Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Igaz! :) Az a klíma után. Bár most alaposan megnézegettem a peremet is, meg a gumikat is. 1 mm. Ennyi a bibi. :)

AMúgy a 2 hátsó nagyszilent a csavarok kiszedése után szinte magától kiesett, miután lemagáztam a szerelőt! B)

De viccet félretéve, igen komolyan még a gyári szilent volt... picit széthullva.

Elküldve

estét!

mozdulni se bírok,úgy teleettem magam ibolya nap alkalmából B)

nem tudom ti hogy vagytok vele,de furán viselem ezt az időjárást,pedig épp csak karcolja délután a 30 fokot...

az autónak ez kellemes mondjuk :)

Elküldve

Sziasztok 4

Kicsit olvasgattam ma este , többre sajnos nincs időm mert holnap megint hosszú túrám lesz .

Tisztelettel jelentem az F 16-os hátsó ablakai is elektromoságosan tekerentyűzhetőekké váltak. :) Bár a jobb hátsó kicsit küszködik még de amint lesz megint egy kis időm megbuherálom hogy pikk-pakk legyen.

Most a következő cél a váltókulissza felújítása lesz, mert "nekem" nagynak tűnik a bot holtjátéka nyilván a kopás miatt.De hála az égnek kapható javítókészlet.

Elküldve

Sajnos csak két kezet adott a jóisten és ott a szerelésnél azért voltak vezetékek és kapcsolók meg motor és kárpit valamint jónéhány csatlakozó és csavar a hozzájuk való húzóval meg egy kis kosz és szigetelőszalag is .A fényképezőt ami nálam volt a hűtőszereléskor már vissza kellett adnom de amúgy sem tudtam volna fotózni abban a káoszban.

Majd emlékezetből lerajzolom a munkameneteket :)

Elküldve
nem tudom ti hogy vagytok vele,de furán viselem ezt az időjárást,pedig épp csak karcolja délután a 30 fokot...

hát délután 5ig a Balaton partján döglöttem és ott elég elviselhető volt :)

igaz a vihar épp mellettünk ment el hál' Istennek

Elküldve

Na, a "zsíros" sztorim: 2 napja kaptam havertól 5 liter disznózsírt, amit a cégnél adott ide du-3-kor. Utána húztam a szokásos maszek körutamra és utána szerelőhöz. Volt némi olaj- és kartertömítéscsere (meg ami még jött hozzá menet közben). Csak szól a szerelő, hogy víz folyik a kipuff-ból. Mondom, mi van? Hát nem víz volt. :) A vödör felborult és szivárgott belőle a zsír... Jó 2-2.5 liter folyt ki. A szerencse az volt, hogy nem az ülések felé indult meg, hanem a pótkerék felé. Este fél 10-re értem haza, akkor álltam neki kisikálni a kocsiból az akkorra már dermedő cumót. Kellemes volt... Na most lehet nevetni.

Elküldve
jobb mint a gyári viaszréteg :omg:

bár gondolom eltávolítani nem volt könnyű...egyből kenyérre kented? B)

Ja. Meg is volt a vacsora. :) :o

Amúgy minden ismerős a korrózióvédelemmel poénkodott. :)

Elküldve

Tomi! Szia!

szeretném tolmácsolni, hogy aki megvette a felnijeid, volna neki kérdése hozzád, más, corsás ügyben, és ha msn-en esetleg látod, lécci zörgesd meg. Köszi!

Másik, hogy mikor leszel mondjuk megint erre? Vagy esetleg BW-re jössz?

Elküldve

Halihó Debrecen! Tegnap volt szerencsém kicsit városkátokban járni, sajna szállítottunk az iparnegyedből ezért nem tudtam jobban körbenézni, de Nyuszifülnek azért írtam ,hogy arra jártunk. Ott is elég meleg volt, én meg feketében ültem a teherautóban. :)

Elküldve
Tomi! Szia!

szeretném tolmácsolni, hogy aki megvette a felnijeid, volna neki kérdése hozzád, más, corsás ügyben, és ha msn-en esetleg látod, lécci zörgesd meg. Köszi!

Másik, hogy mikor leszel mondjuk megint erre? Vagy esetleg BW-re jössz?

Ok, rányitok. A BW-re, ha csak egy napra is, de megyek.

Tok-tok ? B)

Majdnem. :)

Elküldve
tok-tokozati viszonyban van az 1000. oldallal :)

nekem kéne sürge egy Tom-tomozati szoftver a Nokiámra kipróbálásra, ha lenne vkinek, ás pendrivra, vagy bármire rá tunnánk írni léci plíííííz

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.