Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Azért mekkora shit.gif! Ebben az országban akkor tulajdonképpen bármekkora marhaságot elkövethetek, ha találok egy jóhiszeműt, aki a barátjának hisz engem, és aláír egy kezességi papírt? rant.gif

Tudod mi kellene ennek a fickónak? spank.gif

Jut eszembe: nagyobb kölcsönt szeretnék felvenni. Ki lenne a kezesem? greedy.gif (sajnos ez ebben a helyzetben abszolult nem vicces...)

Szép jó napot kívánok mindenkinek!

...

Sanyi veled mi újság van meggyógyítottak már a dokik?

Nyuszi készenvan a HOB-bi?

és különben is jól vagytok?

Szeva! Úgy érzem, pont olyankor érdeklődsz, amikor mindenhol galiba van. Magam részéről: Lábam még mindíg küszködik, a dokik passzolgatnak ide-oda, mint egy labdát.

Nyuszi Hobija kész, de ennyi amit tudok, mert mostanában Nyuszi se ér rá írkálni.

Pénzem kevés, kedvem szar, oszt' nagyjából ennyi.

Megosztás:

Kissé megcsúszva bár de ide találtam.Látom nem nagy a jókedv errefelé ami kissé furcsa mert amikor a hideg tél marcangolta lelkünket mindenki arról álmodozott,hogy majd ha eljő a szép tavasz s majdan a forró nyár akkor többet tudunk találkozni és lessz élmény dögivel.

Ehhez képest .......

Tomi !

Olyan sablon dumával nem akarok jönni,hogy ,mé adod el meg ilyenek, mert ezt megtették már mások.De remélem a következő járgányodon is ott lesz a kis villám a körben! B)

Mackó !

Egy biztos, ha eccer profilt váltasz és saját vállalkozást ketdesz akkor kérlek ne ingatlanügynök legyél!!!Eeezzz nem a te szakmád. :) De nem is az enyém.A legnagyobb ügylet amit én földdel végeztem az az volt, amikor vettem20 kg virágföldet a tescoban.Ez a biznic tele van buktatókkal.Nem szertetnélek untatni a részletekkel de a párom apai öröksége körül hasonlő gebaszok vannak és kb úgy 8 éve vajudunk rajta mert amiről azt hitték, hogy az övéké az a szomszédé és viszont, aztán az nem úgy van telekkönyvezve ahogy de a vevőnek úgy kell vagy sehogy és ügyvéd és pénz és másik ügyvéd és újabb pénz de a papírok szerint az nem is az ő nevükön van mert az adásvételi már nincs meg 1970-óta de az önkormányzat bírságol mert a parlagfű meg egyebek de hát ha eccer nem is a miénk az őt nem érdekli.......

Kész káosz.Úgyhogy én megígértem magamnak hogy soha de soha nem veszek telket tanyát földet de lehet hogy még a virágjaimat is kidobálom.

Megosztás:

jó reggelt!

ma sem lesz hideg...

épp egy 10 gigás (!) vinyóval próbálkozok a másik gépemen,mert a régi 9-20 mb/sec-el OLVAS B)

és csak ilyen van most feleslegbe a cégnél,újat nem akarnak rendelni,mert adminisztrációs szempontból rossz lenne :)

hát kíváncsi vagyok mit mutat a cucc majd...

Megosztás:

jó reggelt!

ma sem lesz hideg...

épp egy 10 gigás (!) vinyóval próbálkozok a másik gépemen,mert a régi 9-20 mb/sec-el OLVAS B)

és csak ilyen van most feleslegbe a cégnél,újat nem akarnak rendelni,mert adminisztrációs szempontból rossz lenne :)

hát kíváncsi vagyok mit mutat a cucc majd...

Hát én sem fázom. Itt a házban jó hűvös van, de ma volna kinti melóm is. Ahogy hasonló méretű haverom szokta mondani: "Jó idő van! A soványokra..."

Megosztás:

Sziasztok!

Tomi köszi a csavarokat Tomi ideadta őket.A hűtő dolog úgy néz ki, hogy megoldódik bontóból mert a Nyíl utcai javító műhely szerint ahol az enyém lyukas na azt ott nem lehet javítani .Ajánlott is rögvest egy használt de felújított hűtőt szereléssel fagyálózással 20 e Ft- ért.Közben persze beszéltem a Cora melletti opelbontós Feribával is aki 10 -ért ad egy teljesen nekemvaló hűtőt.A szerelést megoldom sk úgyhogy akkor most kerestem 10 e Ft-ot :) Ha el nem felejtem csinálok képeket a munkafázisokról és majd jól feteszed a honlapra .Esetleg ha a hétvégén valaki ráérne akkor segíthetne mert úgy mégiscsak biztosabb a dolog!

Megosztás:

Sziasztok!

Tomi köszi a csavarokat Tomi ideadta őket.A hűtő dolog úgy néz ki, hogy megoldódik bontóból mert a Nyíl utcai javító műhely szerint ahol az enyém lyukas na azt ott nem lehet javítani .Ajánlott is rögvest egy használt de felújított hűtőt szereléssel fagyálózással 20 e Ft- ért.Közben persze beszéltem a Cora melletti opelbontós Feribával is aki 10 -ért ad egy teljesen nekemvaló hűtőt.A szerelést megoldom sk úgyhogy akkor most kerestem 10 e Ft-ot :) Ha el nem felejtem csinálok képeket a munkafázisokról és majd jól feteszed a honlapra .Esetleg ha a hétvégén valaki ráérne akkor segíthetne mert úgy mégiscsak biztosabb a dolog!

mikor gondoltad? B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.