Lujdzsi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Péntek délután vagy vasárnap egész nap . Szombaton lehet,hoty program lesz útyhotty azt kihatynám Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 ööö... hol? Amúgy a vasárnap eddig szimpibb, és mondjuk itthon van egy halom szerszám, meg udvar. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Akkor ez kialakulni láccik.Bevallom őszintén eleve rád gondoltam csak nem akartam direktbe a nyakadra akaszkodni.Addig még beszélünk majd hívlak a héten és az elmaradta matricázást is meg tudjuk csinálni.Juteszembe a matrica fizetős vagy én segítek vele a MOTE-nak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Hogy klasszikust idézzek: "Dili!" ez lenni ingyen, és köszönettel vesszük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 A :) kkor majd jövök még ide is és hívlak a vasárnappal kapcsolatban is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Jó reggelt! Ma ismét meló... fáradt vagyok.. álmos... aludni akarok, és Vadász az Utamból Kotródj! :) Na jó VUK-ot még nem fogtam, de akkor i sfáradt vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na srácok, akkor a hétvégi főzőcske buliról. Lehet a péntek este, egy kis tábortüzes sütögetős, vagy amit most én jobbnak látnék egy szombati egész napos program, főzőcskével, aztán meg egy jó buli Szoboszlón. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 egész nap kint a 39 fokban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Nekem mindegy. Én kemény vagyok, bírom a meleget (csak rohadtul útálom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Vadászom, Utamból Kotródj. :) Nekem jónak tűnik a hétvége. A meleggel én sem barátkozom, de egy összeröfiért megbírkózom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hétvégére vasárnap a Lujdzsi féle eksön miatt nékem nem jó. Szombatot még nem tom, de egyelőre jónak néz ki, bár az egésznapos dolog picit lehet sok a napon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ugyan már. Tök jó lesz. Mi alapból dilik vagyunk, mi lesz ha még napszúrást is kapunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hát jó, ti könnyen beszéltek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 én támogatom a főzést,csak azért a 39 fok már nem játék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hát jó, ti könnyen beszéltek. :) Miért is? A szerelést meg megoldjuk helyben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 én támogatom a főzést,csak azért a 39 fok már nem játék... Nem is akartam vele játszani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 én támogatom a főzést,csak azért a 39 fok már nem játék... Kevesebbet kell tüzelni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 komolytalanok vagytok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 komolytalanok vagytok B) Ugyan már! A TV-ben is azt mondják, hogy a napon jobbára a fiatalok lesznek rosszul. Mi meg már vén csontok vagyunk. Persze, te még retteghetsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hö-höhö-höhöhö :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 Árnyék is van a világon, ugyanis én sem a napra akartam kitenni a bográcsot. de nekem8, ha sikerült eldöntenetek szóljatok.Időben.Mert ha nem, akkor én megyek Miskolcra íjászkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hát most őszintén,délben pl hol van árnyék? mert gondolom nem a nagyerdőt akarjuk felgyújtani azzal,hogy az erdőben rakunk tüzet :) véleményem szerint sütésre vagy ilyesmire inkább este kellene sort keríteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 Én az elmúlt két hétvégét is szabadban töltöttem, és volt árnyék...és a főzés is összejött...de nem erőszak,mint mondtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 jó de ott másabb azért,mint a nagyerdőn,ezt te is tudod B) én támogatom a sütést,ne értsetek félre,de nem szívesen sütném meg magam is ilyen szinten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 A Nagyerdőnél vannak filagóriák, és fák :) a Vekerin szintén...de legyen akkor majd ha hűvősebb lesz, nekem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts