Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nos akkor tessék rohanni az újságosokhoz... 380 Ft-ért osztogatják azt az újságot, amiben végül nem is 1 oldalt, hanem 2-t kaptunk! :rolleyes:

icc grét! :mellow:

és a 2 oldalra mi került?

Elküldve

Srácok az egykor volt topicban olvashatjátok...HObinak vége, aki kiváncsi a "roncsra" még egy darabig a Tesco parkolóban fog állni...

Mivel nem tudom a csereautót mikorra kapom meg, a fuvarokat megkérnélek intézzétek ti ezentúl.Köszi

Elküldve

Fura amúgy,mert lépésben halat a sor, nem tudom mit képzelt...és még majdnem neki állt feljebb, aztán gondolom láttam, hogy ha nem fogja be, még az orra is betörik.

Elküldve
Srácok az egykor volt topicban olvashatjátok...HObinak vége, aki kiváncsi a "roncsra" még egy darabig a Tesco parkolóban fog állni...

Mivel nem tudom a csereautót mikorra kapom meg, a fuvarokat megkérnélek intézzétek ti ezentúl.Köszi

sajnálom, de hol ez a topic a részletekkel?

Elküldve

Képek készültek, holnap reggel tudom felrakni őket.

első ránézésre csúnya, másodikra is, de úgy tűnik, hogy relatíve szépen megjavítható.

Reméljük, hogy gyorsan is kész lesz, és a talin már teljes fényében tündökölhet.

Elküldve

jah.. poén...

délutánost váltom, és közben kérdezi, hogy megyek majd az opel talira ami a víg-Kendben lesz? Mert tudja, hogy opeles vagyok, és megkérdezi. :rolleyes:

erre megmutattam neki az újságot... majdnem leesett az álla! :mellow:

fogalma sem volt róla, hogy "szervező" vagyok.

Ugye milyen jól álcázom magam!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.