adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 csak viccőtem,na :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Viccet félretéve: nem kell Manta? :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 hahahahaaaaaaaaaaaa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Értem én, szóval nem. :) És mire váltod le a tiedet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 ezen nem gondolkodtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 mi a fene???? AMúgy jelzem, van 2 reménycsillagunk a telekkel kapcsolatban, csak egyelőre messze vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Nyújtózkodj Laci, nyújtózkodj! Tudod, addig nyújtózkodj, amíg a reménycsillagod ér! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 hát, másképp ismerem picit, de igyekszünk minden problémát elhárítani. Még egy vevőre nincs idő... már csak a korábban említett más jellegű problémánk miatt sem. Ott már elvileg bajban vagyunk... :) gyk ma hívtak és 1 hetet még kisajtoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szép jó napot kívánok mindenkinek! Véletlenűl idetévedtem gondoltam hát beköszönk. Neharagudjatok, de ennyi mindent végig olvasni szerintem napokba tellik. Sanyi veled mi újság van meggyógyítottak már a dokik? Nyuszi készenvan a HOB-bi? és különben is jól vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Azért mekkora ! Ebben az országban akkor tulajdonképpen bármekkora marhaságot elkövethetek, ha találok egy jóhiszeműt, aki a barátjának hisz engem, és aláír egy kezességi papírt? Tudod mi kellene ennek a fickónak? Jut eszembe: nagyobb kölcsönt szeretnék felvenni. Ki lenne a kezesem? (sajnos ez ebben a helyzetben abszolult nem vicces...) Szép jó napot kívánok mindenkinek! ... Sanyi veled mi újság van meggyógyítottak már a dokik? Nyuszi készenvan a HOB-bi? és különben is jól vagytok? Szeva! Úgy érzem, pont olyankor érdeklődsz, amikor mindenhol galiba van. Magam részéről: Lábam még mindíg küszködik, a dokik passzolgatnak ide-oda, mint egy labdát. Nyuszi Hobija kész, de ennyi amit tudok, mert mostanában Nyuszi se ér rá írkálni. Pénzem kevés, kedvem szar, oszt' nagyjából ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mi a fene történik itt? Teljesen le vagyok maradva. Maci telek gondokkal küzd, Sanyi lába még mindig szar, adorjánt eladja az autóját, szegény nyusziról meg nem hallani, gondolom a rengeteg munkája miatt... Azt a mindent nekije! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 rosszkedv,az van itt is... hívtak már jópáran,de hát...no comment...na meg magamra is no comment B) egyelőre pocsékolom vele a benzint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Kissé megcsúszva bár de ide találtam.Látom nem nagy a jókedv errefelé ami kissé furcsa mert amikor a hideg tél marcangolta lelkünket mindenki arról álmodozott,hogy majd ha eljő a szép tavasz s majdan a forró nyár akkor többet tudunk találkozni és lessz élmény dögivel. Ehhez képest ....... Tomi ! Olyan sablon dumával nem akarok jönni,hogy ,mé adod el meg ilyenek, mert ezt megtették már mások.De remélem a következő járgányodon is ott lesz a kis villám a körben! B) Mackó ! Egy biztos, ha eccer profilt váltasz és saját vállalkozást ketdesz akkor kérlek ne ingatlanügynök legyél!!!Eeezzz nem a te szakmád. :) De nem is az enyém.A legnagyobb ügylet amit én földdel végeztem az az volt, amikor vettem20 kg virágföldet a tescoban.Ez a biznic tele van buktatókkal.Nem szertetnélek untatni a részletekkel de a párom apai öröksége körül hasonlő gebaszok vannak és kb úgy 8 éve vajudunk rajta mert amiről azt hitték, hogy az övéké az a szomszédé és viszont, aztán az nem úgy van telekkönyvezve ahogy de a vevőnek úgy kell vagy sehogy és ügyvéd és pénz és másik ügyvéd és újabb pénz de a papírok szerint az nem is az ő nevükön van mert az adásvételi már nincs meg 1970-óta de az önkormányzat bírságol mert a parlagfű meg egyebek de hát ha eccer nem is a miénk az őt nem érdekli....... Kész káosz.