adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 :rolleyes: ki lettél tessékelve az ágyból? :mellow:
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 dehogy. bár mikor hazaértem, akkor Laci fiam aludt a helyemen.
adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 akkor majdnem olyan,mintha te lettél volna ott :rolleyes:
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 jelentem a Hifi, Ateri, Magic, West, Metabond beterítve egy adag szórólappal. köszi Amigo!
bebida Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 Hurrá! Az írásbeli érettségi nehezén túl vagyok! Remélem jól is sikerültek! :rolleyes: Már csak jövő pénteken egy infó, de azt könnyen lenyomom, aztán másfél hónap és szóbeli! :mellow:
adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 Hurrá! Az írásbeli érettségi nehezén túl vagyok! Remélem jól is sikerültek! :rolleyes: Már csak jövő pénteken egy infó, de azt könnyen lenyomom, aztán másfél hónap és szóbeli! :mellow: hajráhajrá! :unsure: húgom a matekra mondta,hogy azt hitte jobban fog sikerülni.
bebida Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 hajráhajrá! :mellow: húgom a matekra mondta,hogy azt hitte jobban fog sikerülni. Nekem az jól ment szerintem! Bár, majd kiderül! Inkább reál beállítottságú vagyok a többi nem nagyon megy! :rolleyes: Amiben van logika az jöhet. :unsure: És most megyek SZIGET jegyet venni! :D Gyorsan, mert ma még olcsóbb! :lol:
nyuszifül Elküldve Május10, 2007 Szerző Elküldve Május10, 2007 Srácok valaki majd segítsen már méregetni egyik nap!
adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 Srácok valaki majd segítsen már méregetni egyik nap! két méter harminckét centi :rolleyes:
Dj Jonny Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 Srácok valaki majd segítsen már méregetni egyik nap! Ha kell segítek.
Endlos Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 jelentem a Hifi, Ateri, Magic, West, Metabond beterítve egy adag szórólappal. köszi Amigo! Beleöntöttem a trutyit az ótóba, érződik a különbség. olyan volt, mint egy megkristályosodott méz. :-)) Remélem sokáig tart a hatása.
Endlos Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 Ha kell segítek. Johnny férfiak mérete kell, nem a tied :-)) Mackó, Kiccsákó: http://www.a1netti.com/ksiili/buzz/gallery..._serialNumber=1 Ja meg ezis
Korzika Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 Beleöntöttem a trutyit az ótóba, érződik a különbség. olyan volt, mint egy megkristályosodott méz. :-)) Remélem sokáig tart a hatása. Helló,mit öntöttél bele és mennyiért?Apunak a kis Corsájába is kellene valami csodaszer!!!
adorjant Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 'gelt! Corsika,már neked is lejárt a klubtagságid?
mackosajt Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 Helló,mit öntöttél bele és mennyiért?Apunak a kis Corsájába is kellene valami csodaszer!!! ezt öntötte bele. árban számolj -10%-ot nyugodtan. szia. ui: mi ez a befeketedés? Nem is akarsz visszakékülni?
adorjant Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 a veszélyes Nyuszi(k)! :rolleyes: ezek veszélyesek. de van olyan ami nem :mellow:
Korzika Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 ezt öntötte bele. árban számolj -10%-ot nyugodtan. szia. ui: mi ez a befeketedés? Nem is akarsz visszakékülni? Nem kell megijjedni,visszaváltozom!!!Várakoztam azokra az új lehetőségekre a tagsággal kapcsolatban és közben kifutottam az időből. Tegnap Ujfaluban szórólapoztam,láttam 1 olyan szép kétszínű(arany és kék) Calibrát.......áááá.....
mackosajt Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 nah. újra műkszik a nyomtatónk itthon. elég volt szétszedni, meg rájönni a bajára, de nem fogott ki rajtam. :mellow: a szkenner résznek az üvege valahogy belülről lett párás-koszos, és az alaphelyzetet tévesen érzékelte, és ezért nem volt hajlandó működni az egész. törlés, összerakás után egyből kinyomtatta, amit 2 hete akartam. :rolleyes: szal most, hogy tesztelve legyen, nyomok pár szórólapot itthon is.
adorjant Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 én nemrég javítottam egy multifunkciós készüléket,ami féloldalasan húzta be a papírt,majd beragadt.zsír új cuccról van szó.namármost 1 óra után vettük észre,hogy a dvd-henger tetejére rendszersített szivacskarika került be a mechanikába...utána csipes,hurkapálca,mindenféle vékony eszköz bevetése után sikerült megszabadítani az oda nem való dologtól.és boldogan élnek,míg meg nem halnak. a sikerre való tekintettel a kedves ügyféllel megittunk egy üvegecske bort :rolleyes:
Recommended Posts