Lujdzsi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 ismerek százszor-ezerszer-milliószor csinosabbat <_< Azt lemertem volna fogadni ,hogy Te leszel az első aki lereagálja a dolgot :rolleyes: És ha úgy is van ahogyan mondod az csakis a Te szerncséd.Amúgy én is ismerem de azért 2 több mint 1 nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Azt lemertem volna fogadni ,hogy Te leszel az első aki lereagálja a dolgot :rolleyes: És ha úgy is van ahogyan mondod az csakis a Te szerncséd.Amúgy én is ismerem de azért 2 több mint 1 nem? nem szerencsének nevezném.Isten áldásának inkább ;) és a kevesebb néha több <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Szia Meli! Lujdzsi! Múltkor kérdezted, hogy adalék meg van-e még. Mondtam igen. De lassan megromlik! :rolleyes: na jó nem romlik meg, csak fogja a helyet. <_< Nyuszi! HOBi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Tomi ! Boldog ember lehetsz ha megtaláltad azt az egyet! Hallottatok már olyan fórumozóról akit mantaboy2-nek hívnak? Egy nagyon kedves hölgy ismerősömnek a barátja és opeles sőtt mitöbb astrás, mantás amint azt a neve is mutatja és az egész nek a tetejében még autószerelő is a minap beszéltünk és rögtön csábítgatom a csapatba.aztán egy másik ismerős bejelölt az iwiw-en és látomám,hogy egy nagyonszép opel elejét támassza a képen.Nosza üzi röviden a club-ról és most várom a visszajelzést. Lujdzsi a borzasztó-toborzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Én nem is kicsit!de ez nem csak rajtam múlik :rolleyes: egy szóbeli vállveregetést kiutalok részedre,a hathatós közreműködésért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hali SzaboT Éjszakás vagy? Vagy rád tört az Insomnia? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT Meg csoportkép is kellene, mert nincs mit kiraknom a weblapra... :lol: Sziasztok! Előkerültem énis,meglett a technikusim,lehet ünnepelni :D Ats Cupot keresek már másfél éve a kocsira 15ösbe,ésha lesz pénzem,akkor azonnal veszek is.Ha netán tud valaki ingyen,aztis szívesen elfogadom :P Gratula! Pontosan mi is lettél most? ;) Hellllllló emberek!! Üdv mindenkinek!!!! :rolleyes: :lol: Szióka! (szemvillogtatószemöldökemelgető smilie) Vagy mondhatnám azt is: Na mi a helyzet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hali SzaboT Éjszakás vagy? Vagy rád tört az Insomnia? <_< Az utóbbi. :rolleyes: Most jöttem Tiszaújvárosból. Körbefurikáztuk a várost a srácokkal. És te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hűűű nekünk van ilyen csinos opeles csajszink? :rolleyes: Naná! Lassan mesélhetne is magáról. Pl.: férfi ideál. ;) Na jó, befejezem, mielőtt még elijesztem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Én meg Agárdon jártam, a büfésoron, stírölni. :rolleyes: Mit ne mondjak, van mit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Naná! Lassan mesélhetne is magáról. Pl.: férfi ideál. <_< Na jó, befejezem, mielőtt még elijesztem. :rolleyes: Remélem, az izomautóval járkáló törpék a favoritok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Én meg Agárdon jártam, a büfésoron, stírölni. :rolleyes: Mit ne mondjak, van mit! ;) Stírölni mi is stíröltünk, de nagy része 16-18. Az elég fiatal... Szerencsére nézni nem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Remélem, az izomautóval járkáló törpék a favoritok. <_< Én meg remélem, hogy típushű. ;) Várj már, a Szuzi mióta izomautó? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Tomi! Most szerdán este 22-kor kint volt Meli is az EW-nél. Meg még sokan mások. Megint volt pár opel. pl. egy b vectra sedan(ez is kint volt)ra fog felkerülni az a matrica, ami a Gelkoé lett volna, csak a kapkodásban nálam maradt, és Gelko felajánlotta nemes célra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Én meg remélem, hogy típushű. <_< Várj már, a Szuzi mióta izomautó? ;) :rolleyes: jól lehet benne feszíteni, csak vigyázni kell, nehogy eldeformálódjon közben a kasztni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Tomi! Most szerdán este 22-kor kint volt Meli is az EW-nél. Meg még sokan mások. Megint volt pár opel. pl. egy b vectra sedan(ez is kint volt)ra fog felkerülni az a matrica, ami a Gelkoé lett volna, csak a kapkodásban nálam maradt, és Gelko felajánlotta nemes célra. Izé, mi volt ez a szerda este? Erről én miért nem tudtam? Vagy nem Opel Club-os megmozdulás volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Meli hova valósi? Hozzánk közelebb, vagy a Kecsóiakhoz? Harcoljunk már érte! <_< Johnnyval kiállok egy sörivóversenyre érte! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Várj már, a Szuzi mióta izomautó? <_< :rolleyes: Na most kussolj! ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 szerda esténként C.Stylingosok találkoznak az EW-nél illetve máshol is. Duma stb. Meli H.szoboszlói. Szóval a mi régiónk leánya, de Pesten tanul ha jók az infóim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Meli H.szoboszlói. Szóval a mi régiónk leánya, de Pesten tanul ha jók az infóim. Semmi gond, most nyári szünet van! No, majd infókat kérek, és bevágtatok a kék "izom" autóval Debibe! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 mikor? hova? milyen vágta? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 mikor? hova? milyen vágta? :rolleyes: Jó lesz az slattyogásnak. Az a Batmobil nem száguld annyira. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 mikor? hova? milyen vágta? :rolleyes: Mikor? Ha Meli meglátogat minket. Hova? Ahol épp összegyűlünk. Milyen vágta? Na, ez tényleg LOL! <_< A lényeg, hogy a kék "Opel" is szépen csúszik a kanyarban, ha akarom. Csak az a rohadt orrhajtás, meg a püré 1.3... Ennyi a bajom vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 én ezt le sem mertem írni. :rolleyes: Amúgy egy a lényege a szerdáknak, ahogy észrevettem. Az EW beszélgetős, a másik helyszín meg benzingőzös. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 na jó. én kidőltem. Megyek aludni. picit fáradt vagyok. Jó éjt Batman! Jó éjt Tomi! Jó éjt Debrecen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts