Korzika Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 Tényleg,mi lesz,ha túl sokan leszünk??Úgy értem,hogy hány főt képes max befogadni a terület???
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 a területről annyit, hogy az 1. devil talit képes volt elnyelni. Szerintem elég nagy. :rolleyes:
szabot Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 Ez az éjszaka dögunalom. Ráadásul senki nincs fent... El is megyek kajázni...
Korzika Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 A másik + golgozzon mi??????? :rolleyes: Gyere ki ide,itt nem lehet unatkozni!!
szabot Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 A másik + golgozzon mi??????? :rolleyes: Gyere ki ide,itt nem lehet unatkozni!! Jól van na. Én is kinéztem a gyártósorra. Sajnos még megvan... :mellow:
Korzika Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 A tehervonatok is megvannak,sőt egyre több lesz belőlük!! :rolleyes:
szabot Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Sajnos más sorokon is észrevették, hogy bent vagyok. Eddig 2 helyen javítottam... :rolleyes: Mindegy, gyorsabban telik az idő.
Korzika Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Nem kell olyan gyorsan megjavítani a hibákat! Itt volt egykis pihi! :rolleyes:
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 nekem nem kevés pihi volt! :rolleyes: Jó reggelt!
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 'reggelt! úúútáálommmmm a melegettttttttttttttttt úgy látom itt is zajlott a munka :lol: van is erről egy sztorim,másodállásban egy helyi vállalkozónál csinálom a vízszámlákat (óraállásrögzítés,számlanyomtatás,és mindenféle adminisztrációs dolog),és a számlák leporellóra készülnek.namármost nem mindig szeret magától hajtódni,és kézzel kell neki segíteni.de hajnal 5-6 körül ugye ez nyilván nehezen megy,pláne ha az ember úgy elalszik mellette,mint én :rolleyes: bejön anyám,hogy hajtogassam,mert igencsak felhalmozódott a kupac (kb 50-60 oldal lehetett). én mint ügyes kisfiú,megfogtam a kupacot,és mintha felráznám a párnámban a tollat,szép galacsint csináltam az egészből :mellow: :unsure: :D reggel amikor felkeltem,nem emlékeztem semmire,csak furán néztem,hogy mi ez a kupac :lol: azóta jobban figyelek ;)
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 látod milyen "veszélyes" az éjjeli meló! :rolleyes:
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 látod milyen "veszélyes" az éjjeli meló! :rolleyes: csak "sajnos" nagyon jól fizet.... :mellow:
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 nekem mindegy, mert nem az éjszakázást pótlékolják, hanem a műszakolást. :rolleyes:
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 nekem mindegy, mert nem az éjszakázást pótlékolják, hanem a műszakolást. :rolleyes: no,itt ez nem úgy megy,régebben fater volt az ügyvezetője a cégnek,csak lemondott,de nekem mondták,hogy csináljam,tudom mi hol miért stb van nem akarok számokban beszélni,de két nap melóért a jelenlegi fizum kb 70%-a nem rossz :mellow:
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 CS-n írt nekem egy srác,hogy nem megyek az 1. debreceni opeltalálkozóra? :rolleyes: :mellow: :unsure:
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 :rolleyes: érnek még mindenkit meglepetések! :mellow:
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 mindjárt kérek már tőle felvilágosítsát,hogy mi is lesz pontosan :rolleyes:
Dj Jonny Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Sziasztok! Hallotátok hogy Nyuszi karambolozott? Szerencsére nem sérült meg de a kocsi szinte totál kár. Megkérnék mindenkit, hogy amiben tud segítsen neki. Nem lehet túl könyű egy rendezvény szervezése közben neki.(persze semikor nem jó de most pont nem hiányzott) üdv:Dj Jonny
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Nah... én jelentem, csak dolgoztatok az autószövvel. :rolleyes: volt pofám megreklamálni, hogy a csomiajtó bal alján megrepedt a festék... vastag gitt miatt. lecsiszolták, alapgittelés megvolt. Holnap csiszi, finomgitt, festési előkészület, na meg a lökös is ki lesz javítva. holnap után festik is. Ez így egy szentistvánomba fog kerülni. :mellow:
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Sziasztok! Hallotátok hogy Nyuszi karambolozott? Szerencsére nem sérült meg de a kocsi szinte totál kár. Megkérnék mindenkit, hogy amiben tud segítsen neki. Nem lehet túl könyű egy rendezvény szervezése közben neki.(persze semikor nem jó de most pont nem hiányzott) üdv:Dj Jonny nem,nem hallottuk.... visszaolvashatnál néha :rolleyes: mackó,szentistván?????? :mellow: hát akkor mondhatni jól jártál...bár az ilyennek soha nem örül az ember...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 jól olvastad. mindössze annyi! Remélem még1x nem kell menjek majd hozzájuk reklamálni. :rolleyes:
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 jól olvastad. mindössze annyi! Remélem még1x nem kell menjek majd hozzájuk reklamálni. :unsure: és a jeten találkoznál a srácokkal még? :mellow: "srácok,kéne egy kis pénz,tolassatok már ki" :D :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Május15, 2007 Szerző Elküldve Május15, 2007 Nos akkor Rolanddal a dolgok jól haladnak, reméálem mki tudja mire célzok, egy kis bibi akadt, de már visszafordítani a folyamatot nem lehet, de szerintem nem nagy a baj, szóval alakul a molekula.Már csak két dolog rendezetlen, azt hiszem, abban viszont segítenetek kell
Recommended Posts