Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 a nyomodban liheg-et én inkább a könnyedén megelőzre cserélném :rolleyes: :mellow: :unsure: Én még csak-csak, de te? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én még csak-csak, de te? :mellow: én mégjobban :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 okos legyél :rolleyes: Az vagyok. :mellow: a nyomodban liheg-et én inkább a könnyedén megelőzre cserélném :unsure: :D :lol: Azt még nem tudhatod. Kb azonos mocival nálam könnyebb a kasztni. A testsúlyunk meg kb egyforma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Azt még nem tudhatod. Kb azonos mocival nálam könnyebb a kasztni. A testsúlyunk meg kb egyforma. :rolleyes: kitaláltam: fogadjunk egy na ugye megmondtamba :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 én mégjobban :unsure: :mellow: Szakadékban lefelé, hátszéllel sem volna esélyed! Légyszi ne moderálj ki! - eh, nem elég kicsi a szöveg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tudjátok mit? Mögöttem már úgy versenyeztek, ahogy akartok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na mi ez már itt, ni mán a kis modit, még a tojáshéj a fenekén, de már kakaskodik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Légyszi ne moderálj ki! - eh, nem elég kicsi a szöveg... :rolleyes: 1500 :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na mi ez már itt, ni mán a kis modit, még a tojáshéj a fenekén, de már kakaskodik :mellow: hát igen,ez a Sanyi.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tudjátok mit? Mögöttem már úgy versenyeztek, ahogy akartok. :mellow: Tudod mit Sanyi! Fék nélkül inkább te menj előttem! :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 SzaboT a vérprofi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 hát igen,ez a Sanyi.... :mellow: Akinek nem inge, ugye Tamás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 1500 :mellow: Már bőven fölötte járok. Hsz-ben. :rolleyes: De meg mindig nem vagyok olyan pletyus, mint te vagy mackó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Akinek nem inge, ugye Tamás? :rolleyes: Inkább vegyen, elég volt a hétvégéi pucikodásotok, még mindig nem hevertem ki :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Inkább vegyen, elég volt a hétvégéi pucikodásotok, még mindig nem hevertem ki :mellow: ilyen szép látványt,hát persze hogy nem heverted még ki :unsure: és veszek :D csak jönne már a fizu :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na mi ez már itt, ni mán a kis modit, még a tojáshéj a fenekén, de már kakaskodik :unsure: Erről egy vicc jut az eszembe: Új kiskakas érkezik a tyúkudvarra, és elkezdi az összes tyúkot megugrani szépen, sorban. Odaszól neki a gazda: -Maradj már kiskakas, rossz vége lesz ennek! Ám a kiskakas nem foglalkozott vele, és miután elfogytak a tyúkok, sorra vette a libákat is. Megint szól a gazda: -Maradj már kiskakas, rossz vége lesz ennek! Ám a kiskakas nem foglalkozott vele, és miután elfogytak a libák, sorra vette a kacsákat is. Megint szól a gazda: -Maradj már kiskakas, rossz vége lesz ennek! Ám a kiskakas nem foglalkozott vele, és miután elfogytak a kacsák, sorra vette a pulykákat is. Egyszercsak az utolsó pulykáról lefordulva a kiskakas hanyatt vágja magát, és nem mozdul. Kis idő múlva egy holló elkezd felette keringeni. Ekkor megszólal a gazda: -Látod, látod, kiskakas, mondtam én, hogy rossz vége lesz! Mire a kiskakas: -Kuss legyen már vénember már majdnem megvolt! :mellow: Tudom, SzaboT ezt máshogy ismeri. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Erről egy vicc jut az eszembe: ... Tudom, SzaboT ezt máshogy ismeri. :mellow: És tényleg. Én öreg kakassal és keselyűvel ismerem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Inkább vegyen, elég volt a hétvégéi pucikodásotok, még mindig nem hevertem ki :rolleyes: Azért sokan irígykedtek volna rád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Azért sokan irígykedtek volna rád! Irigykedtek!!!!A képeket látva, elhiheted, hmmmmmmmm, lesz még jövőre opeltali :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tamás! Nagyon jó lett a gyereksarok! Le akalappal, jó válogatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Irigykedtek!!!!A képeket látva, elhiheted, hmmmmmmmm, lesz még jövőre opeltali :rolleyes: és akkor nem csak irigykedni fognak? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Mi ez a puciizé? Erről lemaradtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tamás! Nagyon jó lett a gyereksarok! Le akalappal, jó válogatás. Köszi, de ez a galéria leszerepelt nálam. Marad a Dbregio-s képtár. Abba töltöm fel a képeket. Ez túl macerás. Este kiírom a kategorizált, időrendbe rakott, mértezett képeket és bent a cégnél feltöltöm. Ha minden jól megy (azaz tényleg szabin lesz a nagyfőnököm), akkor de. föl leszek töltve a képek. Így a titánt sem terheljük le, nekem meg még van szabad helyem. Annyi, hogy véglegesre nem marad fönt mind az összes kép (arra nincs kapacitásom). Lesz egy hamarosan törölve kategória, amit majd törlök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Mi ez a puciizé? Erről lemaradtam... Emlékszel az előkészületes képekre? Arra gondolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Értem, szóval viva la sörcsöcs! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts