szabot Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nyuszi, naná, hogy furikázol! Már érdeklődtem a kemping ügyében is. A héten vagy jövő héten intézek egy kis szabit és terepszemlét is tartok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nyuszi, naná, hogy furikázol! Már érdeklődtem a kemping ügyében is. A héten vagy jövő héten intézek egy kis szabit és terepszemlét is tartok. :rolleyes: Emiatt ne vegyél ki szabit, mert lehet úgy sem lesz belőle semmi...Max majd ha meglátogatlak elugrunk oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Halihó Mindenki! Túlvagyok a szóbelin (és nem is lett rossz szerintem) is, így már szabad vagyok és minden jóra kapható! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Halihó Mindenki! Túlvagyok a szóbelin (és nem is lett rossz szerintem) is, így már szabad vagyok és minden jóra kapható! ;) Húha, csak Telo meg ne hallja :rolleyes: Vigyázz, mert a srácok az ilyen szólást komolyan veszik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Húha, csak Telo meg ne hallja :rolleyes: Vigyázz, mert a srácok az ilyen szólást komolyan veszik <_< akkor rosszul ismersz minket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 szép napot! Meleg van! Nyuszi! Átérzem a türelmetlenséged, ami HOBi hiánya miatt van benned. Most már ideje lesz, hogy elkészüljön. :rolleyes: Srácok, én meg sem szólalok, hogy nekem évek óta 400as tápom van, de nem a nagy videókártya miatt(ami csak egy 9550), hanem a biztonság miatt, mert ugye a P4 prescott 3.0 elég szépen kajál, no meg hiába a Thermaltake silent tower, biza így is 60 fokon ketyeg többnyire. No meg 3 vinyó, 2 optikai egység, tunerkártya, ventillátorok. no körbenézek a fórumon, aztán majd még jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 de megnyugodhatsz,profi munkát csinálnak.ahhoz pedig idő kell. A rosszhoz meg mégtöbb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 A rosszhoz meg mégtöbb. :rolleyes: azért ennyire ne legyél pozitív... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 A rosszhoz meg mégtöbb. :rolleyes: ezt ne feszegessük... csak annyit mondok, lásd a vectra esetét... de szerencsére most már úgy néz ki, minden oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 akkor rosszul ismersz minket <_< Hé, mindenki csak a maga nevében, okés? Szóval, mire is vagy kapható, Bebi bébi? :rolleyes: Amúgy gratula a sikeres érttségihez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 szép napot! Meleg van! Srácok, én meg sem szólalok, hogy nekem évek óta 400as tápom van, de nem a nagy videókártya miatt(ami csak egy 9550), hanem a biztonság miatt, mert ugye a P4 prescott 3.0 elég szépen kajál, no meg hiába a Thermaltake silent tower, biza így is 60 fokon ketyeg többnyire. No meg 3 vinyó, 2 optikai egység, tunerkártya, ventillátorok. mégis megszólaltál :rolleyes: de 60 fok az nem sok kicsit??? nekem elvétve szokott annyi lenni.. 64 bites 3200es amd Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hé, mindenki csak a maga nevében, okés? én kérek elnézést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hali. Valóban meleg van és ez még csak jobb lesz a metnet szerint. Nyuszi gondolkozz pozitívan! Velünk ellentétben Te egy fillért sem költöttél benzinre az elmult hónapban :rolleyes: Egyébbként tényleg jó sokáig mekengenek a kocsidon én már ledaráltam volna a szerelő gyerekének a kutyáját a miheztartás végett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nekem 400W-os táp, három HDD, kettő optikai, P4P800 delux alaplap, 2.4-es pentium proci, 2.88-ra húzva, Intel procihűtő, TV tuner kártya és Quantum FX 1100 videókártya, de a tököm se tudja, milyen meleg. Megy amíg megy (ez a válasz de S.S.-es :rolleyes:)! <_< én kérek elnézést Elnézve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hali. Valóban meleg van és ez még csak jobb lesz a metnet szerint. Nyuszi gondolkozz pozitívan! Velünk ellentétben Te egy fillért sem költöttél benzinre az elmult hónapban :rolleyes: Egyébbként tényleg jó sokáig mekengenek a kocsidon én már ledaráltam volna a szerelő gyerekének a kutyáját a miheztartás végett.. azért nem csak egy lökhárítót kell levenni meg felrakni <_< de valóban húzódik már a dolog,persze sok minden közrejátszik,de az is igaz,hogy ezektől függetlenül már kész lehetne Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nekem 400W-os táp, három HDD, kettő optikai, P4P800 delux alaplap, 2.4-es pentium proci, 2.88-ra húzva, Intel procihűtő, TV tuner kártya és Quantum FX 1100 videókártya, de a tököm se tudja, milyen meleg. Megy amíg megy (ez a válasz de S.S.-es :rolleyes:)! <_< NEM! akkor lenne igazán Sörös Sanyis,ha egy 200 wattos tápot fabrikálnál a géphez,és akkor mondanád,hogy megy amíg megy ;) mert 400 wattos táppal semmi izgi nincs benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Az igaz, de a HDD-k télen mentek 60 fokon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Az igaz, de a HDD-k télen mentek 60 fokon... talán be van kötve a központifűtés,hogy ne fázzanak? csak lesek ezen a hőfok-értékeken...nekem eddig EGYETLENEGYSZER volt 60 fokos a vinyóm,de akkor órákon át másolt,stb... pedig nekem semmi extra nincs a gépben.gyári hűtő,semmi kiegészítő ventilátor,stb.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ezt a hőfokos dolgot hol is tudom megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Én a havertől rántottam át egy HDD figyelő progit, és azt tettem fel télen, de le is töröltem fél nap múlva, mert állandóan riasztott a hőfok miatt. :rolleyes: Amúgy egy rekben van, de kikötöttem a ventiket, mert hangosak, kettő pedig közvetlen egymás felett, és egymást fűtik. Ezért ez a hőérték. De amíg olcsón jön a HDD, addig nem igazán érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 p4 prescottnak a 60 fok nem sok. ez az alap. :rolleyes: ettől a maiak már alacsonyabbak. ez még az intelrezsóP4 típus. Rántottát is lehet sütni rajta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Aszongya itt a kollega tixózzak rá egy szobahőmérőt és kész :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Aszongya itt a kollega tixózzak rá egy szobahőmérőt és kész :rolleyes: hu de vicces! ;) :D kérd meg, hogy mutassa be gyorsan, hogy gondolta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ezt a hőfokos dolgot hol is tudom megnézni? én ezt használom Sanyi,a riasztást lehet állítani... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nyuszi gondolkozz pozitívan! Velünk ellentétben Te egy fillért sem költöttél benzinre az elmult hónapban :rolleyes: Egyébbként tényleg jó sokáig mekengenek a kocsidon én már ledaráltam volna a szerelő gyerekének a kutyáját a miheztartás végett.. Kisnyúl vagyok én ahhoz... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts