adorjant Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Srácok egy négyes biliárdpartihoz kellene még egy ember ma estére, érdekel vkit?Délig jelezzetek aki megteheti :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 West Autó rendben, egy sor kupát is áll. most beszéltem vele. Meg is kaptam anyámtól a lebaszást, hogy mé nem haza vezet az utam egyből (itt volt nálunk, és én meg nem értem haza időben.) Az alkatrészeket is elkezdtük kinézni. Metás dolgot meg nem értem, mert mondtam, hogy azt ha más nem, én megoldom, szal ez nem kérdéses. Meg azt, hogy mire nem vársz akkor? bocsi de délelőtt meló van, telefonra meg nem van időm, mert most hirtelen minden sz@rrá akar menni bent, és rohantunk eleget. A szuperauto újság mikor jelenik meg? mert én még mindig nem találtam a napló mellett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ja és akkor holnap Nyuszi mikor induljunk és melyik ótóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2007 Mackó, akkor gyere hozzám amikor gondolod, én déltől indulásra készen állok :mellow: Újságot adok neked én, úgyis akarok vinni belőle Pestre is, a telefon most nálam ment szabadságra, de igyekszem minál hamarabb visszaszerezni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Tomi West Autó -s kéri, hogy így írd ki a nevét a webre. (kis/nagy betűk) Voltak nála sokan, én meg sietős voltam, de örült, hogy vittem neki szórólapot, meg "plakátot"- ui: abból Tomi ha tudsz, kreálsz egy West Autósat lécci, hogy ő is rajta legyen. Fent van a weblapon, úgy, ahogy lediktálta. Azzal mi a gond? Meg a Metabond is fent van. Szórólapot holnap megcsinálom, ma reggel ballagás, 1 óra múlva ballagási ebéd, ami estébe fog torkollani, szóval nem hiszem, hogy utána gép előtt leszek. Küldeni fogok róla pü-t, ha kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 az a baj, amit írtam. A kis/nagy betűk: West Autó :mellow: Nyuszi, akkor igyekszem haza, aztán megyek. de hova hozzád? újotthon, vagy régi? na majd megtudom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 pár perc és indulok Nyuszihoz. aztán irány pest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 pár perc és indulok Nyuszihoz. aztán irány pest Kíváncsi leszek milyen eredmének lesznek. Remélem, megkérdeztétek, mi ez. Hátha csak félreértésről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 jó reggelt! Endlos, te miről beszélsz??? amúgy hajnal 1-re már én is itthon voltam, csak hát fáradtan. a vihar hazafelé végig kísért minket. Hol eset, hol nem, jött utánunk. aki ma eljön a talira, azzal megvitatjuk a Pesten hallottakat is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 az a baj, amit írtam. A kis/nagy betűk: West Autó :rolleyes: Javítva. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 köszikösziköszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 köszikösziköszi Sziasztok! Mackó tegnap vártuk ám a telefonod!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 bocsi, de rohantunk. meló után itthon kaja, aztán Nyuszi, aztán tapostunk Pestre. Pont 5-re értünk oda, ahogy kellett. Utána meg este 10-kor indultunk haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 Dj Jonny üdv közöttünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Dj Jonny üdv közöttünk :rolleyes: Köszönöm széppen az üdvözlést én is mindenkit üdvözlök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 SZERVEZŐK FIGYELEM!! MAI TALÁLKA HA MINDENKINEK JÓ LEHETNE A HID-ba (Miklós 18) Üljünk le egy jó kávé mellet és beszéljük meg mii változott és hol is tartunk. Mindenkinek szépp napot. Ja, remélem a kocsitokat már fényezitek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Ja, remélem a kocsitokat már fényezitek.. miért,kié sérült? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 Én benne vagyok, nekem nagyon bejön az a hely!Jó lenne ha minél többen lennénk, mert a pesti megbeszélést szeretnénk továbbadni, és döntéseket hozni.A találkozóval kapcsolatban pedig sok a teendő, azonfelül mutatnék is vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 El is felejtettem mondani, még a Sors is azt akarja, hogy mostmár minden időmet a talinak szenteljem, ugyanis már a TV-m kiégett...Mi jöhet még???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 El is felejtettem mondani, még a Sors is azt akarja, hogy mostmár minden időmet a talinak szenteljem, ugyanis már a TV-m kiégett...Mi jöhet még???? éjszaka csak nem szervezel :mellow: de kétségtelenül rádjár a rúd :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 éjszaka csak nem szervezel :unsure: de kétségtelenül rádjár a rúd :rolleyes: Jó mondjuk nem voltam az a nagy TV-néző, de most itt nem is kifejezetten erre céloztam, csak na értitek...Új életszemléletem szerint ebben is megtaléltam azért a pozitívumot! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Jó mondjuk nem voltam az a nagy TV-néző, de most itt nem is kifejezetten erre céloztam, csak na értitek...Új életszemléletem szerint ebben is megtaléltam azért a pozitívumot! :rolleyes: áramfogyasztás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 áramfogyasztás? nem, már régóta akarok venni egy másik tv-t :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 nem, már régóta akarok venni egy másik tv-t :rolleyes: azért csak jó lett volna,ha a régi működőképes marad :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 SzaboT, vásár miatt le van zárva a Böszörményi!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts