nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 van,és nem is akármilyened :rolleyes: igazad van, van...darabokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 sejtettem hogy így fogsz fogalmazni... a törött helyett én inkább egy másik szót használnék: BIZTONSÁGOS :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 sejtettem hogy így fogsz fogalmazni... a törött helyett én inkább egy másik szót használnék: BIZTONSÁGOS :unsure: :rolleyes: Nem is írtam, hogy törött! :mellow: Telo, elhozzátok a walkie-kat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 :rolleyes: Nem is írtam, hogy törött! :mellow: Telo, elhozzátok a walkie-kat? Igen, hozunk kettőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Igen, hozunk kettőt... köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem is kell egy kocsi :rolleyes: :mellow: Neked már van (legalábbis hamarosan lesz) f*sza, ami tuti rendben lesz. Nekem már három van, és most mégis ugyanott vagyok velük, mint te... Jó lesz az, légy türelemmel főnökasszony! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Én meg a türelem, és anyugalom....hogy mondhatsz ilyet????hisz ismersz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hümm hümm... Ebbe belefutottam. :rolleyes: Válassz az én hármamból, az egyiket kölcsönadhatom. :mellow: (választható: Manta 1: rozsdaboglya, jelenleg mozgásképtelen; Manta 2: törött, hulla 1.6 motorral, mozgásképtelen; Rekord C: porrárohadt rozsdaboglya, sokáig mozgásképtelen. :D) De ha hétfőn megveszem a negyediket, akkor igérem, kipróbálhatod, de a többieknek ne áruld el! :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hümm hümm... Ebbe belefutottam. :mellow: Válassz az én hármamból, az egyiket kölcsönadhatom. :unsure: Merész felajánlás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Merész felajánlás :rolleyes: Közben kiírtam a választási lehetőségeket. Szerintem az a merész, aki választ. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Na megvan a biztosítói ajánlat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 És, mit ajánlottak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 mit ajánlottak? ui: elemekre kérnék reakciót, illetve akkor msn-re ha összejönnénk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nem tudja valaki, hogy egy 1.4-es Opel Astra G-be hány liter motorolaj kell? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 mcprof. 4 asszem elég. de ha kibírod szombatig, kaphatsz fincsi metabond olajat is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 4 tuti elég,ha esetleg meg is kóstolja a technika :rolleyes: 3,6 egyébként, ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 mcprof. 4 asszem elég. de ha kibírod szombatig, kaphatsz fincsi metabond olajat is. :rolleyes: Nem kösz!Már Castrol megy bele! :mellow: Csütörtökön megy bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 oké. túl van tárgyalva. Tegnap tökre bosszantott unokatesóm... vett olajat a suzukikba... 10w-40-et... ugyanannyiért, noname-t, amennyiért én adtam volna neki metát... jah.. és a bordó szusijukban 1,5 évvel a vétel után megtörtént az olajcsere... :rolleyes: sok olajat nem kellett belőle leengedni... sőt... ha az olaj volt, akkor én David Copperfield. Gondos gazdik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 oké. túl van tárgyalva. Tegnap tökre bosszantott unokatesóm... vett olajat a suzukikba... 10w-40-et... ugyanannyiért, noname-t, amennyiért én adtam volna neki metát... jah.. és a bordó szusijukban 1,5 évvel a vétel után megtörtént az olajcsere... :rolleyes: sok olajat nem kellett belőle leengedni... sőt... ha az olaj volt, akkor én David Copperfield. Gondos gazdik... Megesik az ilyen hülyeség!Az én közelemben állandóan...talán mert 13-as szám alatt lakok...vagy csak egyszerűen hülye vagyok vagy mert a sors rendel körém hülye helyzeteket.Na persze ezek a helyzetek más téren mutatkoznak nem kocsi terén! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 és nem volt olajnyomás visszajelzés? eccer faternak csipogott,hogy balhé van,és alig ment bele vagy két deci...igaz nem suzuki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 őket az sem zavarná... max olvasólámpának használnák. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 a piros fényt? max infralámpának,ha arcüreggyulladást kapnak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 hidd el, nem lenne probléma... megoldanák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 hát csak nem... viszont a fórum új színei az őrületbe kergetnek lassan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 miért? nem tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts