mackosajt Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 akkor a diétámnak lőttek. hogy néznék ki egy 2 számmal nagyobb pólóban. :rolleyes:
szabot Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Mi van, itt mindenki fogyni akar? Szerintem csúnya a sovány ember. :rolleyes:
adorjant Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Mi van, itt mindenki fogyni akar? Szerintem csúnya a sovány ember. :rolleyes: akkor hízzunk,és a pólókat majd "izom"pólóként fogjuk hordani :mellow:
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Elküldve Május9, 2007 Én nem akarok, de AdorjanT volt szíves felhívni a figyelmemet, hogy biztos elegendő nekem az L-es póló????ÉS nem a hasi tájékra értette :rolleyes:
adorjant Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 nem vagyok otthon a méretekben. na jó,vannak kivételek :rolleyes: bár a szűk felső se olyan rossz :mellow:
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Elküldve Május9, 2007 Nagyon fáradt vagyok, nincs vkinek egy masszőr ismerőse? ÉS ha vki megszánna örömmel venném, ha becsatlakozna szórólapozni, egyedül unalmas :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Elküldve Május9, 2007 Jah, elfelejtetem mondani, de a weblapon már biztos láttátok az Ingatlansziget is hozzájárul a talihoz...
Szabbensz Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 szabbensz,szelepszár-szimmeringek rendben vannak/voltak? ott is el tud tűnni az olaj :mellow: de remélem,mostmár rendben lesz a sas :unsure: Üdvözlet! Igen, azok is frissen vannak cserélve a kocsiban, nem mi, hanem valószinűleg az előző tulaj cserélte benne, s gondolom nem volt türelme, v ideje, v anyagi fedezete a többi probléma kiküszöbölésére, s úgy hagyta, hadd zabálja az olajat. Remélem mostmár nem lesz vele problémám, holnap cserélünk hajtókarcsapágyakat, meg mind a 4 teleszkópot. Ma vettem, a DELPHI típusú teleszkópokat. Még a fékcsövet s a gömbcsuklókat kell átnézni, és Cool a werda :rolleyes: üdv.: Szabbensz
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Elküldve Május9, 2007 Szia! Remélem gyűlnek már a haverok a talira!
Szabbensz Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Hali! Igen igen, beszéltem a spanokkal. Eljönnek, s megyünk is, ha nem jön közbe semmi.
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Elküldve Május9, 2007 Hali! Igen igen, beszéltem a spanokkal. Eljönnek, s megyünk is, ha nem jön közbe semmi. :rolleyes: Örülök, nem jöhet közbe semmi, itt a helyetek!
Szabbensz Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Nah tiplizek én, DVSC Teva - Bp Honvéd kupadöntő meccs van a Sport1 en :unsure: LOKI Forever :rolleyes: :mellow:
bebida Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Nah tiplizek én, DVSC Teva - Bp Honvéd kupadöntő meccs van a Sport1 en :D LOKI Forever :rolleyes: :unsure: Nekem nem kell néznem. Hallom a nyitott ablakon ha gól lesz! Olyan hangos a szurkolótábor, hogy minden eseményről értesülök hipp-hopp! :mellow: Pedig nincs túl közel, kb. 1km. :lol:
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 0-0 érdekes a volt edzőnk csapata ellen játszani kupadöntőt.
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 1-0 sajna nem nekünk... remélem fordítanak a srácok.
bebida Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Szia Bebi! Mesélj, mi a helyzet??? Hali! Nincs semmi különös, érettségi ezerrel! :rolleyes: De a héten már csak az angol van holnap! Jobb kedved van Nyuszi? Hallom a meccs eseményeket! :mellow:
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Fordíthatnának a srácok. Ez így nem lesz Kupagyőzelem
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Elküldve Május9, 2007 Megyek! És nem a Loki a kupagyőztes. :mellow: és 11esekkel... hát ez kész... a bajnoki most már kötelező! :rolleyes:
adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 majd a milan megmutatja a világnak :rolleyes: morning!
adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 Nagyon fáradt vagyok, nincs vkinek egy masszőr ismerőse? ÉS ha vki megszánna örömmel venném, ha becsatlakozna szórólapozni, egyedül unalmas :unsure: :rolleyes: :mellow:
adorjant Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 hmmm akkor te nemtom hol élsz,mert kicsit máshol tart a dolog :rolleyes:
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Elküldve Május10, 2007 I live in a dreamworld! LOKI is the UEFA Champions League No1! Hungary is at the top of the UEFA's football top list! :mellow: I have 1 millon euro is on my account... és ekkor felébredek, és pisis a kezem. :rolleyes:
Recommended Posts