Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ja, és Szabbensznek én is a fúrás+köszörülést javaslom, ha nagy a baj. :mellow:

Köszi a segítséget, remélem mihamarabb meg lesz oldva a baj. Utánna lehet járatnom... :rolleyes:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Remélem is, hogy ugyanolyan jó legyen mint most. Mert a teljesítményére nem lehet panaszom. Vagy lehetséges hogy még jobb lesz egy fincsi bejáratás után?

Jah, meg felkerült a sport kipuffom, ha még nem írtam volna. Nem is az a túl hangos, sem a túl csendes, olyan aranyközépút :-) Szépen dorombol a kicsike :rolleyes: A szerelőt kiakasztottam, mert nem is számítottam arra hogy csupán 3 kipuffogóból csinálunk 1 et, (MZ etz 250 es kipuffdobot is felhasználtunk, kókány a köbön :mellow: ) meg 3 órás munkát fog igénybe venni. De nem volt egyszerű egy 60 as dobot leszűkíteni 40 esre. A levett dob (olasz) már nem sokat bírt volna... úgy csörgött már a benne felrakódott szeméttől, mint egy diódaráló... belevágta volna a kalapácsot, és beszakad az egész.

Elküldve
klasszikustól idéznék!

"Mi a helyzet csajok?"

valaki akkor menne az évnyitóra? mert ha igen, akkor intéznék szabadnapot, és társulnék az illetőhöz. Hahóóóóó! SOS

én már mondtam,h kihagyom :rolleyes:

Elküldve
Remélem is, hogy ugyanolyan jó legyen mint most. Mert a teljesítményére nem lehet panaszom. Vagy lehetséges hogy még jobb lesz egy fincsi bejáratás után?

mindenképpen :rolleyes:

úgy fog húzni,mint a pajtás zsilett :mellow:

Elküldve

Mai sikeres hadjáratom élményeit msnen elmesélem az érdeklődőknek, illetve jelzem a piros mantát becserkésztem névjegyemet elhelyeztem :rolleyes: szórólap van nálam egy pár, és sok elinténivaló vár ránk. Most le kéne osztani, mert sajnos ez a nap szabadságom volt csak

Elküldve
Az évnyitó sajna nekem is felejtős. :rolleyes:

Nyuszi, beszéltem Tamással és jó ha este átküldöm a módosított logós szórólapot.

MSN?

Az magicét megtaláltad?És oda kellen még írni, hogy a aszépségversenyt ő támogatja, ha lehet

Elküldve
MSN?

Az magicét megtaláltad?És oda kellen még írni, hogy a aszépségversenyt ő támogatja, ha lehet

Gondolom mindezt a honlapon is kellene... :rolleyes:

Elküldve
5 nagyméretű tükörrel kell a délutánt végigfurikáznom, remélem egyben hazaérek velük

ez valami új optikai tuning? :mellow:

egyébként nagy előnye, hogy közben végig sminkelhetsz is! :rolleyes:

Elküldve

az előbb nézem a hibabehelentő topikot:

alul ezt olvasom

"

3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)

1 felhasználó: mackosajt

"

na akkor mennyi az annyi? :rolleyes: :mellow:

Elküldve

Sziasztok!

Végre nethez jutottam,úgyhogy gyorsan be is jelentkezek...tegnap kedves macisajt barátom küldött egy érdeklődős üzit,azért vagyok most itt...

Hát az a helyzet hogy a barátnőm szülei befolyásolják otthon a csajt,és úgy néz ki hogy vége lesz a kapcsolatunknak...vagy már vége van.

Nagyon nehéz ez nekem,szerettük egymást,és soha nem volt semmilyen problémánk,és most meg ez van :rolleyes:

Vittek már be ügyeletre,aztán sürgőségi osztályra,aludtam két öregember mellet úgy beinjekciózva nyugtatóval,hogy a mátrixból semmire sem emlékszem...pedig az ment aznap este..

Egyedül vagyok,nincsen senkim se,nem tudom magam lekötni sem...Idegesít hogy elvesztettem vkit,akit szeretek,és ráadásul váltig állítja h ő is engem...és ez rohadt szar...na mind1

Próbálok túlélni mindent,valahol kedves S.S barátom szintjére estem vissza nőügyben,úgyhogy boldogságot nem naon láttam mostanában...

Ez van,csak gondoltam beszólok,hogy nem meghaltam...

Elküldve

rossz ezeket olvasni...

a nők önmagukban sem érthetőek,de ha még a háttérből irányítják is őket...de sztem ha igazán szeret,akkor odafújja még a szél melléd,és boldogok lesztek :rolleyes: csak adj neki/k időt :mellow:

bár sajnos tudom milyen nehéz kétségek között lenni, de azt hiszem,és úgy érzem,néha érdemes várni

Elküldve
Ez van,csak gondoltam beszólok,hogy nem meghaltam...

Colos, nem is ajánlom, mert elmegyek érted, és visszahozlak! Ezt vedd fenyegetésnek! Még annyit tudok ajánlani: "Ami nem öl meg, az erősít!" Tessék jönni fórumra. Nő van sok, ilyen agyatlan, elvakultan Opel rajongó társaság viszont csak egy van! :rolleyes:

Gyere haza egy hétre és helyrerázunk. Az valamelyest segít. Tudom...

Ja, és Tominak igaza van. Az idő mindent megold. Csak azt meg kell várni...

Elküldve

Roli!

Tényleg ha tudod, valamikor a közeljövőben gyere haza 1 hétre, és dumálunk, sörözünk, gyógyítunk! :rolleyes:

a májusi talira meg mindenképp jönnöd kell!!!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.