogy ne menjek ott, mert az a kömoly autóknak való. Onnantól kezdve azon az úton folyton a benzinkutakat figyeltem, hátha meglátom. Azt nem taglalom, mit csináltam volna, gondolom, akinek nem dereng, az próbálja ki, milyen az, mikor 220nál rádfékeznek.
adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Hát ez jó, ezt honnan vetted? onnan hogy járt ott :)
Endlos Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 onnan hogy járt ott :) Okos srác :-)) Nem úgy gondoltam. Én is jártam ott. A szokásokat meg lehet figyelni, vagy megnézni szabályzatban, vagy vki helybélitől megtudnni az iratlan szabályokat. Van néhány verzió.
adorjant Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 jó reggelt fiatalok! :wacko: a kocsimat szeretik a hangyák...amikor a garázsban áll,majd kiállok,tele van a külseje hangyával...20-30db mászkál rajta... nem tudom mitől,nincs benne morzsa,semmi hasonló,a garázsban meg pláne...már helyeztem ki hangyaírtót,hát kíváncsi vagyok :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 a motortérben van egy morzsa... egy apróság! :unsure:
Recommended Posts