Amigo Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 :unsure: munkahelyi net... Eddig nem is tudtuk, hogy ahol eredmények, stb. után kell majd érdeklődnünk, azokon a gépeken van net is. :rolleyes: Amigo... csak az aláírásomra kellett kattintani, és már majdnem ott is vagy. :mellow: gyakorlatilag igen, egyébként nekem a smiley-kat nem jeleníti meg, csak azok nevét gif kiterjesztéssel, mit kell beállítanom, hogy jó legyen?
adorjant Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 Talán szórólapozhattál volna :rolleyes: hmmm mintha megtörtént volna :mellow:
mackosajt Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 Amigo, nekem a smile-k is látszanak. Talival mi a helyzet? vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Elküldve Április28, 2007 hmmm mintha megtörtént volna :unsure: Egy kocsi nem a világ, pláne ha az enyémről van szó! Jah nem is mondtam, ha esetleg a hírekben azt halljátok, ma egy "honvédzöld"(by Telo) astra a mai nap folyamán szigorúan betartva a sebességhatárokat, illetve talán még lassabban haladt, az én voltam... :rolleyes: Hagytam hagy olvassák a feliratot, voltam a csapókertben, a belvárosban, néhány helyen igen elszántan elakadásjelzővel várakoztam :mellow: (na ok, az más miatt volt)
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Elküldve Április28, 2007 Amigo, nekem a smile-k is látszanak. Talival mi a helyzet? vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről Tamás jelzésére várunk, mint mondtam én vagyok a legmobilisabb...így tőletek függ
mackosajt Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Elküldve Április28, 2007 mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes: Lakik itt egy terepjárós ürge is, de sajna ma rá sem pillantott a kocsimra, és most szórólap sem volt nálam, de most igen jó helyre parkoltam...több irányból látható a járgány :mellow: Jah, lepedőszerzésben hogy álltok?
adorjant Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 Egy kocsi nem a világ, pláne ha az enyémről van szó! sajna rosszkor vetted észre,más célom volt vele :mellow: Jah, lepedőszerzésben hogy álltok? az mire kell? mert nem nagyon mondtad... a mindenféle helyen való parkolással meg óvatosan,ahogy hallom a tesconál is büntetnek mostanában :rolleyes: engem a matrica nem befolyásolt a vezetésben,ha vki mögöttem jön,látja. ha csak nem lassú vezető :unsure:
mackosajt Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 azért ha opelt látok a tükörben, akkor nem taposom annyira a pedált :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Elküldve Április28, 2007 Én sem mondtam, hogy zavart a vezetésben, hanem hogy úgy mentem, hogy jól lehesen látni, persze azért én is igyekeztem opelesek elé kerülni, az utasaim nagy bánatára :mellow: És nem tilosban parkoltam, hanem megálltam...mondhatni...egy pillanatra :rolleyes:
Amigo Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 Amigo, nekem a smile-k is látszanak. Talival mi a helyzet? vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről érdekes dolog van ám! ha bejelentkezek, akkor nincs smiley, ha nem jelentkezek be, csak úgy olvasgatok, akkor van.
Endlos Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes: Én a városban bringával járok, csak 3 naponta, amikor kimegyek nagycserére, akkor suhanok végig a vámospércsin, itthon meg az udvarba állok be szal nem látja senki a szélvédőt.
szabot Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 Meg kell tanulni 1-5ig és kihúzni a 3ast :rolleyes: Magyarból én is a 3-ast húztam és arra is készültem. :mellow: Mondjuk a többit is átnéztem... érdekes dolog van ám! ha bejelentkezek, akkor nincs smiley, ha nem jelentkezek be, csak úgy olvasgatok, akkor van. Törölj minden személyes beállítást a böngészőben (cache, cookie, stb). Akkor is így viselkedik? Milyen böngészőt használsz? Nézz szét a hibabejelntőben, talán találsz megoldást.