Úgyhogy én megígértem magamnak hogy soha de soha nem veszek telket tanyát földet de lehet hogy még a virágjaimat is kidobálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ha vasárnap találkoztok Szbó Tomival akkor vegyétek már át a csavarokat tőle píííz! Valószinüleg nem érek haza addigra. :) Előre is köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Lujdzsi, én nem is akarok ingatlanos lenni, mert ehhez nem lenne türelmem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mertem remélni. Mackó a Blitz-re szórólapozás matrica ilyesmi itt helyileg mert ugye mégiscsak mihozzánk lesz közel??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 1 matrica van nálam tarcsiba, azt ragaszthatjuk, ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Sziasztok! Megvolt az idei "nyaralásom". Holnap még lusti, utána ismét fejest a melóba. Ludzsi, a csavarok Tominál vannak! A többieket is próbáltam hívni, de senki nem volt elérhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 bocsi! Telefon Ildinél volt, és csak késve vette észre, hogy kerestél. Na mától a régi helyemen vagyok újra. :) Sajna még mindig itt van az a fránya anyag... talán nem kell vele érintkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Sziasztok! Szombaton véletlenül Debrecenbe fújt a szél, de nem volt nállam telefon. Hobit néztem, de nem láttam az ablak alatt se oda, se vissza, úgyhogy hazamentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 jó reggelt! ma sem lesz hideg... épp egy 10 gigás (!) vinyóval próbálkozok a másik gépemen,mert a régi 9-20 mb/sec-el OLVAS B) és csak ilyen van most feleslegbe a cégnél,újat nem akarnak rendelni,mert adminisztrációs szempontból rossz lenne :) hát kíváncsi vagyok mit mutat a cucc majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 jó reggelt! ma sem lesz hideg... épp egy 10 gigás (!) vinyóval próbálkozok a másik gépemen,mert a régi 9-20 mb/sec-el OLVAS B) és csak ilyen van most feleslegbe a cégnél,újat nem akarnak rendelni,mert adminisztrációs szempontból rossz lenne :) hát kíváncsi vagyok mit mutat a cucc majd... Hát én sem fázom. Itt a házban jó hűvös van, de ma volna kinti melóm is. Ahogy hasonló méretű haverom szokta mondani: "Jó idő van! A soványokra..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Sziasztok! Tomi köszi a csavarokat Tomi ideadta őket.A hűtő dolog úgy néz ki, hogy megoldódik bontóból mert a Nyíl utcai javító műhely szerint ahol az enyém lyukas na azt ott nem lehet javítani .Ajánlott is rögvest egy használt de felújított hűtőt szereléssel fagyálózással 20 e Ft- ért.Közben persze beszéltem a Cora melletti opelbontós Feribával is aki 10 -ért ad egy teljesen nekemvaló hűtőt.A szerelést megoldom sk úgyhogy akkor most kerestem 10 e Ft-ot :) Ha el nem felejtem csinálok képeket a munkafázisokról és majd jól feteszed a honlapra .Esetleg ha a hétvégén valaki ráérne akkor segíthetne mert úgy mégiscsak biztosabb a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Sziasztok! Tomi köszi a csavarokat Tomi ideadta őket.A hűtő dolog úgy néz ki, hogy megoldódik bontóból mert a Nyíl utcai javító műhely szerint ahol az enyém lyukas na azt ott nem lehet javítani .Ajánlott is rögvest egy használt de felújított hűtőt szereléssel fagyálózással 20 e Ft- ért.Közben persze beszéltem a Cora melletti opelbontós Feribával is aki 10 -ért ad egy teljesen nekemvaló hűtőt.A szerelést megoldom sk úgyhogy akkor most kerestem 10 e Ft-ot :) Ha el nem felejtem csinálok képeket a munkafázisokról és majd jól feteszed a honlapra .Esetleg ha a hétvégén valaki ráérne akkor segíthetne mert úgy mégiscsak biztosabb a dolog! mikor gondoltad? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts