adorjant Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Scooter techno nem kell miiiii :rolleyes: jó tudom pár szám :unsure: de támogatom [bólogat-bólogat-bólogat] szerintem meg menjünk át a lagziba,és hozzuk el a menyasszonypénzt :mellow:
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Elküldve Május23, 2007 techno nem kell miiiii :rolleyes: neked kértem...és azt írtam nem kell sok. Belga:az a kocsiba be.....vagy mi....Omega, meg nem tom...más vélemény?
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Aztán üljünk veled kocsiba, és üvöltsük az aláírásodat: "Live fast, Pray hard!" :mellow: neked kértem...és azt írtam nem kell sok. Belga:az a kocsiba be.....vagy mi....Omega, meg nem tom...más vélemény? Én inkább csendben maradok, mert amit mi Johnny-val szoktunk halgatni, attól kimenekülne a díszes társaság. :rolleyes:
adorjant Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 neked kértem...és azt írtam nem kell sok. Belga:az a kocsiba be.....vagy mi....Omega, meg nem tom...más vélemény? kösziiiiii :rolleyes: bár te is szereted amiket írtál,jók,bár én mindig azt mondom,ott fog kiderülni,mire van igény.szóval sokrétű zene kell. Jonny,gépről megy majd a zene,ha jól emlékszem? mert akkor viszek egy vinyót,dvdt,cdt,vagy valamit mp3-mal,ha esetleg tudok hozzátenni ezáltal a repertoárodhoz!
adorjant Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Aztán üljünk veled kocsiba, és üvöltsük az aláírásodat: "Live fast, Pray hard!" :D váááháááhááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: én most feladtam :lol: :lol: ;) :D
bebida Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Halihó! Szavazhatok egy kis reggae-re (persze vmi pörgősebbre)? Na nem sokra, de hiába én azt szeretem (és tudok még olyat aki azt szereti). :rolleyes:
adorjant Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Halihó! Szavazhatok egy kis reggae-re (persze vmi pörgősebbre)? Na nem sokra, de hiába én azt szeretem (és tudok még olyat aki azt szereti). :mellow: sztem simán...ha jonnynak nincs esetleg,hozz,és némi kenőpénzért biztos leadja :rolleyes:
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 holnap ki mikorra ér be ide? illetve kb. mikor akarunk kimenni a majorba?
bebida Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Igen, pont azt akartam írni, hogy ha esetlen nincs azon könnyen tudok segíteni (van pár gigányi itthon). :rolleyes: És persze azért a többi eddig írt szám is tetszik! Ennyire nem vagyok egyirányú azért! :mellow:
mcprof Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Üdv mindenkinek! Beszéltem a www.totalcar.hu olajdokijával a motorolajról, amit vettem Castrol GTX Magnatec 10W40, erre ő:Az OPEL a saját szabványaihoz (GM-LL-A-025 és B-025) a SAE 0W-30, 0W-40, 5W-30, 5W-40 viszkozitási értékeket preferálja. Ettől függetlenül lehet használni az Opelbe, mert a másik fontos követelménnyel, az ACEA A3 minősítésnek megfelel. Most vegyek Mobil motorolajat 15000-ért, hogy meg legyen a szabvány? :rolleyes: Azt a gyári motorolajat biztos nem rakom bele!:mellow:
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 holnap ki mikorra ér be ide? illetve kb. mikor akarunk kimenni a majorba? Én délelőtt a kozmetikusnál "szépülök". Talán Du. 2-re debibe tudok érni. De ha ti kimentek hamarabb, akkor ki is tudok menni, mert hírtelen akár két autó is kéznél van. Nagybátyámtól lejmoltam a Warcit, de lehet, hogy a Szuzit is el tudom vinni itthonról.
Korzika Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 kösziiiiii :mellow: bár te is szereted amiket írtál,jók,bár én mindig azt mondom,ott fog kiderülni,mire van igény.szóval sokrétű zene kell. Jonny,gépről megy majd a zene,ha jól emlékszem? mert akkor viszek egy vinyót,dvdt,cdt,vagy valamit mp3-mal,ha esetleg tudok hozzátenni ezáltal a repertoárodhoz! Én mikor buli van és már nem vagyok alkoholmentes,akkor a köv.zenéket hallgatom szívesen:rock,rap,mulatós,hip-hop,disco,party,rave,trance,közös gajdolás..... stb.... :rolleyes: szóval ha jó a buli minden jöhet!!!!
Endlos Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Úristen, 1 nap alatt ennyit írni, csak pár órára hagytalak itt benneteket, és 3 oldal ment le :-)) Huhh kaszáltunk egy nagyot odakinnt, kis bazalttisztítás, sterimóval, fűszegélynyírás, és utána zuhany sterimóval, bäszott jó volt, főleg a vége mmmmmmm de azért itthon is lefürdök. Mackó holnap hova "be" megy mindenki? Hol talizunk, vagy mindneki a vikendbe megy? Megbeszéltem már nyuszival, de hogy ti is tudjátok, fél2 felé haza kell ugranom fogorvoshoz, úgyhogy ne a tó alján keressetek, ha eltűnök.
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 kösziiiiii :rolleyes: bár te is szereted amiket írtál,jók,bár én mindig azt mondom,ott fog kiderülni,mire van igény.szóval sokrétű zene kell. Jonny,gépről megy majd a zene,ha jól emlékszem? mert akkor viszek egy vinyót,dvdt,cdt,vagy valamit mp3-mal,ha esetleg tudok hozzátenni ezáltal a repertoárodhoz! igen arról is nyugodtan hoz
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Hengerfejek jönnek, két méretben, női és férfi kategóriához. Hajniékkal egyeztetve.
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Elküldve Május23, 2007 Srácok, igaz hogy sok rádióval beszéltem, de esetleg nem tudjátok, melyikben megy a reklámunk?????Én a maxra tippelek, mert ugye ott volt kapcsolat....de közben másokkal is felvettem a kontaktust. szóval 106 ra fel, és ha vki meghallja szóljon. Ismeretlenek szóltak amikor a talira hívta őket a családom, hogy tudják, hogy lesz, mert bemondta a rádió.... A fehér corsásra tipp valakitől?
Korzika Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Nem tudom melyiken,de én tegnap a GOLD RÁDIÓ DEBRECEN-t hallgattam és ott most ingyenes reklámozási lehetőség van!Meg lehetne próbálni!
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Srácok, igaz hogy sok rádióval beszéltem, de esetleg nem tudjátok, melyikben megy a reklámunk?????Én a maxra tippelek, mert ugye ott volt kapcsolat....de közben másokkal is felvettem a kontaktust. szóval 106 ra fel, és ha vki meghallja szóljon. Ismeretlenek szóltak amikor a talira hívta őket a családom, hogy tudják, hogy lesz, mert bemondta a rádió.... A fehér corsásra tipp valakitől? én délelőt a Gold fm hallotam
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 na most ott hallottad? vagy csak azt hallgattad?
Korzika Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 A fehér corsásra tipp valakitől? Az enyém csak átfestettem! :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Elküldve Május23, 2007 Nem tudom melyiken,de én tegnap a GOLD RÁDIÓ DEBRECEN-t hallgattam és ott most ingyenes reklámozási lehetőség van!Meg lehetne próbálni! Az egy reklámfogás, beszéltem velük...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Elküldve Május23, 2007 OK. kérek engedélyt lelépni.... Csak szombatig kapsz eltávot! :rolleyes:
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 MIvel annyi térkép, útvonal tervező stb. van már belinkelve, én azt hittem, az elég
Recommended Posts