Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:unsure:

munkahelyi net...

Eddig nem is tudtuk, hogy ahol eredmények, stb. után kell majd érdeklődnünk, azokon a gépeken van net is. :rolleyes:

Amigo... csak az aláírásomra kellett kattintani, és már majdnem ott is vagy. :mellow:

gyakorlatilag igen, egyébként nekem a smiley-kat nem jeleníti meg, csak azok nevét gif kiterjesztéssel, mit kell beállítanom, hogy jó legyen?

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
hmmm mintha megtörtént volna :unsure:

Egy kocsi nem a világ, pláne ha az enyémről van szó!

Jah nem is mondtam, ha esetleg a hírekben azt halljátok, ma egy "honvédzöld"(by Telo) astra a mai nap folyamán szigorúan betartva a sebességhatárokat, illetve talán még lassabban haladt, az én voltam... :rolleyes: Hagytam hagy olvassák a feliratot, voltam a csapókertben, a belvárosban, néhány helyen igen elszántan elakadásjelzővel várakoztam :mellow: (na ok, az más miatt volt)

Elküldve
Amigo, nekem a smile-k is látszanak.

Talival mi a helyzet?

vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről

Tamás jelzésére várunk, mint mondtam én vagyok a legmobilisabb...így tőletek függ

Elküldve
mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes:

Lakik itt egy terepjárós ürge is, de sajna ma rá sem pillantott a kocsimra, és most szórólap sem volt nálam, de most igen jó helyre parkoltam...több irányból látható a járgány :mellow:

Jah, lepedőszerzésben hogy álltok?

Elküldve
Egy kocsi nem a világ, pláne ha az enyémről van szó!

sajna rosszkor vetted észre,más célom volt vele :mellow:

Jah, lepedőszerzésben hogy álltok?

az mire kell? mert nem nagyon mondtad...

a mindenféle helyen való parkolással meg óvatosan,ahogy hallom a tesconál is büntetnek mostanában :rolleyes:

engem a matrica nem befolyásolt a vezetésben,ha vki mögöttem jön,látja. ha csak nem lassú vezető :unsure:

Elküldve

Én sem mondtam, hogy zavart a vezetésben, hanem hogy úgy mentem, hogy jól lehesen látni, persze azért én is igyekeztem opelesek elé kerülni, az utasaim nagy bánatára :mellow:

És nem tilosban parkoltam, hanem megálltam...mondhatni...egy pillanatra :rolleyes:

Elküldve
Amigo, nekem a smile-k is látszanak.

Talival mi a helyzet?

vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről

érdekes dolog van ám!

ha bejelentkezek, akkor nincs smiley, ha nem jelentkezek be, csak úgy olvasgatok, akkor van.

Elküldve
mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes:

Én a városban bringával járok, csak 3 naponta, amikor kimegyek nagycserére, akkor suhanok végig a vámospércsin, itthon meg az udvarba állok be szal nem látja senki a szélvédőt.

Elküldve
Meg kell tanulni 1-5ig és kihúzni a 3ast :rolleyes:

Magyarból én is a 3-ast húztam és arra is készültem. :mellow: Mondjuk a többit is átnéztem...

érdekes dolog van ám!

ha bejelentkezek, akkor nincs smiley, ha nem jelentkezek be, csak úgy olvasgatok, akkor van.

Törölj minden személyes beállítást a böngészőben (cache, cookie, stb). Akkor is így viselkedik? Milyen böngészőt használsz? Nézz szét a hibabejelntőben, talán találsz megoldást.

Elküldve

Ma megyek a sráchoz a naptárak ügyében. Igyekszünk valami pofásat összehozni.

Tegnap voltam horgászni. Ujjatlan póló volt rajtam. Fürdéskor néztem, hogy elég röhejesen nézek ki barna karokkal és fehér törzzsel. :mellow: De a fogás megvolt. És utána kocsit is takarítottam. :rolleyes:

Elküldve
Ma megyek a sráchoz a naptárak ügyében. Igyekszünk valami pofásat összehozni.

Tegnap voltam horgászni. Ujjatlan póló volt rajtam. Fürdéskor néztem, hogy elég röhejesen nézek ki barna karokkal és fehér törzzsel. :mellow: De a fogás megvolt. És utána kocsit is takarítottam. :rolleyes:

Ezzel szemben én amikor kinnt dolgozok, akkor ha lehet, leveszek mindent magamról, hogy ne legyek kétszínű :-))

Elküldve
No akkor ha minden igaz, egy május 9.-én megjelenő országosan terjesztett magazinban is írnak rólunk! :rolleyes:

ne mán azt álmodtam, hogy haraxol rám, és nem állsz velem szóba, :-))

Elküldve

állt a kocsim a hétvégén kétszer a baumaxnál, ma a tesconál, és sokat járt a városban...asszem egy benzinkúttal kellett volna támogatósdit játszani, mert ezt nem bírja a tankom :rolleyes:

Kéne még pár nap kipihenni magam, mire sem volt elég ez a hétvége.

A héten rengeteg a teendőnk, és sajnos...pár dolog miatt lehangolódtam...majd elmesélem.

Jó hír viszont, hogy a karaoke lista összeállt, rajta sok kedvencemmel :unsure: Nekem már jó buli lesz :mellow:

Elküldve

OPEL POWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rolleyes:

és még a matrica is látszik picit :mellow: (Bebidának :unsure: )

végre kívűl-belül patika...már ráfért,belül jónéhány hete nem volt kitakarítva....

PICT0009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Tegnap egy opel jött mögöttem, és a sofőr hevesen mutogatott (na nem olyat!), és az anyósülésen lévő hölgyemény hirtelen lebukott! Remélem tollat és papírt keresett a telefonszámom rögzítésére, nem pedig más oka volt :rolleyes:

Elküldve
OPEL POWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rolleyes:

és még a matrica is látszik picit :mellow: (Bebidának :D )

végre kívűl-belül patika...már ráfért,belül jónéhány hete nem volt kitakarítva....

Nagyon köszönöm! :unsure: Szép tiszta autón szép matrica! Ha ilyen szépen csillog az autód, biztos sokan fognak felfigyelni rá és vele a matricára is!

Elküldve
Tegnap egy opel jött mögöttem, és a sofőr hevesen mutogatott (na nem olyat!), és az anyósülésen lévő hölgyemény hirtelen lebukott! Remélem tollat és papírt keresett a telefonszámom rögzítésére, nem pedig más oka volt :mellow:

vagy ki volt írva a kocsidra,hogy lehet msnen tiltani :rolleyes:

vagy csak szimplán megkívánták egymást...

Nagyon köszönöm! :unsure: Szép tiszta autón szép matrica! Ha ilyen szépen csillog az autód, biztos sokan fognak felfigyelni rá és vele a matricára is!

amúgy is felfigyelnek egy ilyen szép astrára :D

(de a képet vedd ki az idézetből,mer a mackósajt jön minnyá :lol: )

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.