Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 na majd leszedem,aztán elküldöm további feldolgozásra :rolleyes: Szigorú cenzúrát kérek!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Üvegtigris 2. Az a rész, amikor a fickó kiszáll hugyozni a kocsiból. :rolleyes: <_< ;) :D :P :lol: így már kápísi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Szigorú cenzúrát kérek!!!! :rolleyes: ok,akkor 10 centisre fotosoppoljuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Debrecen, Csendes utca részletek jöhetnek PÜ-ben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 na majd leszedem,aztán elküldöm további feldolgozásra <_< Az enyémre gondoltam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 ok,akkor 10 centisre fotosoppoljuk :rolleyes: A nagy valamit a lábam között? <_< 10 centinél azért nagyobbat hagyjál már! ;) Azért Sanyika még Sanyika szeretne maradni, nem Ibolya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Az enyémre gondoltam... :rolleyes: nekem is van 3-4 kép,azt hittem arra gondolsz,amit Anya csinált menet közben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Azok az utazós családos képek és videók jöhetnek ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 részletek jöhetnek PÜ-ben! :rolleyes: PÜ ment. Azok az utazós családos képek és videók jöhetnek ám! Azokról beszélünk... <_< MIndjár visszacammogok a helyemre és letöltöm őket. Aztán vissza ide a laborba és feltöltöm őket a képtár zárt részlegébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Imádlak Tomika, jó bratyó vagy! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Fent vannak a képek. :rolleyes: Jelentem megtaláltuk a nyolcadik törpét Kuka és Morgó házasságából született Söröst. Kép a Zárt részlegen belül (átneveztem). <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nagyon jók a képek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nagyon jók a képek! :rolleyes: Tudjuk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Tomi! Féknyergek megvannak. ;) Lujdzsi köszöni a rugókat, közben ő meg elvitte azokat. <_< qrva meleg van. Míg oda voltunk a féknyergekért, közben unokatesóm hazahozott egy zsírnew szusi stiftet. 1.3 GLX. az a fura kékmetál szín. első ülésen kényelmes, de hátul a magasság olyan kispolskis fííling nekem. Amúgy úgy indult, hogy 1M-tól több hitelt nem akar, és 10 évig sem... erre lett 1.8 a hitel, és 10 évre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Suzuki? Ejnye-bejnye.... Hát ilyen hatással vagy rá? Azt hittem, hogy rávezeted az egy igaz ösvényre! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 próbáltam... de sajna itthon én/mi vagyunk kisebbségben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Ma megmutattam magam a tiszaújvárosi tuning társadalom egy részének. A többség Opeles (pl turbós Calibra, Astra GSi, Vectra B, Tigra A). Szórom az igét rendesen. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 nyifigumi is volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Tomi! Féknyergek megvannak. :P Köszi-köszi! Vasárnap du megyek értük! :rolleyes: nyifigumi is volt? ;) Most a nyugis oldalukat mutatták (azért távozáskor mindenki odakente neki, főleg a turbós Cali <_< ), de nekem kattogott a gömbcsukló, ha ez megnyugtat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Most a nyugis oldalukat mutatták (azért távozáskor mindenki odakente neki, főleg a turbós Cali :rolleyes: ), de nekem kattogott a gömbcsukló, ha ez megnyugtat. <_< nem is tudom mitől lehet ez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 nem is tudom mitől lehet ez ;) Attól, hogy 10 éves az autó? Mást nem tudok elképzelni... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 én sem feltételeztem semmit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 én sem feltételeztem semmit :rolleyes: Kikérem magamnak a feltételezést! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Kikérem magamnak a feltételezést! :rolleyes: tudom én hogy nemúgyvót' odakünn a kézipályán <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 tudom én hogy nemúgyvót' odakünn a kézipályán ;) :rolleyes: Akkor muszáj volt. Feszültséglevezetés. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts