Gelko Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Na srácok elérkeztünk a finishbe :mellow: hajrá de arra azért vigyázzatok hogy ne az legyen hogy hétvégére kidőltök mindannyian és átalusszátok a rendezvényt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 jó reggelt! majdnem elfelejtettem beköszönni...nemrég bemutatták az új kollegát,aki vált a helyemen...kicsit szar érzés,még ha csak egy irodával arrébb fogok dolgozni a továbbiakban... SzaboT! több dologban is beszélnünk kéne,az egyik PDA-val kapcsolatos,itt pihen nálam egy Compaq iPAQ cucc,nem mai darab,de gondolom te fel tudsz majd homályosítani a működésével kapcsolatban :rolleyes: Windows PocketPC 3.0 vagy mi az oprendszere :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 hajrá de arra azért vigyázzatok hogy ne az legyen hogy hétvégére kidőltök mindannyian és átalusszátok a rendezvényt :rolleyes: alles ok,ránk nem is lesz szükség :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 el is felejtettem mesélni az egri dolgozói napokról :lol: idén a sport került előtérbe.bár kevés embert mozgatott meg,pláne mivel gyakorlatilag ebéd után voltunk... eléggé tériszonyos vagyok,de valahogy mégis megfogalmazódott bennem,hogy falat kell másznom :mellow: íme a bizonyíték :unsure: kívűlről nézve nagyon könnyűnek tűnik,de rájöttem hogy: 1.kis kezednek és lábadnak kell lennie,hogy rendesen tudj kapaszkodni, 2.ne legyél 100 kiló :lol: de nagyooonnnn jóóóóóóóóó :rolleyes: viszont egymás után csak háromszor tudtam mászni,utána egyszerűen annyira elfárad az ember ujja,hogy nem bírja többször. egy élmény volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 amikor leestél esetleg, nem rántottad el a fickót, aki tartott? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 amikor leestél esetleg, nem rántottad el a fickót, aki tartott? :lol: nem estem le :lol: :P de nem lemászni kell,hanem eltávolodni a faltól,belekapaszkodni a kötélbe,és leenged. namármost :rolleyes: amikor hab testem elkezd zuhanni.... :mellow: :unsure: első leereszkedésemkor egy pillanatra könnyű lett a kötél ;) :D ;) de semmi baj nem történhetett volna,karabinerek százai garantálták biztonságomat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 ne túlozzunk kérem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 ne túlozzunk kérem ezt most mire érted? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 a karabinerek százaira. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 minden kilóra egy karabiner :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 minden kilóra egy karabiner :rolleyes: túlbiztosítás... az se jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 amikor a tömeg megmozdul... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 amikor a tömeg megmozdul... :mellow: akkor lendületbe jön. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 esetemben ez nem sok jót jelent,rám nézve :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 hát még annak, aki az utadba kerül. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 szerintem témát válthatnánk végre :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 én sem panaszkodhatnék ilyen esetben. jó téma váltás lesz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 addig sem rólam van szó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 hehe... csak szeretnéd! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 ne terelj,mesélj csak a lendületedről :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 kocsival együtt igen szép. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ma este 18.00 vár engem a major tulajdonosnője, aki akar csatlakozhat Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 KDP különjárat indul a célállomásra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 én kihagyom. cserébe szerda reggel megyek a west auto-hoz alkatrészeket válogatni. Akinek van kedve, az meg oda csatlakozhat. :rolleyes: Úgy 9-re megyek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 c20let rendel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts