Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Én viszont élveztem! :rolleyes: Pesttől Túrkevéig ilyen időben vezettem. Tűzoltók, rendőrök, koccanások voltak szép számmal, no és persze a letört ágak mindenfele. Rettentő f@sza volt, tényleg! A villámok néha nappali világosságot csináltak. Ablaktörlő maxon csapta a lét, és a lámpa tényleg lóf@szt sem ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Halihó! Azért a viharban a csúcs az volt, amikor tegnap a Lurdynál egyszerre megindult kb. 30-40(most lehet túlzok, ez csak sacc) autó lefelé a mélygarázsba, mert látszott, hogy a fele se tréfa annak, ami igen gyorsan közeledik. azért még hazafelé volt időnként meglepi az ótópályán is... olykor 1-1 kisebb bokor darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 nocsak,milyen képei vannak a srácnak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 nocsak,milyen képei vannak a srácnak :rolleyes: hopp... egy résztvevő a taliról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Milyen hírek vannak,mi volt tegnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 nektek miből áll egy ilyen audit? Abból, hogy a teljes folyamatot átnézik. Külön területenként és egyben az egészet. Karbantartás pedig mindenhol van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Abból, hogy a teljes folyamatot átnézik. Külön területenként és egyben az egészet. Karbantartás pedig mindenhol van... úgy értve,hogy nekünk borzasztó sok papírmunkával járt,ráadásul idegen nyelven volt az egész,amit a tárgyaló előtti folyosón tudtam meg :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 úgy értve,hogy nekünk borzasztó sok papírmunkával járt,ráadásul idegen nyelven volt az egész,amit a tárgyaló előtti folyosón tudtam meg :rolleyes: <_< Az idegen nyelv nem üt meg, ha angolról van szó. Amúgy nekünk magyar gárda volt. A papírmunka meg tényleg rengeteg. Visszamenőléeg előásni, amit csak szeretne látni az illető + előtte 2 hónappal elindult a doksik frissítése, újra kiadása, folyamatok ellenőrzése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 nem is az,hogy megfektet,csak ha tudom előre,akkor pár speciális szót pl átnézek,jobban rákészülök,meg nem ér sokk a helyszínen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 nem is az,hogy megfektet,csak ha tudom előre,akkor pár speciális szót pl átnézek,jobban rákészülök,meg nem ér sokk a helyszínen <_< Akkor is érhet. Mondjuk ha Ír vagy jó kis szlenges amcsi az auditor. ;) Esetleg francia... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 vagy ha az audit végén a csak angolul értő auditor megszólal, hogy "örülök, hogy mindig azt mondták angolul is, mint amit magyarul beszéltek!" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2007 Srácok, az egyik sörgyár támogatásával a Nagyerdőn egy kis rendbetétel kezdődne, egy -egy sör árának valamennyi részéből állják, és a program keretében lesz csocsóverseny is, nem akartok benevezni? Irtó muris lenne, és a gyerekeknek is lesznek programok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Halihó! Na végül máshogy alakult a tegnapi program és csak 10 körül jelentem meg a Lurdyban! De Mackóékkal még találkoztam! <_< Sanyi te meddig voltál? Szép napot mindenkinek! (Én meg megyek tanulni! :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Mi még megvártuk Kiscsikót is. Nyuszi, majd viszem amit küldött ellenértéket Gyuri. Szegény Endlos nagyon elfáradt, ha jól sejtem, mert útközben már olykor elaludt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Maci! Mikor értetek haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2007 Mi még megvártuk Kiscsikót is. Nyuszi, majd viszem amit küldött ellenértéket Gyuri. Szegény Endlos nagyon elfáradt, ha jól sejtem, mert útközben már olykor elaludt. :rolleyes: Beszéltem vele ma, remélem a kollegája megtalált, mert nem vetted fel a telefont...