nyuszifül Elküldve Május29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2007 a tied se rossz :rolleyes: na és most????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Telo! Jó az aláírásod :rolleyes: Köszke :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 na és most????? most VÉLETLENÜL jó :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 "nuclear launch detected" :rolleyes: Nem-nem. Előtte a "Nuclear missile ready!" fagyasztja meg a vért az ellenfelekben. Majd csak utána a "Nuclear launch detected!" :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Nem-nem. Előtte a "Nuclear missile ready!" fagyasztja meg a vért az ellenfelekben. Majd csak utána a "Nuclear launch detected!" :unsure: szerintem az utóbbinál tuti megfagy a vér :rolleyes: bár aki ügyes..... :mellow: az első mondatnál még gyorsba lehet darálni itt-ott,ezt-azt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 szerintem az utóbbinál tuti megfagy a vér :rolleyes: bár aki ügyes..... :mellow: az első mondatnál még gyorsba lehet darálni itt-ott,ezt-azt :unsure: Á, ekkor már az ellenséges központ mellett áll legalább 3 Ghost-om különböző pozíciókban, szal azonnal el is hangzik a második mondat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 hhhaaagyyyálllllll,nem jáácccccokk veledddd :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 hhhaaagyyyálllllll,nem jáácccccokk veledddd :mellow: :unsure: :D :lol: :lol: ;) inkább dolgozz ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 inkább dolgozz ! :rolleyes: tiltja a vallásom :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 tiltja a vallásom :rolleyes: milyen vallás az ilyen ??? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 milyen vallás az ilyen ??? :rolleyes: JÓ :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 JÓ :rolleyes: nekem ennyi elég is volt a vallás dologról, ha neked jó akkor JÓ ! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 ÁMEN :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 tiltja a vallásom :rolleyes: Hogyan vehetném fel én is ezt a vallást? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 egytagú a téma :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Akkor saját vallást kell alapítanom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 és honnan tudod,hogy lesz olyan jó,mint az enyém? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2007 Igazából mindegy, mert úgyis én vagyok a főnök, szóval...dolgozni!!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 dolgozunk a klubnak! írjuk a kommenteket :rolleyes: viszont nemtom,házasságkor a feleségem majd felveszi a vallásomat? akkor mi lesz? :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 és honnan tudod,hogy lesz olyan jó,mint az enyém? :rolleyes: Onnan, hogy olyannak formálom, hogy nekem legyen jó. ;) :mellow: viszont nemtom,házasságkor a feleségem majd felveszi a vallásomat? akkor mi lesz? :unsure: :D :lol: Baj, mert nem ő veszi fel a te vallásod, hanem te az övét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Kösz Tamás a reget, már nézelődtem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Kösz Tamás a reget, már nézelődtem! :rolleyes: Szívesen, bár én nem csináltam semmit. Te regeltél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Akkor meg milyen ügyi vagyok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 no... alkatrészek visszaadva a West Autó-nak. Holnap molinó vissza a Metabondnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Lassan (de milyen lassan) lecseng a tali. Lassan szervezhetjük az újabbat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts