Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Még szerencse Tomi, hogy tudtommal munka törvénykönyv szerint minimum 24 órával előre kell tudatni a dolgozóval, hogy munka lesz... vagyis ez egy kicsit érdekes szitu... :rolleyes:

Itt nem a főnökség hívott be, hanem az egyik mérnök kért segítséget egy induló termékhez. Amúgy az én munkakörömben nem él a 24 órás bejelentés, de ezt már megszoktam (és eddig minidg megérte bemennem <_< ).

Tegnap meló után horgászat, azután csavargás volt. Ma reggel ismét horgászat, így a kocsimosás eddig elmaradt. Meg is látszik: még nem esett. ;)

Megosztás:

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóó, csak kb 90 km ment bele HOBiba a hétvégén, meló volt, sajan, de majd eztán :rolleyes: Szép, és jó, bár az én szemem lát rajta dolgokat, de majd hozzászokik.

A barmok létszáma az utakon semmit nem csökkent, ahogy ez kiderült pár méter után, de majd csak eltünnek egyszer

Megosztás:

Sziasztok!

Nyuszi, nem baj, legalább nem hajtottad túl a pihenő után. Sem HOBit, sem magad. <_<

Mackó, nyugodjék békében a monitorod. Ha gondolod van ismerősöm, aki maszekban csinálgat monitorokat. Tartaléknak még jó lehet.

Ez a hétvége úgy elszállt, mintha nem is lett volna. Arra ébredtem, hogy már megint hétfő van. ;)

UI: Eső lesz. Tegnap kocsit mostam. :rolleyes:

Megosztás:

Esőnek én is örülnék, mert még mindig olyan ratyi a kocsi kívülről

Tomi! Majd akkor annak az ismerősnek lehet elküldöm veled a monitort, mert most vettem egy Dell 21-est.... éppen befért még a régi helyére.

Ja, és 17-es volt a másik. Amúgy pont az orrom előtt vittek el egy 19-est... ucsó volt. Nem bánom. Ez 1280*1024-ben is tudna még 120 Hz-et is, ha jók az infók. :rolleyes:

Megosztás:

Nem lesz túl nagy a 21-es? Azt már elég messziről kell nézni, hogy ne legyen fárasztó a szemnek. Itt most főként a gyerkőcökre gondolok, akik köztudottan "belebújnak" a monitorba.

Ebédre lencsefőzeléket vettem virslipörkölt feltéttel. Az utóbbit úgy elborsozták, hogy az Elvitte a víz mondókája igaz lett rám: "Rád még ma móka vár, mert jönne fel a róka már.". Utána küldtem egy Twix-et, de a hatás ugyanaz. Max a Twixet sajnálom kiadni magamból. :rolleyes:

Megosztás:

Ahhoz nem ének kell, hanem esőtánc.

animier.gif

Énekeljünk, közben táncoljunk, miccósz. Maci, nemcsak a sajáét neoluxomról beszélek ámmmmmmmmm, bár lehet, túl sok discoveryt nézek :-//

NYa bár most bogárra öszpontosítok mégis becsusszant kicsike bullozás is véletlenül kaptam a Janitól egy jobb hátsó lámpát, mer hogy segítettem neki, neki meg fölösbe volt :-))

Megosztás:

:) Hali!

A Balaton elhalasztva mert a hosszútávú levelibéka szerint ilyen idő lesz amilyen van. :)

Bezzeg a jövőhéten amikor már dolgozni megyek akkor 38 fokot is jósol.

Aki kocsit szeretne mosni az péntektől bátran teheti.

Szombaton akkor tali?

Hááát, otthon is lehet pihenni. Sőt! Otthonról lehet fórumozni is! Sőt! Otthon lehet autót buherálni is! B)

Na jó, ez vidítás akart lenni. Tudom én, hogy az teljesen más lett volna. Sajnálom, hogy ilyen időt fogtál ki szabira.

Nekem a hétvége abszolút nem jó. :omg:

Megosztás:

Nekem a hétvége abszolút nem jó. B)

Tomi!

Mikor jársz Debibe? Tudod a csavarügyben kérdezném.Mert ha esetlegesen nem jössz akkor én megyek de akkor...

Izé én leszek ott ugyebár. :) A héten még van időm megszerelkni ...

Nem elég hogy elmaradta nyaralásom de ahogy a benti kollegáimmal beszéltem úgynéz ki, hogy fel kell kötnöm a gatyámat a jövőhétre.Annyi meló zúdult rájuk, hogy nem győzik. Úgy várnak vissza mint a messiást. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.