útbaigazítottam hozzád Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Maci! Mikor értetek haza? 2 után picivel, nyugodt tempóban Beszéltem vele ma, remélem a kollegája megtalált, mert nem vetted fel a telefont...útbaigazítottam hozzád megtalált. le volt némítva a telefonom, hogy tudjak pihizni még egy kicsit. 5 utánra vártam a hívását. :rolleyes: Már el is vitte a cuccait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Sanyi te meddig voltál? 9-kor már leléptem, mert ma diplomaosztóra mentem délelőtt, és még aludni akartam előtte. Ennek az ára az volt, hogy végig a legnagyobb viharban autóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Milyen hírek vannak,mi volt tegnap? Nos, a tegnapi nap fejleményei: meg lett szavazva minden, egyöntetűen, tehát jó úton halad minden. A lényeg, hogy akik vezetőségi tagok, azoknak 5000 Ft a klubtagsági, és ők teljesjogú tagok. Mindenki más támogató tag. Nekik választási lehetőségük van két klubtagsági között. Az egyik teljes fórumhasználattal jár, meg miegymás (ez az olcsóbb), a másik a fórumhasználaton felül EDC (vagy mi) kedvezményeket is biztosít, meg van még más is, ami nem jut eszembe (de hamarosan Hemi úgyis leírja részletesen, és érthetően) Az Opel Gombossal történő együtműködésről: ez is elég pongyola lesz, mert sok volt az infó, de a lényegek: A klubtagoknak különböző kedvezményei lesznek náluk (pl kocsimosás, szervíz, meg ilyenek), jóval kedvezményesebb az új autó vásárlás, és a régi autó beszámítás is. Továbbá, ők innentől magánszemélyeknek úgy árulnak autót, hogy felajánlják a vásárlónak a klubtagságot. Negyedévente minden klubtag Opeles újságot fog kapni. És még a Blitz weekendet is megtámogatták anyagilag (bővebb és biztosabb infót ismétcsak Hemitől) Nagyjából ennyit, esetleg még Mackó kiegészíti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Mackó még hulla fáradt, és fáj a feje. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 nocsak,milyen képei vannak a srácnak <_< Na Tomi le a kalpaggal előtted ! Ime ékes bizonyítéka annak,hogy a két csapat nem is áll oly messze egymástól mint eddig hittük. Más! Az AUDIT nálam 4 karika jelenti . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 ... Az AUDIT nálam 4 karika jelenti . :rolleyes: és azt tudtátok, hogy miből lett? a kecskemétiek berlina Zolijától hallottam a történetét. Érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Na miből? Megirígyelték a németek az olimpiai ötkarikát, de ötletlopáskor egyet a széfben felejtettek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Na miből? Megirígyelték a németek az olimpiai ötkarikát, de ötletlopáskor egyet a széfben felejtettek? Az Audi megalapítója August Horch (1868-1951) volt. A kovács szakmát tanult fiatalember 1904-ben alapította az August Horch Motorgépjármû gyárat a Kelet-Németországban található Zwickauban. 1907-ben gurult az utakra az elsõ hathengeres jármû. Kiváló minõsége ellenére a cégnek anyagi gondjai lettek, mire 1909-ben új céget alapított Horch, amit nevének latin fordítása után Audinak nevezett. Egy év múlva versenyek sorait nyerték az Audi autók és õ vezette be 1921-ben az elsõ balkormányos és középsõ sebességváltós autókat. 1932-ben alakult meg az Auto Union az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer márkák összeolvadásaként, ezért lett a vállalat szimbóluma négy, egybe fonódó karika. további történet itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 jóóó estét! remélem csak én dolgozok most...bár volt némi családi ünneplés is nem sokkal ezelőtt :rolleyes: valamiért második napja nem igazán tudok aludni.pedig most a hőmérséklet is kellemes,fáradt is vagyok... a hőmérsékletet mondjuk az astra nem bírja,állandóan légkondizni kell,és hát megfogja eléggé.és szomjasabb is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts