mackosajt Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 nekem az éjjeli meló szokta felfújni a rendszert, aztán nappal leereszt...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Akkor most szuszoghatsz rendesen. :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Szóval akkor leeresztett a légtartály. Baj lehet a szabályzószelepeddel. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 nincs baj. jól műkszik. <_< váltsunk témát, mert lassan elég gáz lesz! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Feltaláltam valamit!!! Légpárnás paplan! <_< Gondolj bele! A paplan a tested felett lebeg pár miliméterrel. Nagy előnye, hogy nyáron nem izzadsz össze mindent az ágyban, és ráadásul teljesen bio. :rolleyes: Hátrány: nos igen... az is van... a gázt önnállóan kel előállítanod, és ebben nem hiszem, hogy az ember párja megértő lenne.
adorjant Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 kedves Sándor,tévedsz,ezt a műszert tartalmazó Honda Integra még csak most érzi igazán jól magát :P 9000ig meg sem áll... de az Astrának még ő is csókolommal köszön,természetesen <_< ;) :D egészségügy,gázos témák,no komment... :lol: :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 egészségügy,gázos témák,no komment... ;) :rolleyes: Ahogy mondod! Az egészségügy gázos! <_<
mackosajt Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 jó reggelt! :rolleyes: Hát a metán az gáz! <_<
adorjant Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 jó reggelt! tegnap nagyon szomjas volt az Astra,13 forintot nyelt le :rolleyes: viszont imádomm ezt a 20 fokos napsütésmentes reggelt <_< apropó,van egy fekvő p4 atx házam táppal,valamint egy 20gb-os maxtro vinyó,mindkettő sajátom,valakinek nem kell véletlenül? ;)
szabot Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Feltaláltam valamit!!! Légpárnás paplan! ;) Gondolj bele! A paplan a tested felett lebeg pár miliméterrel. Nagy előnye, hogy nyáron nem izzadsz össze mindent az ágyban, és ráadásul teljesen bio. <_< Hátrány: nos igen... az is van... a gázt önnállóan kel előállítanod, és ebben nem hiszem, hogy az ember párja megértő lenne. De ha ezt a gázt összegyűjtöd, akkor csinálhatsz magadnak gázos autót. :rolleyes:
szabot Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 tegnap nagyon szomjas volt az Astra,13 forintot nyelt le :rolleyes: Nekem is kb annyit nyelt volna, de nem adtam neki csak 10-et. Kell a hely a C6-nak is. :D viszont imádomm ezt a 20 fokos napsütésmentes reggelt <_< Te miről beszélsz? Itt 7 ágra süt a nap! apropó,van egy fekvő p4 atx házam táppal,valamint egy 20gb-os maxtro vinyó,mindkettő sajátom,valakinek nem kell véletlenül? :P Még az is lehet. Dobj árakat. :lol: Esetleg adok értük 2 gömb fagyit. Az ízt te választhatod ki. ;)
adorjant Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Te miről beszélsz? Itt 7 ágra süt a nap! Még az is lehet. Dobj árakat. ;) Esetleg adok értük 2 gömb fagyit. Az ízt te választhatod ki. :rolleyes: mostmár itt is,de reggel még nem. 5000 forintos fagyiból kérek <_< PÜ ment
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 De ha ezt a gázt összegyűjtöd, akkor csinálhatsz magadnak gázos autót. :rolleyes: Gázos autó? Ááááá.... Nem vagyok én olyan. :D (Egyébként az E Rekord, és a Senator is gázos. <_<) Ja, és PÜ ment (Illetve phü, mert kiköptem a cseresznye magot ;))
szabot Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Gázos autó? Ááááá.... Nem vagyok én olyan. ;) (Egyébként az E Rekord, és a Senator is gázos. :rolleyes:) Ja, és PÜ ment (Illetve phü, mert kiköptem a cseresznye magot <_<) Hozzál nekem is cseresznyét! Szerintem már tavaly sem ettem...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Hozzál nekem is cseresznyét! Szerintem már tavaly sem ettem... nekünk meg lefagyott az összes...az almával egyetemben... :rolleyes:
szabot Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 nekünk meg lefagyott az összes...az almával egyetemben... <_< Részvétem. Akkor te ne hozzál, de Sanyi most is azt tömi!!! És sorban küldi a p(h)ü-ket! Én is akarok p(h)ü-zni! Ja, megrendeltem a jobb gömbcsuklót a Corsa-hoz. 11e lesz az u.gy. és holnap lesz cserenapja. Közben megnézzük, hogy mely szimmeringeket kell cserélni és arra is kapok egy időpontot. Utána irány olajnyomást mérni, mert már unom a csörgő hangot. :rolleyes:
adorjant Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 cseresznyemagköpőverseny? :rolleyes: csörgő hang: legalább hallod,ha megy <_<
szabot Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 cseresznyemagköpőverseny? <_< csörgő hang: legalább hallod,ha megy ;) A jövő évi talira betervezzük. :rolleyes: Az érzés megvan, hallani nem akarom. :D
Vascona Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Tomi,a vinyó meg a fekvő p4 ház nekem is kéne! majd irjá vagy vmi,hogy mi mennyi,mer nincs gépem,oszt kéne! :rolleyes: Ha tudsz irj sms-t mer nem tom miko tok netezni! Ja,ascona összerakva...motor benn,váltó benn,hűtő benn,fütésbox is,futómű is,fékek is várja a festést <_< Üdv srácok
Recommended Posts