Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Most mit izélsz? Csak négy autóm van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Most mit izélsz? Csak négy autóm van! :rolleyes: aki megteheti... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Mennyi Modi! <_< ;) :D Amúgy épp az a problémám, hogy annyira nagyon nem engedhetném meg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 tudod, hogy csak viccelek. modi túltengés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 nekem 1 autó is elég lenne,csak olyan legyen....de egyelőre álmodozok inkább... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Na és milyen az olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 egy Vectra OPC-vel kigyeznék komfort,teljesítmény,megjelenés tekintetében is :rolleyes: ha reálisan gondolkodnék,akkor egy 150 lovas dízel is megfelelne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hmm, jó választás! Sokan egyetértenének veled. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Annyival egészíteném ki, hogy Caravánban kérem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 és sokan ugyanúgy nem engedhetik meg maguknak,mint én <_< vágyom az erőre,de nem a nyers,birkózós,kormánykitépős 80-as évek erős autóira :rolleyes: abból elég volt. mostmár kényelmesen,csendben,és adott esetben gyorsan szeretek utazni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 vágyom az erőre,de nem a nyers,birkózós,kormánykitépős 80-as évek erős autóira :rolleyes: abból elég volt. mostmár kényelmesen,csendben,és adott esetben gyorsan szeretek utazni Én viszont pont azt igényelem, amit te már nem hiányolsz. A nyers, brutális erőt, amivel még bírkózni kell. Nem szeretem, ha az elektronika kiveszi alólam az autót. Most figyelek csak... Kormánykitépős? Olyat milyen 'autó' csinál? Egy faros így nem rendetlenkedik! Ott a kormány csak jelzi a kanyarodást. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ott a kormány csak jelzi a kanyarodást. :rolleyes: A kilincs pedig mutatja az irányt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Én viszont pont azt igényelem, amit te már nem hiányolsz. A nyers, brutális erőt, amivel még bírkózni kell. Nem szeretem, ha az elektronika kiveszi alólam az autót. Most figyelek csak... Kormánykitépős? Olyat milyen 'autó' csinál? Egy faros így nem rendetlenkedik! Ott a kormány csak jelzi a kanyarodást. <_< elektronika nem veszi ki alólad az autót. ahhoz még egy kategóriával feljebb levő autót kellett volna mondanom :rolleyes: a kormányhoz meg csak annyit,hogy azt akartad mondani, a kormánnyal célzol,a gázpedállal lősz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Az ajtó kinyitásával pedig elcsapja az áldozatot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Sziasztok! Az eső felénk is eljutott. A jég pár kilóméterrel elkerült bennünket, de végig ott körözött. Ezt szó szerint kell érteni. Valamikor du elkezdte a dörgést, égfeketedést, de eső csak este 8 körül lett belőle. Épp ezért nem indultam el Db-be sem. Ha minden jól megy, akkor holnap pótlom eme hiányosságom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 akkor holnap várunk... vagyis a féknyergek. én melózni fogok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 elektronika nem veszi ki alólad az autót. ahhoz még egy kategóriával feljebb levő autót kellett volna mondanom :rolleyes: Nem hiszem, hogy egy kategóriával feljebb lenne a Volvo V40. Egy hónapja mászkáltam vele egy kicsit. Nem volt rossz, hogy ki volt nyalva a seggem, de azért mégsem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nem hiszem, hogy egy kategóriával feljebb lenne a Volvo V40. Egy hónapja mászkáltam vele egy kicsit. Nem volt rossz, hogy ki volt nyalva a seggem, de azért mégsem az igazi. ja te a kényelmi elektronikát is idevetted??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Szervó, elektromos ülés (mire beállítottam magamnak...), biztonsági öv visszajelző (na, attól megőrültem, azt hittem, elromlott az index, mert folyton kattogott :rolleyes:), meg ilyenek, amik elpuhányítják a vezetőket. Nomeg az új autókban egyszerűen nem érzem otthon magam. A Trabant az igazi! Igazi kőkorszaki valami. Van egy kilóméterórád, oszt' csókolom! Annál pontosabb üzemanyagszintjelzővel én még nem találkoztam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 jajjjj "mekkora" igényeid vannak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ja és a Trabival max a Kispolszki veheti fel a versenyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 De milyen verseny az! <_< Egyébként egyszer a négyesen Pilis tájékán összeakadtam egy Lanciával, és 130 valameddig (120-tól bizonytalan a Trabi órája. :rolleyes:) fej-fej mellett mentünk. És a Hungaroringen is jól szerepelt ám! De a legjobb mégiscsak az volt, amikor Miskolcon fék nélkül kidobtam a Trabit egy kanyarban cirka hatvannal. No, azóta az a srác nem ül mellém, ezt szentül megfogadta. ;) Hiába, kemény futómű, alacsony súlypont... A Trabant egy versenyautó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 A vendégeinknek üzenem, hogy regisztráljanak egész nyugodtan, és szóljanak hozzánk! Mi nem zárt társaság vagyunk, szívesen várunk közénk mindenkit Debrecenből, Debrecen környékéről, az országból és az ország hatrárain túlról! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ezt érdemes megnézni ! Visit My Website A melóhelyemen találtam az egyik gépen egy eldugott mappában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Apám, ez még az enyékenél is idősebb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts