Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

szép napot! Meleg van!

Nyuszi! Átérzem a türelmetlenséged, ami HOBi hiánya miatt van benned. Most már ideje lesz, hogy elkészüljön. :rolleyes:

Srácok, én meg sem szólalok, hogy nekem évek óta 400as tápom van, de nem a nagy videókártya miatt(ami csak egy 9550), hanem a biztonság miatt, mert ugye a P4 prescott 3.0 elég szépen kajál, no meg hiába a Thermaltake silent tower, biza így is 60 fokon ketyeg többnyire. No meg 3 vinyó, 2 optikai egység, tunerkártya, ventillátorok.

no körbenézek a fórumon, aztán majd még jövök.

Megosztás:

szép napot! Meleg van!

Srácok, én meg sem szólalok, hogy nekem évek óta 400as tápom van, de nem a nagy videókártya miatt(ami csak egy 9550), hanem a biztonság miatt, mert ugye a P4 prescott 3.0 elég szépen kajál, no meg hiába a Thermaltake silent tower, biza így is 60 fokon ketyeg többnyire. No meg 3 vinyó, 2 optikai egység, tunerkártya, ventillátorok.

mégis megszólaltál :rolleyes:

de 60 fok az nem sok kicsit??? nekem elvétve szokott annyi lenni.. 64 bites 3200es amd

Megosztás:

Hali.

Valóban meleg van és ez még csak jobb lesz a metnet szerint.

Nyuszi gondolkozz pozitívan! Velünk ellentétben Te egy fillért sem költöttél benzinre az elmult hónapban :rolleyes:

Egyébbként tényleg jó sokáig mekengenek a kocsidon én már ledaráltam volna a szerelő gyerekének a kutyáját a miheztartás végett..

Megosztás:

Hali.

Valóban meleg van és ez még csak jobb lesz a metnet szerint.

Nyuszi gondolkozz pozitívan! Velünk ellentétben Te egy fillért sem költöttél benzinre az elmult hónapban :rolleyes:

Egyébbként tényleg jó sokáig mekengenek a kocsidon én már ledaráltam volna a szerelő gyerekének a kutyáját a miheztartás végett..

azért nem csak egy lökhárítót kell levenni meg felrakni <_< de valóban húzódik már a dolog,persze sok minden közrejátszik,de az is igaz,hogy ezektől függetlenül már kész lehetne

Megosztás:

Nekem 400W-os táp, három HDD, kettő optikai, P4P800 delux alaplap, 2.4-es pentium proci, 2.88-ra húzva, Intel procihűtő, TV tuner kártya és Quantum FX 1100 videókártya, de a tököm se tudja, milyen meleg. Megy amíg megy (ez a válasz de S.S.-es :rolleyes:)! <_<

NEM! akkor lenne igazán Sörös Sanyis,ha egy 200 wattos tápot fabrikálnál a géphez,és akkor mondanád,hogy megy amíg megy ;)

mert 400 wattos táppal semmi izgi nincs benne :D

Megosztás:

Az igaz, de a HDD-k télen mentek 60 fokon...

talán be van kötve a központifűtés,hogy ne fázzanak?

csak lesek ezen a hőfok-értékeken...nekem eddig EGYETLENEGYSZER volt 60 fokos a vinyóm,de akkor órákon át másolt,stb...

pedig nekem semmi extra nincs a gépben.gyári hűtő,semmi kiegészítő ventilátor,stb.... :rolleyes:

Megosztás:

Én a havertől rántottam át egy HDD figyelő progit, és azt tettem fel télen, de le is töröltem fél nap múlva, mert állandóan riasztott a hőfok miatt. :rolleyes:

Amúgy egy rekben van, de kikötöttem a ventiket, mert hangosak, kettő pedig közvetlen egymás felett, és egymást fűtik. Ezért ez a hőérték. De amíg olcsón jön a HDD, addig nem igazán érdekel...

Megosztás:

Kisnyúl vagyok én ahhoz... <_< ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.