Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Hát, a bordó tuti egy Czetka Jawa 350. ;) A hátsó pedig olyan C Rekord, mint az enyém! :rolleyes:

Amúgy nagyon hasonlít a Ford Taunusra, de szerintem nem az...

Ford%20Taunus%2017M%20(Badewanne)_01.jpg

Ehhh, Corsika, gyorsabb voltál! <_<

Közben tovább kerestem, és tényleg Taunus. Tessék megnézni a sárvédőívet!

MHV_Ford_Taunus_P5_01.jpg

Elküldve
Ha jól tévedek az 1 TAUNUS!(de már ebben sem vagyok biztos ,ennyi sör után!)

Te is sörözöl? Igyunk hát tesó! <_< A jól bevált Adambraut szürcsölgetem éppen. :rolleyes: Te mit iszol?

Egyébként nekem az ovál lámpás Taunus jobban tetszik.

Más: Megint nagy dilemma előtt állok. Véleményeket kérek C Rekord ügyben.

1967er%20Opel%20Rekord%20C%20mit%20VIPER-Technik%20008.JPG

Vagy

Opel-Rekord-1.jpg

Azaz modernizált vadított totál brutál, vagy szelíd szolíd, gyárihoz közel álló? Én az elsőre szavazok.

Elküldve

Igyunk! :rolleyes:

Manta GSi volt, lököst is tudok, de utángyártott üvegszálast csak. Ha érdekel, PÜ-ben megy telefonszám.

Egy oldallal visszább lapozzatok már légyszi, utolsó hozzászólást variáltam, és érdekel a véleményetek.

Elküldve
Más: Megint nagy dilemma előtt állok. Véleményeket kérek C Rekord ügyben.

Vagy

Azaz modernizált vadított totál brutál, vagy szelíd szolíd, gyárihoz közel álló? Én az elsőre szavazok.

keeeggggyetlen jól néz ki az első :rolleyes: bár a felni talán szentségtörés egy ilyen idős autóra <_< de nagyon tetszik

Elküldve

Papám ugyebár Te gazdálkodó családból származol!?

Nos akkor megtaláltam a nekedvaló kocsit itt.

Manta pickup :rolleyes: Ráfér 2db körbála és még el is bírja.

Elküldve
Nem tudom, de hogy az Opelhez semmi köze, az biztos. :rolleyes:

Én is így gondoltam csak hát hogy manta osz gondoltam hamár itt van az egyik hozzáértő akkor megkérdezem.

Elküldve
Papám ugyebár Te gazdálkodó családból származol!?

Nos akkor megtaláltam a nekedvaló kocsit itt.

Manta pickup :rolleyes: Ráfér 2db körbála és még el is bírja.

Nagyon pöpec! <_< A felnije meg egyszerűen csodálatos.

Elküldve

Akkor inkább az Opel koppintott, mert azt hiszem, hogy '65-ben még nem gyártották. De rögtön utánnanézek. Ja, Laci! GSi lökös szerintem készen most nincs, azt még gyantázni kell. Bár sablonja van hozzá a srácnak. Amúgy milyen kellene? Ködlámpás, vagy ködlámpa nélküli? No mindegy, majd ők lerendezik. Ja, az infót nem tőlem kaptad. :rolleyes: Maradjak névtelen, ha lehet.

Elküldve

hát ezt már elb.sztuk. Előbb is szólhattál volna, hogy névtelen maradsz. :rolleyes:

Amúgy nem tudom milyen kell a srácnak, lehet Gelko többet tudna, mert asconaclub.hu van az oldalán kiírva.

Elküldve

Lujdzsi, itt a válasz a Totalcar-ról:

"Aztán végül 1970 szeptember 25-én megkezdődött az Opelnél a Rallye-Kadett - Opel GT - Rekord-Sprint - Commodore GS irányzat felfrissítése, és a Manta piacra került Európában."

Mackó, mostmár mindegy. :rolleyes:

Elküldve

Lehet hogy tévednek mert az A Manta cabriót már 69-ben gyártották.A Totalcar szerint európában került piacra akkor,és ha előbb külföldön próbálkoztak? He? He?

Merthogy a cikk is aztat írja hogy a GM től nyomást gyakoroltak a németekre.Na akkor lehet hogy előbb amcsiban mutatták be a kocsit nem?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.