Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Sziasztok !

Úgytűnik mindenki pihizik, vagy esetleg a kocsit babrálja.Én is ezt tettem, délelőtt egy kicsit felfrissítettem az F 16-os lelkét.

Megkapta ami neki jár!

Köszi mackó a doppingszert.

Több képet nem csináltam mert úgyhiszem az olajcsere annyira rutin művelet, hogy mindannyian profi módon csináljuk.

Ami fontos, én mindig elteszem a kiürült olajos kannát mert jól jön a fáradt olaj tárolására a tavaji üres. Ezt lehetőleg nem a kukába rakjunk hanem az AKSD-nél szépen átveszik de én egy szerelő cimborámhoz szoktam beadni ők majd leadják.

Megosztás:

Mi még megvártuk Kiscsikót is. Nyuszi, majd viszem amit küldött ellenértéket Gyuri. Szegény Endlos nagyon elfáradt, ha jól sejtem, mert útközben már olykor elaludt. :rolleyes:

Sziaztok!

Köszönöm szépen mindenkinek főleg Mackónak, hogy elhozta a árut és a meglepit is, ja és köszönöm azt is, hogy elvitted a csomagot is.

Megosztás:

Sziasztok!

Én tegnap voltam levert. A délelőtti jégeső kicsit felrázott, mert nem otthon ért. :rolleyes: Szerencsére semmi komoly nem történt, de jó 10Ft-os méretű jégdarabok estek olyan 45°-kban az esővel, amit inkább vízfüggönynek hívnék, mert a cseppeket nem lehetett látni, annyira esett. Kb 5 percig. Azután kisütött a nap, csicseregtek a madarak és Tamásnak megfájdult a feje úgy, mint még soha. Így a nap további részére pihit írtam ki magamnak. :D

Pénteken intéztem egy 6600GT videókártyát, amit tegnap este teszteltem. Teszt sikeres: a tápom nem bírja és a gépem sűrűn lefagy. <_< Mindegy, ideje már egy P4-hez minimum 400W-os tápot venni a 300W-os helyett. ;)

Megyek kerítést fabrikálni. Ha gép is úgy akarja, akkor este még felnézek. :P

Megosztás:

Miféle jégeső és mikor meg merre????

Itt volt egy kis borult ég meg kellemes 26 fok és gyenge szellő de semmi komoly .

Megfigyeltétek, hogy Debrecent rendre elkerülik ezek a szélsőséges idfőjárási dolgok? Még a pár éve történt nagy hurrikán is csak súrolta a város határát. A multhéten Tégláson ömlött az eső szakadt a jég itt megint semmi. Azelőtt a kollegám mesélte,hogy jött Mikepércsről-Debibe és ott orkán itt szansájn.

Szerintem jó helyen lakunk :rolleyes:

Megosztás:

A kocsi nálam is tiszta kivü-belül.Remélem nem lesz eső egy hétig!

Látod Tomi ezért jó a 15 éves kocsi , én nem foglalkozom a húzásokkal.Olyanok mint a ráncok hétről hétre több van belőle.

A legfrankóbb karcolásokat a Tesco parkolóban szerezheti be az ecceri autós és nem kell egyebet tennie csak szombaton délelőtt leparkol és úgy 2-3 óra mulva érte megy a kocsiért.Szebbnél szebb húzások lesznek a fényezésen úgy bevásárlókocsi magasságban. :rolleyes:

Délután kirándultunk a Hármashegyre.Zsuzsivonat,frisslevegő,foci,sör.......így kerek a világ.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.