szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 az adorjant user pedig be van regelve,azt írja <_< Pedig nem. Kézzel létrehoztam. Jelszó pü-ben megy. Pü ment. Én úgy emlékszem, mintha regelve lettél volna... Lehet te vagy a múltkori frissítés (próbájának) egyetlen áldozata. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 az én áldozatom által épültetek vala :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Bebida regelt és most megkapta a hozzáférést a zárt részleghez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Én az imént regisztráltam! ;) Kaphatok én is jogot? <_< :rolleyes: Olyan kíváncsi lennék az előkészületekre (ha már nem tudtam ott lenni :D)! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 aztán nem visszaélni a képekkel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Bebida regelt és most megkapta a hozzáférést a zárt részleghez. :rolleyes: Ohh! Köszönöm! Gyorsabb voltál mint én! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Ohh! Köszönöm! Gyorsabb voltál mint én! <_< ;) Ez a dolgom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nagyon jók! :rolleyes: Ki volt az a "galád" aki az alvókat fényképezte? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 nem akarok ujjal mutogatni SzaboT-re <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Valami alvás fétisiszta tehette! A galád! :rolleyes: De akkor már a Szutyis alvós is odakerülhetett volna. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Valami alvás fétisiszta tehette! A galád! :rolleyes: De akkor már a Szutyis alvós is odakerülhetett volna. <_< az kéhhhlekkk szépen rendőrségi felvétel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Hu vazze. Most keltem föl. Alig győzöm a fórumot követni. Az egész nagyon pörög a tegnapi nyitásnak köszönhetően. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Valami alvás fétisiszta tehette! A galád! :rolleyes: De akkor már a Szutyis alvós is odakerülhetett volna. <_< 10 perc alvás után nem épp ezen járt az eszem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Hu vazze. Most keltem föl. Alig győzöm a fórumot követni. Az egész nagyon pörög a tegnapi nyitásnak köszönhetően. <_< Milyen nyitás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Lenne egy nagy kérésem! Megrendeltem egy pár bontott Astra F féknyerget. A nagyobbik fajtát 1.6 16V-ből. 5000 péz az egy pár. Ki lenne az a galád, aki elmenne nekem érte és vasárnap átvenném tőle? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 az kéhhhlekkk szépen rendőrségi felvétel :rolleyes: Az nem rendőrségi kép, egyszerűen csak kitört a tavaszi fáraccság. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Milyen nyitás? <_< tegnap délután a technikai rész újra megnyílt az egyszerű userek számára is! ;) Lenne egy nagy kérésem! Megrendeltem egy pár bontott Astra F féknyerget. A nagyobbik fajtát 1.6 16V-ből. 5000 péz az egy pár. Ki lenne az a galád, aki elmenne nekem érte és vasárnap átvenném tőle? :rolleyes: Hova kell menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Az nem rendőrségi kép, egyszerűen csak kitört a tavaszi fáraccság. :rolleyes: de rendőri felszólításra sem igazoltad magad,ezért készült fotó rólad <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Biztos úr, én erre nem emlékszem! :rolleyes: De erről tudod mi jutott eszembe? ÜT2! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Hova kell menni? Debrecen, Csendes utca Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Biztos úr, én erre nem emlékszem! :rolleyes: De erről tudod mi jutott eszembe? ÜT2! <_< azmiaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 de rendőri felszólításra sem igazoltad magad,ezért készült fotó rólad :rolleyes: Most jut eszembe, hogy a telefonban is vannak képek! "Anyúúúú, Lacika bánt, Sanyikának meg valami nagy van a lába közt!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Most jut eszembe, hogy a telefonban is vannak képek! "Anyúúúú, Lacika bánt, Sanyikának meg valami nagy van a lába közt!" <_< na majd leszedem,aztán elküldöm további feldolgozásra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 azmiaz? Üvegtigris 2. Az a rész, amikor a fickó kiszáll hugyozni a kocsiból. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Biztos úr, én erre nem emlékszem! :rolleyes: De erről tudod mi jutott eszembe? ÜT2! <_< ÜT2=ÜvegTiger 2 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts