mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 No én lépek aludni. MOst futottam össze az előbb mélykék Pistával, de már el is robogott haza, akinek 1000 hála és köszönet azért, amit vállalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 itt volt debrecenben?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 itt volt debrecenben?? villám látogatás volt. Jött, mentem, és már indult is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Sziasztok ! Úgytűnik mindenki pihizik, vagy esetleg a kocsit babrálja.Én is ezt tettem, délelőtt egy kicsit felfrissítettem az F 16-os lelkét. Megkapta ami neki jár! Köszi mackó a doppingszert. Több képet nem csináltam mert úgyhiszem az olajcsere annyira rutin művelet, hogy mindannyian profi módon csináljuk. Ami fontos, én mindig elteszem a kiürült olajos kannát mert jól jön a fáradt olaj tárolására a tavaji üres. Ezt lehetőleg nem a kukába rakjunk hanem az AKSD-nél szépen átveszik de én egy szerelő cimborámhoz szoktam beadni ők majd leadják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Mi még megvártuk Kiscsikót is. Nyuszi, majd viszem amit küldött ellenértéket Gyuri. Szegény Endlos nagyon elfáradt, ha jól sejtem, mert útközben már olykor elaludt. :rolleyes: Sziaztok! Köszönöm szépen mindenkinek főleg Mackónak, hogy elhozta a árut és a meglepit is, ja és köszönöm azt is, hogy elvitted a csomagot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Nincs mit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Látom hétvégi punnyadás van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Kivéve aki dolgozik! Délután Rallye-ra megyek!(igaz,hogy nem országos meg World,de mégiscsak Rallye!) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 szép napot! Szerencsére kevés a meló ma, ám ettől csak nő a fáradtságom. Már majdnem alszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Sziasztok! Én tegnap voltam levert. A délelőtti jégeső kicsit felrázott, mert nem otthon ért. :rolleyes: Szerencsére semmi komoly nem történt, de jó 10Ft-os méretű jégdarabok estek olyan 45°-kban az esővel, amit inkább vízfüggönynek hívnék, mert a cseppeket nem lehetett látni, annyira esett. Kb 5 percig. Azután kisütött a nap, csicseregtek a madarak és Tamásnak megfájdult a feje úgy, mint még soha. Így a nap további részére pihit írtam ki magamnak. :D Pénteken intéztem egy 6600GT videókártyát, amit tegnap este teszteltem. Teszt sikeres: a tápom nem bírja és a gépem sűrűn lefagy. <_< Mindegy, ideje már egy P4-hez minimum 400W-os tápot venni a 300W-os helyett. ;) Megyek kerítést fabrikálni. Ha gép is úgy akarja, akkor este még felnézek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Miféle jégeső és mikor meg merre???? Itt volt egy kis borult ég meg kellemes 26 fok és gyenge szellő de semmi komoly . Megfigyeltétek, hogy Debrecent rendre elkerülik ezek a szélsőséges idfőjárási dolgok? Még a pár éve történt nagy hurrikán is csak súrolta a város határát. A multhéten Tégláson ömlött az eső szakadt a jég itt megint semmi. Azelőtt a kollegám mesélte,hogy jött Mikepércsről-Debibe és ott orkán itt szansájn. Szerintem jó helyen lakunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 mostanában valóban így van. eddig úgy láttam,hogy ha nyíregyházán és debrecenben is eső,vihar van,akkor debrecenben a nagyobb.de mostanság inkább a fordítottja az igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Naugye mondom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 aranyba kéne foglalni minden szavad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Na megyek kocsit mosni, hátha délutánra itt is esni fog.Mert ugyebár az is így szokott lenni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 én is azt tervezem,bár erőm az 0 perpill minden emberi tevékenységre...na jó azért vannak kivételek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 na,csak rávettem magam,így már tündököl a drága :rolleyes: bár a bevett gyakorlat alapján ez az állapot nem sokáig fog így maradni.legutóbb 1,5 napig bírta <_< sajna a húzás jobban idegesít mint gondoltam,előbb-utóbb kénytelen leszek megcsináltatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 A kocsi nálam is tiszta kivü-belül.Remélem nem lesz eső egy hétig! Látod Tomi ezért jó a 15 éves kocsi , én nem foglalkozom a húzásokkal.Olyanok mint a ráncok hétről hétre több van belőle. A legfrankóbb karcolásokat a Tesco parkolóban szerezheti be az ecceri autós és nem kell egyebet tennie csak szombaton délelőtt leparkol és úgy 2-3 óra mulva érte megy a kocsiért.Szebbnél szebb húzások lesznek a fényezésen úgy bevásárlókocsi magasságban. :rolleyes: Délután kirándultunk a Hármashegyre.Zsuzsivonat,frisslevegő,foci,sör.......így kerek a világ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 kocsi kívül-belül piszkos. idegesít, de most van helyette más, ami idegesítsen. Vagyis jobban. no meg úgyis hamarosan esni fog. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 no meg úgyis hamarosan esni fog. :D neeeeemmmmmmmmmmm :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 deeee! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 deeee! :rolleyes: <_< ja értem miért szurkolsz ennyire,legalább a tied is tiszta lesz :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 persze. kívülről, némileg... de bentre akár sár is mehet az eső miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 persze. kívülről, némileg... de bentre akár sár is mehet az eső miatt lehet kicsit dagonyázni :rolleyes: esőről,sárról jut eszembe,oti trabberjában meg fű nőtt <_< a küszöbnél megállt némi por,azt látá Isten hogy ez jó,küldé oda fűmag ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts