mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 p a s s z így bővebb. :) Sőt, fokozhatom a betűmérettel. az a baj a jobbosakkal, hogy jó pár dolog nem stimmel a balosakba. Alkatrésznek amúgy felszereltség és motor függvényében szerintem elég tág tartomány értelmezhető.
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 igen . ez így van . ezért vagyok kissé tanácstalan . na majd alakul :)
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 ha írsz róla bővebben, akkor jobban lehetne rá mondani bármit is. :)
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 holnap okosabb leszek addigra több lesz az infó a darabról ! annyi hogy állítólag nem egy lestrapált valami :) de holnap kiderül ! nekem csak pár dolog kellene belőle azért agyalok a dolgon .
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 hmm... ha van infó, akkor engem is érdekelhet belőle valami. :)
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 akkor várom majd az infókat! :) Jah! Nyuszi! Kacseroval rendeztük a dolgot. Akkor majd kereslek a többi miatt. B)
adorjant Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 joooob reggelt :) hogy én mennyire úúúúútálom a hétfőket B) viszont mész tiszta az astra,vajon meddig nem fog még esni az eső? :)
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 ez jó kérdés, mert a vectra is tiszta. :)
adorjant Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 remélem minnél tovább megmarad ez az állapot :) egyébként pedig mor astrája meg teljesen levett a lábamról....istenem,ez valami csodálatos...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Én meg úgy sajnálom, hogy nem mentünk el megnézni. :) Na majd a blitzen!
opzsolt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Mackosajt ! ma beszéltem a taggal aki mondta a vecit igaz az extrák/motor stb. tekintetében nem tudott még nyilatkozni, de azt mondta hogy 250 e amit kérnek érte . várok még infókat .....
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Mackosajt ! ma beszéltem a taggal aki mondta a vecit igaz az extrák/motor stb. tekintetében nem tudott még nyilatkozni, de azt mondta hogy 250 e amit kérnek érte . várok még infókat ..... huhh. ennyiért még lehet az egészet megvenném, ha olyan állapotban van. :)
opzsolt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Dobj pü. ben egy telszámot és ha tudok többet róla felhívlak ! nekem valószínü nem kell mert nincsen per pill hova raknom :)
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Engem meg kinyírnának miatta, de sose lehet tudni. :) kép jó lenne róla mondjuk. B) Azért küldök egy számot. :)
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 húúú de jó idő van :) Tomi el vagy tűnve,azért ne dolgozz annyit,aki keveset dolgozik,annak kevesebb hibája lehet,azaz jutalmat érdemel :) ez vezéreljen B)
Endlos Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 :omg: :o :D ;) :lol: B) a fentiekre reagálva pedig,szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :) egy felnin kívűl nem sok minden kell rá,hogy szép összkép legyen :) :-DDD Hát annak, aki megalkuvó
nyuszifül Elküldve Augusztus7, 2007 Szerző Elküldve Augusztus7, 2007 Ezúton szeretném tolmácsolni Mantababy-nk üzenetét, aki üdvözöl mindnenkit abból az alkalomból, hogy hamarosan begördülnek a városunkba.
szabot Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 húúú de jó idő van B) Tomi el vagy tűnve,azért ne dolgozz annyit,aki keveset dolgozik,annak kevesebb hibája lehet,azaz jutalmat érdemel :D ez vezéreljen :) Igyekszem, de nem rajtam múlik. Ebből van pénz. :omg: Majd télen több időm lesz. :o Addig is olvasni feljárok, meg majd elmesélek egy ""zsíros" történetet. :)
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 ppphééénzzzz nekem is,nekem is :) amúgy pedig igazad van B)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Még ötven oldal, srácok, még ötven oldal! :)
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 addig még simán éhen halunk B) de ha elértük....akkor jön a dőzsölés :)
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 hmm... szép estét! Jelentem a vectra idő előtt elkészül a szilent és kartertömítés cserével, szóval most öröm és bódottá. Holnap ennek örömére lehet meg kell látogassuk sógornőmet Sárospatakon. :)
Recommended Posts