Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Azt lemertem volna fogadni ,hogy Te leszel az első aki lereagálja a dolgot :rolleyes:

És ha úgy is van ahogyan mondod az csakis a Te szerncséd.Amúgy én is ismerem de azért 2 több mint 1 nem?

nem szerencsének nevezném.Isten áldásának inkább ;)

és a kevesebb néha több <_<

Megosztás:

Tomi !

Boldog ember lehetsz ha megtaláltad azt az egyet!

Hallottatok már olyan fórumozóról akit mantaboy2-nek hívnak?

Egy nagyon kedves hölgy ismerősömnek a barátja és opeles sőtt mitöbb astrás, mantás amint azt a neve is mutatja és az egész nek a tetejében még autószerelő is a minap beszéltünk és rögtön csábítgatom a csapatba.aztán egy másik ismerős bejelölt az iwiw-en és látomám,hogy egy nagyonszép opel elejét támassza a képen.Nosza üzi röviden a club-ról és most várom a visszajelzést.

Lujdzsi a borzasztó-toborzó.

Megosztás:

Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT

Meg csoportkép is kellene, mert nincs mit kiraknom a weblapra... :lol:

Sziasztok!

Előkerültem énis,meglett a technikusim,lehet ünnepelni :D

Ats Cupot keresek már másfél éve a kocsira 15ösbe,ésha lesz pénzem,akkor azonnal veszek is.Ha netán tud valaki ingyen,aztis szívesen elfogadom :P

Gratula! Pontosan mi is lettél most? ;)

Hellllllló emberek!!

Üdv mindenkinek!!!!

:rolleyes: :lol:

Szióka! (szemvillogtatószemöldökemelgető smilie) Vagy mondhatnám azt is: Na mi a helyzet? <_<

Megosztás:

Tomi! Most szerdán este 22-kor kint volt Meli is az EW-nél. Meg még sokan mások. Megint volt pár opel.

pl. egy b vectra sedan(ez is kint volt)ra fog felkerülni az a matrica, ami a Gelkoé lett volna, csak a kapkodásban nálam maradt, és Gelko felajánlotta nemes célra.

Izé, mi volt ez a szerda este? Erről én miért nem tudtam? Vagy nem Opel Club-os megmozdulás volt?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.