opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 bővebben ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 p a s s z így bővebb. :) Sőt, fokozhatom a betűmérettel. az a baj a jobbosakkal, hogy jó pár dolog nem stimmel a balosakba. Alkatrésznek amúgy felszereltség és motor függvényében szerintem elég tág tartomány értelmezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 igen . ez így van . ezért vagyok kissé tanácstalan . na majd alakul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 ha írsz róla bővebben, akkor jobban lehetne rá mondani bármit is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 holnap okosabb leszek addigra több lesz az infó a darabról ! annyi hogy állítólag nem egy lestrapált valami :) de holnap kiderül ! nekem csak pár dolog kellene belőle azért agyalok a dolgon . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 hmm... ha van infó, akkor engem is érdekelhet belőle valami. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 ok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 akkor várom majd az infókat! :) Jah! Nyuszi! Kacseroval rendeztük a dolgot. Akkor majd kereslek a többi miatt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 joooob reggelt :) hogy én mennyire úúúúútálom a hétfőket B) viszont mész tiszta az astra,vajon meddig nem fog még esni az eső? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ez jó kérdés, mert a vectra is tiszta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 remélem minnél tovább megmarad ez az állapot :) egyébként pedig mor astrája meg teljesen levett a lábamról....istenem,ez valami csodálatos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Én meg úgy sajnálom, hogy nem mentünk el megnézni. :) Na majd a blitzen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mackosajt ! ma beszéltem a taggal aki mondta a vecit igaz az extrák/motor stb. tekintetében nem tudott még nyilatkozni, de azt mondta hogy 250 e amit kérnek érte . várok még infókat ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mackosajt ! ma beszéltem a taggal aki mondta a vecit igaz az extrák/motor stb. tekintetében nem tudott még nyilatkozni, de azt mondta hogy 250 e amit kérnek érte . várok még infókat ..... huhh. ennyiért még lehet az egészet megvenném, ha olyan állapotban van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Dobj pü. ben egy telszámot és ha tudok többet róla felhívlak ! nekem valószínü nem kell mert nincsen per pill hova raknom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Engem meg kinyírnának miatta, de sose lehet tudni. :) kép jó lenne róla mondjuk. B) Azért küldök egy számot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 adorjant merre vagy? Nem hívtál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 húúú de jó idő van :) Tomi el vagy tűnve,azért ne dolgozz annyit,aki keveset dolgozik,annak kevesebb hibája lehet,azaz jutalmat érdemel :) ez vezéreljen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 :omg: :o :D ;) :lol: B) a fentiekre reagálva pedig,szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :) egy felnin kívűl nem sok minden kell rá,hogy szép összkép legyen :) :-DDD Hát annak, aki megalkuvó Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Ezúton szeretném tolmácsolni Mantababy-nk üzenetét, aki üdvözöl mindnenkit abból az alkalomból, hogy hamarosan begördülnek a városunkba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 húúú de jó idő van B) Tomi el vagy tűnve,azért ne dolgozz annyit,aki keveset dolgozik,annak kevesebb hibája lehet,azaz jutalmat érdemel :D ez vezéreljen :) Igyekszem, de nem rajtam múlik. Ebből van pénz. :omg: Majd télen több időm lesz. :o Addig is olvasni feljárok, meg majd elmesélek egy ""zsíros" történetet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 ppphééénzzzz nekem is,nekem is :) amúgy pedig igazad van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Még ötven oldal, srácok, még ötven oldal! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 addig még simán éhen halunk B) de ha elértük....akkor jön a dőzsölés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 hmm... szép estét! Jelentem a vectra idő előtt elkészül a szilent és kartertömítés cserével, szóval most öröm és bódottá. Holnap ennek örömére lehet meg kell látogassuk sógornőmet Sárospatakon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts