szabot Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Lovasnapok lesznek...azt hiszem lesz látnivaló, meg ötletlopás :rolleyes: Ötletet lopni? Azt meg minek? Így is tovább nyújtóznánk, mint ameddig a takarónk ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ötletet lopni? Azt meg minek? Így is tovább nyújtóznánk, mint ameddig a takarónk ér... én ráadásul magamra alig találok takarót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 én ráadásul magamra alig találok takarót :mellow: Van láncfűrészünk. Ha gondolod egyenre szablak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Van láncfűrészünk. Ha gondolod egyenre szablak. :rolleyes: ööö ez esetben inkább tovább nyújtózok,mint ameddig a takaróm ér :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ötletet lopni? Azt meg minek? Így is tovább nyújtóznánk, mint ameddig a takarónk ér... Jövőreeeeeeeeeeee teeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Jövőreeeeeeeeeeee teeeeeeeeeeeeeeeeeee :mellow: Jah. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 elemet intézett már valaki a walki-talkikba? mert ha nem, akkor peace and love, mert a kollégám panasonic elemeket tudna hozni, az összesbe 2 garnira elegendőt 6480-ért. 180/db áron, és hozzáteszem, ezek tartósak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 üdv nem tud valaki Böszörményben vagy Debrecenben egy Castrol márkaboltot?Már nincs időm netről megrendelni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Már kezd kékülni a nevem,úton a felmentő sereg! :rolleyes: A héten lakásfestés rulez,mindenhol ki vagyunk pakolva,remélem péntekre kész lesz! Pénteken éjszakás leszek,szombat reggel kicsit pihizek és megyek Víg-kend-et játszani!!! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 üdv nem tud valaki Böszörményben vagy Debrecenben egy Castrol márkaboltot?Már nincs időm netről megrendelni! :rolleyes: Én úgy tudom, az össze opleboltban kapsz Castrol olajat, mivel opel gyári olaj, cvagyis a javasolt utántöltésre. De van egy kimondottan olajakkal foglalkozó cég a nyíl uccán, egész a templom felé, ha jól emléxem. ne mán emberek, nekem így jobban teccik a fórum, d######a lett, utálatos, hogy full kék volt minden, így több szín harmonizál egymással. Úristen mit álmiodtam ma. Gyerekkoromban csinálam terveket trabandtból, kispolskiból monstert, de nagyon precízen, mint egy mérnöki rajz. Most meg egy srác, akit mellesleg utálok elvitte tudtom nélkül bullt, és csinált belőle egy állat gépet.meghökkentő. Pont oasmit, amit szeretnék, de ez a végleges kép még eddig nem jelent meg bennem. /....Hühh mit találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 betépett jó reggelt :mellow: mcprof,a legtöbb autósboltban kapható Castrol olaj :D Corsika,várunk nagyon,régen láttunk már! aztán nem minden díjat elvinni :rolleyes: Endlos,rajtad már meg sem lepődök,veled mindig történik valami meghökkentő :unsure: az új fórummotort még szoknom kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem tetszik, bár semmi bajom nem volt a régivel sem. No, akkor Szí jú csütörtökön, sziasztok, megyek a bíróságra. Ha nem lennék a Víg-kendben, akkor bóbitás rácsos autóval furikázok, ami feltételezhetően nem Opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Mai hírek: készen vannak a pólók, és egyebek, ma megyek értük, majd meglátjuk milyen lett. A majorba csütörtökön mehetünk próbálni, de a pályát vissza kellene majd bontanunk biztonsági okokból, és majd péntek délelőtt visszaépítjük, molinózás mehet csütörtökön.+ a panoráma útnál kaphatunk még egy reklámtáblát is, ha szükséges. Terveim szerint csütörtökön megyünk a magichez, hifihez, Hortobágyra és a majorba. Tv-sek kilőve, nincs már kapacitás rá :rolleyes: Egyelőre ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Jut eszembe a feladatok leosztásához mihamarabb hozzá kell látni, a legfontosabb a kapuban állóké!erre kellene nekem legalább két ember.Lehetőleg csinos lányok személyében :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 és ezt miért ide írod akkor? :rolleyes: csinos lányoknak tartasz minket? :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 és ezt miért ide írod akkor? :rolleyes: csinos lányoknak tartasz minket? :mellow: :unsure: Háááát,.....gondoltam nektek inkább vannak női ismerőseitek, mint nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Na megkaptam az üdülési csekket, azt hiszem a tali utáni fáradtságot kipihenem belőle :rolleyes: Masszázs, hmmm. fürdőőőőőőőőőőő....Hawai van nyuszómuszóóóóó :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hawai van nyuszómuszóóóóó :rolleyes: úgy látom végre tanulsz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 A gépeket a Számítógépháztól szombat , vasárnapra kértem, a péntek estére nem mertem bevállalni. ezekhez is kellene majd egy emberke felügyeletre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Majdnem Opellel mentem volna csütörtökön, de Rolira halgatva várok vele jövőhét hétfőig. Nagyon úgy néz ki, hogy veszek magamnak egy 3.0-ás Senator A-t. Aztán az 1.4-el vagizókra csak ránézek, és annyit mondok: Cö-cö... :mellow: (Egyébként kösz a szombati fuvart :unsure: ;)) Amúgy fehér, tavaly lakatolva volt (kiváncsi vagyok rá hogyan), benzin/gáz üzemű, gyárilag 181 LE (ezen könnyen lehet javítani :rolleyes:), manuális 5 sebességes váltó, műszaki augusztus közepéig. Szerintem a biztijét be lehet szorítani hobi kategóriába (egy évre szerintem 20-ból kihozható cirka 70 helyett), átiratás nyista, mivel üzembentartóival megoldható a biznisz. Ha ez összejön, akkor nagyon boldog leszek, mert a Manta 2. projekt motor és váltó akadálya ezzel le is lenne tudva, és amíg épül Manta 1, addig van egy mászkálós autóm (kis fogyasztással :D :lol: :lol:), így nem kell mindíg a Suzukit elkérnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 az 1.4-el vagizókra csak ránézek, és annyit mondok: Cö-cö... :unsure: szíjjá le egy vagon niggert :D :lol: amúgy nem tűnik rossznak...majd Anti meg Gelko biztos segít,ha akármi lenne...benzin-gáz meg hatótávot is biztosítana :rolleyes: biztosítás egy évre 20????? nekem negyedévente majdnem annyi :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem a Mantára évente 11500, mert 1600 ccm (és szégyenemre nem tud annyit, mint Demo 1.4-es Corsája :mellow:). Ebből gondoltam, hogy 20000 alatt megúszom. Az a bibi (és nem Bebi), hogy az ipse sűrgősen adná el. Tehát lehet, hogy hétfőn már árnyékra vetődöm. Viszont Roli annyira ismeri a 3.0-t, hogy az ő szakértelme számomra elengedhetetlen. Gondolj bele: belefutok egy szar motorba, akkor ott már egy szimpla gyűrűzés is 1.5-szer annyi píz, mint egy normális motornál. Így inkább csússzak le róla, minthogy belefussak. Ja, amúgy a vételár 80000 Ft. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 persze,vaktában nem szabad megvenni,de 80 nem pénz érte... bár lehet nem ártana megkérdezned pl gelkot,hogy ő hogy látja a senator érzést :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem is kell egy kocsi :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 van,és nem is akármilyened :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts