mackosajt Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Jah kérem akinek céges zuhanyzóza van... :) Várjál, az még csak álom. Remélem valóság is lesz, hogy lesz rá időm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Szia Corsika!!! Ilyen melegben csak vízben lehet élni... mint a rák... a főtt rák! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Zuhanyzónk nekünk van az iroda mellett,most szükség is van rá,mert klíma nuku a hőmérséklet itt az emeleti irodában pont 39 fok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 nálunk hüsi lesz, az tuti, de nekem az égést is hűteni kell... már panthenolt fújtunk rá, de még mindig érzem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Én + reggel mikor vége a melónak valszeg pár hideg sörrel fogom magam lehűteni mivel majdnem 3 hét szabira megyek hétfőtől! :) A pihi alatt először is a garázst teszem rendbe,majd az udvart és kertet.Augusztus elején Bogácson leszünk és Egerben. Megyünk még fürdeni Gyulára meg ilyen egy napos programok.......sütés ,evés-ivás......stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 én 6 éjjel és 1 délután végén fogok majd 1 hónapig oda lenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Én meg már hét hónapja odavagyok. Nagyon akarok már dolgozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 bár mindenki így állna a dolgokhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Hidd el, ha visszamegyek, akkor két hónap múlva már én sem így állok hozzá. :) Pláne, hogy a saját munkakörömet már betöltötték. Fingom sincs, mit fogok csinálni, ha visszamegyek. Lehet, hogy fel is mondok, és mást keresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 még mindig jobb,mint a "minimálbérér' én nem megyek dógozni",de mindenkinek mobiltelefon,satöbbi,azt megy a polg. hivatalba segélyért... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2007 Srácok, ha van valakinek "ügyfélbarát" biztosítós ismerőse, szóljatok már, ki kellene okosítani egy dologban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Nosztalgikus emlékeket idéző Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Holnap délután kettőkor vagy derült mosoly lesz az arcomon, vagy komor pofa... lécci szorítsatok az előbbinek. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Meglesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 köszi! :) A mosoly esetén remélem beugorhatunk érted szelidre menet! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Mikor mentek? Mert pénteken én Debrecenben vagyok, a klinikán. Ha jót mondanak, akkor én is leugrom szombaton Szelidre, és viszem a tárcsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 holnapig had ne mondjak semmit még. :) De ha megyünk, akkor vagy péntek este, vagy szombat kora reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 És mi a :) vagy B) oka? Lehet, hogy sikerül eladni a telket, vagy az ügyvédek jól védik az ügyeteket a behúzás ügyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 előbbi. B) Utóbbi el sem indult, mert sikerált 60e-ért megvenni a szükséges útrészt mástól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Holnaptól legalább egy hétre eltűnök. Irány Fehérvár, aztán spuri tovább Zamárdiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Jó szórakozást neked Sanyi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Holnaptól legalább egy hétre eltűnök. Irány Fehérvár, aztán spuri tovább Zamárdiba! Hát ne mán akár össze is futhatnánk, mert én meg most délután fogok elindulni vissza pestre kaposvárról, és asszem fehérvár az útba esik, vagy nem? :-// BLelle felé kéne mennünk, ha el nem tévedünk, éehet, beugrunk Hévízre is, sosem voltam még ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Gyerekek! ennyire leálltunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ennyire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Bocsánatot kivánok a tisztelt tagságtól de szervizben volt a számítógépem és így nem tudtam kellő mélységben kivenni a részemet a csapat online életéből.A gép ithon van semmivel sem lett jobb de még műxik. :) Egyenlőre. Annál örvendetesebb hírrel tudok szolgálni, miszerint tul vagyok egy újabb Villámtalin mindannyiónk kedvenc Nyuszijával.Részletek a megfelelő topicban. :) Jelzem ebben a hónapban én vezetek 3 azaz három talival B) Mackó a víz még mindig nem szivárog a hűtőből tehát akkor megcsináltuk de nem kicsit....nagyon. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts