Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Hali !

Még a mai napot kell leküzdenem valahogyan és utána 2 hét szabi :rolleyes:

Lesz program dögivel:kocsi szerelés,kicsi tuning,autóversenylátogatás, házibuli Mikepércsen és Egerben meg Balaton 1 hét és ki tudja még miminden. <_<

Szóval ha terveződne valamiféle opeles összeröfi akkor én teljes válszélességgel ott leszek, sőtt hozok magammal egy nagyon aranyos G Astra tulajdonos leányzót is.Csakhogy ahhoz kell egy tali úgyhogy kéretik a tisztelt vezetőség hogy ezt mihamarabb gondolja átal

Megosztás:

rendesen be van konfigurálva a hangkártya? hangerő,jelszintek,stb?

valamint jó helyre dugod a kábelt? mert ha pl háttérsugárzó aljatba dugod a centert :rolleyes:

millió variációt kiprószáéltam dugás ügyben, de a mi a lényeg, hogy ugyanabban a sorrenben dugtam be a bnőmébe is, és így lett sokkal ######ább

Francba 2-3 asban is csikorgott a gumim, aszonták, nemazért mert bika a gépem, hanem mert csúszik a gumim, most új gumik mentek rá (2évesek, a 8 éves helyett) szélesebbek, nagyobb átmérővel, mégis ugyanúgy csikorog, de a gyorsulásom a az utóbbi évben lecsökkent 11 secről 13-ra, szal akkormosmivan :-// Kompresszió nem változott, fogyasztás csökkent :-//

Megosztás:

sorrend alatt a különböző kimeneteket érted? mert ugye van sub,front és center,ill hátsó hangszórók kimenet.

namármost ha nem megfelelően dugod be akkor lehet ez is egy ok. vagy ha mondjuk nem 5.1es hangszórót kötsz rá,csak kettőt...akkor is át kell állítani a hangkártya szoftverében.

azért azt a 2-3ba váltás utáni "csikorgást" megnézném :rolleyes:

8 éves gumival meg életveszély járni...ideje volt lecserélni <_<

Megosztás:

A tali az első és minden mást hozzá igazítok! :rolleyes: Kivéve persze a Balatont mert oda 9-én megyünk 1 hétre..Juteszembe Sanyival és Rolival akkor is tudunk talizni onnan már nincs olyan messze.

A külföldihez csak annyit, hogy ha opelje van és magyarul beszél akkor szerintem lakjon bárhol is ezen a bolygón közénk való.

Gondoljatok bele ha Vascona kimegy Bécsbe a melója miatt akkor kitagadjuk???? Ugye hogy nem.Nos akkor had jöjjön az a külföldi így lesz nemzetközi a klub.

Már látom a prospektusokat "Nemzetközi OpeltalálkozóDebrecenben" <_<

Megosztás:

A kartercső átmérőjével azonos de annál kicsivel hosszabb gumicsövet keresnék úgy 50-60 cm körülit ki tud nekem segíteni?

ha leméred az átmérőjét, akkor Miklós utca, Szivárvány nevű boltocska. pl. Szerintem. Igaz, ott nem autoalkatrészeket adnak, de kerticuccok, barkács kellékek vannak dögivel. :rolleyes:

Megosztás:

A külföldihez csak annyit, hogy ha opelje van és magyarul beszél akkor szerintem lakjon bárhol is ezen a bolygón közénk való.

Ne légy már ilyen Földhöz ragadt! És mi van, ha a Holdon vagy a Marson él, de Opelje van?

Endlos, nekem van egy elfekvő Sound Blaster Live! Digital. Ha gondolod elbótolhatjuk. :D Sőt, tudok egy eladó Audigy-t is.

Ma sem egy gatyarohasztó reggelre ébredtem (ébresztett az egyik technikus :rolleyes:), de legalább nem döglök meg bütykölés közben. Némi villamos munkát terveztem mára a Corsa-n. Régi project-ek finomítása, kesztyűtartó világítás fabrikálása, belső világítás-tuning (LED-ek mennek bele meg "komfort" kapcsolók).

Késő du meg el kellene menni halakat riogatni, mert már egy jóideje nem pecáztam és azt hallottam hogy "rablik a keszeg". ;)

A tali nálam jövő hét péntektől oké, addig idő és benyahiányban szenvedek. <_<

Megosztás:

Ilyet építeni kell, nem venni. Vagy kell egy nagyon jó cimbora, aki mellesleg eredetvizsgáztat. Mert ezt tisztán átvenni szerintem nagyon nehéz. Sajnálom a srácot, hogy el kell adnia.

Én a hét elején egyébként egy teljesen más kategóriájú járművet faragtam. A Ratatán bedöglött a kuplung, és apuval szétkaptuk a gépet, aztán ha már kivettük a motort, akkor már kicsit fel is újítottuk. Tiszta olajsár volt az egész (Trabantnál megszokott). Ezért vettem tömítéskészletet, szétkaptuk az egészet, és újra összeraktuk, a blokkot pedig lemostuk. Muszáj volt, mert a bordák között is olajsaras volt, így gyatra volt a hűtés is.

Kép 1.

Kép 2.

Megosztás:

Hallottátok?Leégett a Víg kendes szállásunk ;) , a linket a képekről betettem a társalgóba ha érdekel vkit, vagy a haonon láthatjátok.Még szerencse, hogy amúgy sem oda terveztük a következőt :rolleyes: Na jó ez csúnya volt...bocsi

Inkább a second hand étterem és a bundeszligás sérójú fazon égett volna le! <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.