Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

nekem van már ott ketrecem,majd vendégül látlak <_<

milyen progival csinálod a mentést? mert nekem is aktuális néhány gépen

Symantec (Norton) Ghost. Itt most BOOT CD-vel a DOS-os verziót használom, viszont ez csak IDE-s vinyókkal működik. A WIN32-es verzió már tudja a SATA-t, SCSI-t is rendesen, de ahhoz kell egy WIN-es gép, amibe át kell rakni a mentendő vinyót. Viszont ott a mentés is gyorsabb, mert WIN alatt betöltődik az IDE driver. Itt most géptől függően 20-60 perc egy mentés. Rögtön CD-re megy a mentés (okos kis progi). :rolleyes:

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

ez egy jó kérdés,valami 9-10es rémlik

A 10-es már egy más világ, de annak meg van olyan funkciója, hogy menet közben menti a gépet. Tudsz megadni szabályokat, hogy mikor vagy mi miatt mentsen (adott napokon vagy bizonyos mennyiségű változások miatt mentsen). Több tesztgépen ezt használjuk bent. Véletlen törléseknél pl nagyon hasznos.

Megosztás:

...de nem baj, ahogy Lujdzsi mondta spórolok, lehet meglesz a következő tvre való a megmaradt benzinből ;)

Látod, az ilyen pozitív hozzáállást szeretem! :lol: :D

Nálam most punnyadás van tervezve, de nem hagyják. Ki fogom kapcsolni a mobilom. Nem igaz, hogy nem tudok nyugodtan dögleni még a szabimon sem! <_<

Tegnap elővadásztam egy régi játékomat, Jurassic Park - Operation Genesis a neve. Egy Sims szerű játék, csak itt egy őslénypark minden gondját kell a nyakunkba venni. Tegnap kb 6-8 óra játékkal - 2 hurrikán, egy dínótámadás és egy húsevő elszökése után - elértem a 4 csillagos maximum fokozatot. Végre egy játék, amit végigjátszottam! :rolleyes: :P

Megosztás:

Igenigenigen! Oda nagyon mennék, ott sok emlékem van ám! Nyíregyházi sóstói vadaspark. Hmmm... :rolleyes:

Most voltunk ott Bogártalin, oasmi méretű volt, mint a vikendünk, csak nem kapott el eső, és egy nagyon központi helyen álltak az autók, körben a pálya szélén, nagyon tuti volt, a mienk volt a legcsúnyább bogár :-)) Aki akart kempingezhetett, alunni lehetett, az iesmi mindenki magának szervezte, nem volt szükség nagy szervezésre, csak a bejáratnál szedtek egy 500-ast, és annyi, a versenyeken meg játékokban nem vettek részt többen %-os arányban, mint nálunk, bár a tombolán voltak rendesen nyeremények, és bizony sírtam is, nagyon szerettem volna a DeWalt fúrócsavarozót megnyerni, ami boltban egy 30-as

Megosztás:

Hát igen, nem segített az sem, hogy kb két hetes huzavona volt a kárfelmérés, a pótszemlézés miatt uygebár, aztán nyári szabadságolások, meg a foci-kupa...de nem baj, ahogy Lujdzsi mondta spórolok, lehet meglesz a következő tvre való a megmaradt benzinből :rolleyes:

Milyen TV-t veszel ? <_<

Megosztás:

Akkor ezért tüntetek úgy el, én nagyon régen voltam bogártalin..tán igaz sem volt :rolleyes:

Az ember nem tnik el egy 1 napos tali miatt, nekem ma van elször viszonylag normális netem itthon, ha eltnésnek lehet nevezni a netlosságot, bár még csak 115kbit/sec, de majd tuningoluk rajta idvel.

Megosztás:

Milyen TV-t veszel ? :rolleyes:

Rabtibus harverhez, és hangtechnikához is értesz? Van nekem egy külön vásárolt 5.1-es hangkártyám, ami gyengén szól (nem is vettem észre kezdettől fogva úgy gondoltam, hogy ez ilyen, mivel nem volt összehasonlítási alapom), és mostanság amikor úgy egy órát megy a winamp tűrhető hangerőn oan, mintha elfáradna, és átmegy szépen lassan sokolrádiós fílingbe, aszittem, a z erősítőmmel van a baj, de miután bnőm gépét rátettem (épp a netproblémáim miatt), és ezen meg tökéletesen tisztán szól akárhány óráig, és ráadásul sokkal hangosabban, arra gyanakodok, hogy csak a hangkártya lehet, csakhát ugye neki egy sima stereo alaplapba integrált kártyája van kevesebb kimenettel. Hmmmm. Szeretnék jó hangot, de 5.1 rendszerben, szerinted csak vegyek egy márkásabb kártyát?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.