szabot Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 Ma megyek a sráchoz a naptárak ügyében. Igyekszünk valami pofásat összehozni. Tegnap voltam horgászni. Ujjatlan póló volt rajtam. Fürdéskor néztem, hogy elég röhejesen nézek ki barna karokkal és fehér törzzsel. :mellow: De a fogás megvolt. És utána kocsit is takarítottam. :rolleyes:
Endlos Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 Ma megyek a sráchoz a naptárak ügyében. Igyekszünk valami pofásat összehozni. Tegnap voltam horgászni. Ujjatlan póló volt rajtam. Fürdéskor néztem, hogy elég röhejesen nézek ki barna karokkal és fehér törzzsel. :mellow: De a fogás megvolt. És utána kocsit is takarítottam. :rolleyes: Ezzel szemben én amikor kinnt dolgozok, akkor ha lehet, leveszek mindent magamról, hogy ne legyek kétszínű :-))
mackosajt Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 No akkor ha minden igaz, egy május 9.-én megjelenő országosan terjesztett magazinban is írnak rólunk! :rolleyes:
Endlos Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 No akkor ha minden igaz, egy május 9.-én megjelenő országosan terjesztett magazinban is írnak rólunk! :rolleyes: ne mán azt álmodtam, hogy haraxol rám, és nem állsz velem szóba, :-))
mackosajt Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 te jól vagy? Nem dolgoztál sokat a tűző napon? :rolleyes:
adorjant Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 te jól vagy? Nem dolgoztál sokat a tűző napon? :rolleyes: szerintem nap nélkül is ilyen :mellow:
nyuszifül Elküldve Április30, 2007 Szerző Elküldve Április30, 2007 állt a kocsim a hétvégén kétszer a baumaxnál, ma a tesconál, és sokat járt a városban...asszem egy benzinkúttal kellett volna támogatósdit játszani, mert ezt nem bírja a tankom :rolleyes: Kéne még pár nap kipihenni magam, mire sem volt elég ez a hétvége. A héten rengeteg a teendőnk, és sajnos...pár dolog miatt lehangolódtam...majd elmesélem. Jó hír viszont, hogy a karaoke lista összeállt, rajta sok kedvencemmel :unsure: Nekem már jó buli lesz :mellow:
adorjant Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 OPEL POWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rolleyes: és még a matrica is látszik picit :mellow: (Bebidának :unsure: ) végre kívűl-belül patika...már ráfért,belül jónéhány hete nem volt kitakarítva....
nyuszifül Elküldve Április30, 2007 Szerző Elküldve Április30, 2007 Tegnap egy opel jött mögöttem, és a sofőr hevesen mutogatott (na nem olyat!), és az anyósülésen lévő hölgyemény hirtelen lebukott! Remélem tollat és papírt keresett a telefonszámom rögzítésére, nem pedig más oka volt :rolleyes:
bebida Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 OPEL POWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rolleyes: és még a matrica is látszik picit :mellow: (Bebidának :D ) végre kívűl-belül patika...már ráfért,belül jónéhány hete nem volt kitakarítva.... Nagyon köszönöm! :unsure: Szép tiszta autón szép matrica! Ha ilyen szépen csillog az autód, biztos sokan fognak felfigyelni rá és vele a matricára is!
adorjant Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 Tegnap egy opel jött mögöttem, és a sofőr hevesen mutogatott (na nem olyat!), és az anyósülésen lévő hölgyemény hirtelen lebukott! Remélem tollat és papírt keresett a telefonszámom rögzítésére, nem pedig más oka volt :mellow: vagy ki volt írva a kocsidra,hogy lehet msnen tiltani :rolleyes: vagy csak szimplán megkívánták egymást... Nagyon köszönöm! :unsure: Szép tiszta autón szép matrica! Ha ilyen szépen csillog az autód, biztos sokan fognak felfigyelni rá és vele a matricára is! amúgy is felfigyelnek egy ilyen szép astrára :D (de a képet vedd ki az idézetből,mer a mackósajt jön minnyá :lol: )
Recommended Posts