Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 az alkoholmenteset is? Mondom: SÖRT!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 válogatós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Gyerekek mi lesz itt csütörtökön????? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Gyerekek mi lesz itt csütörtökön????? :rolleyes: kemény munka,látástól vakulásig... másra gondolni sem tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Egyértelmű. Csütörtök az utolsó nagy belehúzásunk. Aztán vasárnap délig megszakadunk, majd hétfőn veregetjük a saját vállunkat, hogy "jóvóte". :mellow: Aztán kedden megfogadjuk, hogy soha többet, végül szerdán elkezdjük levonni a tanulságokat, hogy jövőre mit csináljunk másképp. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 A pocakok valódiságát remélem szép lányok fogják értékelni, kézrátéttel. :mellow: De azt hiszem, hogy az enyém valódiságához nem fér kétség! :D Kizárt dolog, S.S. versenyző, aki esélyekkel indul! :unsure: Én meg kitöröltem mindenhonnan. Egy H.SZ. egy helyre! Irgum-burgum! :rolleyes: (:lol:) Azt hittem ha több helyre berakom nagyobb esélye van hogy valaki válaszol is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 az én fejemben ilyesmi nincs egyáltalán. elrontani nem nagyon lehet,a résztvevők pedig garancia a jókedvre. legalábbis én így látom Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 szerintem jó kis táncolós party zene kell, legyen rock is azért a tárban. Magyarok is.A techno, meg ilyenek szerintem felejtős nagy mennyiségben, de 1-2 szám erejéig mehet.Karaokehoz viszek halom cd-t(sponzored by Hajni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Azt hittem ha több helyre berakom nagyobb esélye van hogy valaki válaszol is. sztem ezekre a kérdésekre már kaptál választ :rolleyes: de igazán konkrét válaszokat a hangulat ad majd neked.de nehogy már mi mondjuk ezeket neked,a dj-k dj-jének :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem azért iratm csak ha valaki elolvasa végig akkor rájön hogy mi is van benne. Persze ha sörös Sanyi ki nem szedte Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Na megjöttem... West Autóst "lekéstem" reggel, szóval ma nem sikerült érdemben haladni(picit jóval hosszabb lett az autószövnél tett látogatásom, és már csak 10-re értem oda. Cserébe kollégám még meg is szerezte az elemeket, szóval most 48 elemnyi befektetésem bent van a közösben. :mellow: Holnap reggel megyek a bontóshoz megint, meg a metától is elkérem a manit. Bontós nem jön szombaton, olaszban lesz... új projectjének címe: Calibra Turbo 4x4 for fun! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem azért iratm csak ha valaki elolvasa végig akkor rájön hogy mi is van benne. Persze ha sörös Sanyi ki nem szedte ezt most értenem kéne? :mellow: sztem aki elolvassa,az érti... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem azért iratm csak ha valaki elolvasa végig akkor rájön hogy mi is van benne. Persze ha sörös Sanyi ki nem szedte Csak onnan szedtem ki, ahol teljesen fölöslegesnek láttam. A villámtalik azok a mi kis találkozóink megdumálására szóló topic, ez viszont nagy balhé, tehát ott nem volt jó helyen, továbbá a Közérdekű ez+az inkább a Debrecen és környéki autósboltok, bontók, és egyéb segítséget nyujtó helyek gyüjtőhelye, tehát ott is rossz helyen volt. A szövegbe pedig csak helyesírásilag, és látványilag nyúltam bele, tehát minden benne maradt. Aki a talira akar jönni, az a tali topicot nézi, tehát a felhívásoddal, figyelemfelkeltéseddel találkozik, és ha van valamilyen különös kívánsága, akkor Pü-ben megkeres. Én Pl majd kérném: Gloria Gaynor - I Will Survive. :rolleyes: Azt hiszem, kielégítő a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Én Pl majd kérném: Gloria Gaynor - I Will Survive. :rolleyes: Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Akkor te is kérjed! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 igen, kérésedet regisztráltam esetleg valakinek küldöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 igen Akkor minden rendben. :rolleyes: Bocs, de nekem a rend fenntartása a munkám, és a duplikáció nem igazán megengedett a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 anyááámmmmmmmmmmmm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóó Kérésetekre videó klip lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ácsi!!!! Nem Karaoke! :mellow: :unsure: :D Az kellene még a jónépnek! :rolleyes: Csak szimplán, egyszer leadhatnád a buli közepén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ácsi!!!! Nem Karaoke! :mellow: :unsure: :D Az kellene még a jónépnek! :rolleyes: Csak szimplán, egyszer leadhatnád a buli közepén. pontos idő,kívánt hangerő,ne mán és magas állás,hogyan keverje fel és le... ne félinformációkat adj :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 pontos idő,kívánt hangerő,ne mán és magas állás,hogyan keverje fel és le... ne félinformációkat adj :rolleyes: :mellow: :unsure: Nem vagy egy kicsit kabbeaf*szom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem vagy egy kicsit kabbeaf*szom? :rolleyes: nó áj dont :mellow: nem jó az alkoholmentes sör,a videoklip...szal ki is a fent emlegetett személy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nekem kéne Republic:Repül a bálna pl., meg az I love rock'n' roll is.Pocsolyába léptem ....Tankcsapda:Loki induló, Edda, Bikini:Fagyi, Száguldás, porche szerelem,Scooter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts