szabot Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 :rolleyes: Most elérzékenyültem... :mellow: Köszi Endlos! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2007 Nos akkor hírek:Balmazúvároson is népszerűsítettem a talit, meg Nyíregyházán, remélem a srácok tényleg el is jönnek. Tamás, te az ezüst mantással levelezel,a Péterrel, én az Attiláról beszéltem :rolleyes: szeretem HOBit :unsure: , sokat jártunk-keltünk a hétvégén, de van néhány ember akinek sikerült beárnyékolnia a napjaimat, de remélem hamarosan végleg eltünnek az életemből :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Nah, én is megjöttem... rákvörösre sülve a Devil taliról. Jelentem, szépen fogyott a szórólap a kocsiról, meg páran a matricát látva tollat ragadtak, vagy lefényképezték. sok igéretet kaptam, hogy jönnek. Na meg FBalázs is ott volt. Vele is sokat kódorogtam a kocsik között. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Ja, meg kint volt I_S is a tesójával. Ők is jönnek minimum 1 napra a Víg-kendbe. Ja és apa lesz belőle pár hónapon belül! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Én meg Tiszaújvárosban népszerűsítettem magunkat. Nemrég alakult egy Opel Team Tiszaújváros nevű társulás, akiknél ma igyekeztem bevágódni. Egy rakás Opel szimpatizáns él a közelemben és én eddig nem is tudtam róluk!!! Szerencsére volt nálam (naná, mert hazajöttem és "feltankolva" visszamentem :rolleyes: ) néhány naptár és névjegykártya, amiket osztogattam. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Tamás, te az ezüst mantással levelezel,a Péterrel, én az Attiláról beszéltem :rolleyes: Akkor nem szóltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Halihó Mindenki! Én mára kibuliztam magam a Margitszigeten! :rolleyes: A héten tettem szórólapot két mantára a XIII.kerületben, és egy szépséges omegára itt nálunk a szomszédban. És egy ígéretet is kaptam egy zafirás ismerőstől, hogy mindenképpen lejön! Emellett Sanyiqua a QP-sok közűl is azt mondta csütörtökön, hogy minimum egy napon lent lesz. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Egz opel club Tiszaújvárosi srác egy b vectrával itt volt a devil-en is. 1.6 16v Lexmaul Ram induction-al. De azt mondta, ő nem valószinű, hogy jön a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Megkérek minden debreceni tagot, hogy a régióvezető, illetve klubvezetőségi jelöléseit legkésőbb 16.-ig juttassa el hozzám e-mail formájában. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Ha leszel msn-en, akkor majd ott elmondom az én jelöléseimet. :rolleyes: ui: megpróbáltam egybe szerkeszteni a tali topikjában a legelső hozzászólásba minden fontos infót. sőt, voltam kint a gpssel, hogy koordináták is legyenek, az is ott van már. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Igen láttam, de nem ártana egy térkép is, lehet lesz akinek kelleni fog. :rolleyes: A jelöléseket mailben kérem, hidd el megvan az okom rá, miért így kérem, remélem megérted Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 el is küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Kellene nekem F astra dísztárcsa, nincs valakinek elfekvőben??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 F astra? Gyári? pontosan melyik? Milyen méret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Kellene nekem F astra dísztárcsa, nincs valakinek elfekvőben??? élére állított esetleg nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Egz opel club Tiszaújvárosi srác egy b vectrával itt volt a devil-en is. 1.6 16v Lexmaul Ram induction-al. De azt mondta, ő nem valószinű, hogy jön a talira. Kristóf. Tegnap beszéltem vele. Neki programja lesz akkorra. :mellow: ... voltam kint a gpssel, hogy koordináták is legyenek, az is ott van már. :unsure: Isten vagy. Én eddig mindig elfelejtettem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 élére állított esetleg nem jó? Az nem. Elfekvő kell, láthatod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Kéne matrica is, nem maradt ki valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Kéne matrica is, nem maradt ki valakinek? milyen matrica? az a válasz nem ér,hogy "öntapadós" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Sima opeles is jó, de ha van klubos az is Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Sima opeles is jó, de ha van klubos az is milyen sima opeles????????? www.opelklub.hu-s asszem van még nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Isten nem vagyok. Ha az lennék, nem lennének gondjaink. most próbálok térképet készíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Isten nem vagyok. Ha az lennék, nem lennének gondjaink. miért,szerinted az Istennek nincsenek gondjai? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Úgy értem, olyan jellegű, ami éppen van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts