Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
te jól vagy? Nem dolgoztál sokat a tűző napon? :rolleyes:

Hát de, bár asszem az alvókám rossz mostanság, a nap jót tesz, soxcor hiányzik, ha nem vagyok kinnt. Ilyenkor jó napozni, mert még nem tűz annyira, és közben fújdogál a szél.

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

nos akkor.

1. holnap majális!!!

2. Nyuszi! mesélj! akár pü-ben is jöhet, mert a majális miatt nem hiszem, hogy msn-en fogok csüngeni (itt a lehangolódásra gondoltam, mint mese :mellow: )

3. Tamás! Tudok egy b vectrát, amit le kéne mosni! Belül rendben van, na de kívülről beborítja a hársfalé... :rolleyes:

4. Endlos! azé csak óvatosan a nappal! becsapós ám a dolog.

5. Sziasztok! Mentem aludni, me ma már 4.30-tól ébren vagyok, levágtam 1 disznót, megnyiratkoztam, ügyködtem a lakatos műhelyben a vekihez egy csinosítást, és kutyára fáradt vagyok!

jóccakát!

Elküldve
nos akkor.

3. Tamás! Tudok egy b vectrát, amit le kéne mosni! Belül rendben van, na de kívülről beborítja a hársfalé... :rolleyes:

ezeöccááá :mellow:

Elküldve

Valaki nem akarja elvinni tankolni a kocsimat? :rolleyes: Nagyon elfáradtam, de legalább a kertben már van víz...szerencsére nálam már nincs...ezt a visszásságot. Nem lehetne még egy napot itthon maradni?

Elküldve

nos... ótó lemosva... szal ezeöccá megmaradt.

Nyuszi! én elvinném tankolni, csak add a rávalót is. :rolleyes:

ami a majálison folyik, kész rablás... nyócszázé lufi... :mellow:

Elküldve
Valaki nem akarja elvinni tankolni a kocsimat? :rolleyes: Nagyon elfáradtam, de legalább a kertben már van víz...szerencsére nálam már nincs...ezt a visszásságot. Nem lehetne még egy napot itthon maradni?

mér nem szólsz nekem????

Elküldve

Nyuszi! én elvinném tankolni, csak add a rávalót is. :rolleyes:

ami a majálison folyik, kész rablás... nyócszázé lufi... :mellow:

ha csak rablás lenne május elsején...most néztem a híradót,milyen baleset történt...

én aktív pihenéssel töltöttem eddig,de mostmár lehet ki is mozdulok :D inkább a holnapi koncertre éhezem már hetek óta :unsure:

Elküldve

Na egy biztos ott sem tankolok többet :rolleyes: mindegy, köszi Tamás azért, pláne a szélvédőt, legalább ha már a fejemből nem, a szélvédőn kiláttam ma reggel.

Más:srácok, lehet én pár napra visszavonulok a szervezést illetően, bár szerintem ez nem fog összejönni, azt kérném tőletek, hogy jelöljetek ki egy időpontot, amikor legalább mi debreceniek talizhatunk, illetve mackó tőled várom mihamarabb a két féllel való egyeztetés kimenetelét.

Első szórólapokból tudok adni vkinek ha kell, remélem a szórólapozás folyik, Lujdzsi matricád nálam van, szólj ha jössz érte. 4 után a Tóci környékén már biztos megtalálható vagyok

Elküldve
Mér mi vót? Mondjuk elég sokáig tartott a fizetés,ahogy láttam :rolleyes:

Nem írták jóvá a pontokat, a jegyzőkönyvre meg már nem akartam várni :s a szabályzat szerint viszont anélkül utólag nem írják jóvá....

Elküldve
Nem írták jóvá a pontokat, a jegyzőkönyvre meg már nem akartam várni:s a szbályzat szerint viszont anélkül utólag nem írják jóvá....

hát persze...

mondjuk megfigyeltem,hogy ha nincs ilyen kártyád,akkor is sokáig tart fizetni,mert saját kártyát raknak be gyorsan...

Elküldve
Sziasztok,kicsit szabin voltam,de mostmár leszek megint!

Kinyomtattam a szórólapokat stb.. és kezdem osztogatni + ragasztgatni!!

szeva!

mikor jársz már debrecenbe,egy kis mosolyfakasztásra? :rolleyes:

Elküldve
Én nemigen!

"Tölcsért csinálok a kezemből,s kiáltok vidáman!"

Még a tölcsér okés is, de a vidámság...az kissé alábbhagyott az utóbbi időben nálam.

Elküldve

Akkor hamarosan esni fog. A napokban Tamás is kocsit mosott, meg én is. Tuti eső lesz...

Elküldve

Én a hétvégén mostam le,de máris poros.Lehet holnap lemsosom,mert nagyon kellene az eső!!!!!!

Felszólítok mindenkit,hogy amint ideje engedi mosson kocsit!!!!(de azonnal) :rolleyes:

Elküldve
Akkor hamarosan esni fog. A napokban Tamás is kocsit mosott, meg én is. Tuti eső lesz...

nekem holnap reggel tuti full bogár lesz...de nem bánom.

felfedeztem egy új autósampont,valami istenkirály.már mosni is öröm vele :mellow:

nagyonnn széépppppppppppppppppppppp most az astra :rolleyes:

Elküldve
nekem holnap reggel tuti full bogár lesz...de nem bánom.

felfedeztem egy új autósampont,valami istenkirály.már mosni is öröm vele :mellow:

nagyonnn széépppppppppppppppppppppp most az astra :rolleyes:

Nekem van egy külön beállás. ahol a sterimót csak bekapücsolom, és nagyon szépüen leviszi (ja nemrég csináltam a kertben) :-))

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.