Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

p a s s z

így bővebb. :)

Sőt, fokozhatom a betűmérettel.

az a baj a jobbosakkal, hogy jó pár dolog nem stimmel a balosakba. Alkatrésznek amúgy felszereltség és motor függvényében szerintem elég tág tartomány értelmezhető.

Elküldve

holnap okosabb leszek addigra több lesz az infó a darabról !

annyi hogy állítólag nem egy lestrapált valami :) de holnap kiderül !

nekem csak pár dolog kellene belőle azért agyalok a dolgon .

Elküldve

Mackosajt ! ma beszéltem a taggal aki mondta a vecit igaz az extrák/motor stb. tekintetében nem tudott még nyilatkozni, de azt mondta hogy 250 e amit kérnek érte .

várok még infókat .....

Elküldve
Mackosajt ! ma beszéltem a taggal aki mondta a vecit igaz az extrák/motor stb. tekintetében nem tudott még nyilatkozni, de azt mondta hogy 250 e amit kérnek érte .

várok még infókat .....

huhh. ennyiért még lehet az egészet megvenném, ha olyan állapotban van. :)

Elküldve

húúú de jó idő van :)

Tomi el vagy tűnve,azért ne dolgozz annyit,aki keveset dolgozik,annak kevesebb hibája lehet,azaz jutalmat érdemel :)

ez vezéreljen B)

Elküldve
:omg: :o :D ;) :lol: B)

a fentiekre reagálva pedig,szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :) egy felnin kívűl nem sok minden kell rá,hogy szép összkép legyen :)

:-DDD Hát annak, aki megalkuvó

Elküldve
húúú de jó idő van B)

Tomi el vagy tűnve,azért ne dolgozz annyit,aki keveset dolgozik,annak kevesebb hibája lehet,azaz jutalmat érdemel :D

ez vezéreljen :)

Igyekszem, de nem rajtam múlik. Ebből van pénz. :omg: Majd télen több időm lesz. :o Addig is olvasni feljárok, meg majd elmesélek egy ""zsíros" történetet. :)

Elküldve

hmm...

szép estét!

Jelentem a vectra idő előtt elkészül a szilent és kartertömítés cserével, szóval most öröm és bódottá.

Holnap ennek örömére lehet meg kell látogassuk sógornőmet Sárospatakon. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.