mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 :mellow: :unsure: Jó hangulat van ahogy látom! Na igen, van pár "apró" eltérés a 2 corsa között, és nem csak tulajdonsokban. Píísta! Tényleg nem mindegy, melyikről beszélünk. Mondjuk érdekes lenne 220 km-t csak azért elmenni, hogy zárt ajtókat találjunk! :D ui: asszem Lajos felesége picit kiakadna, ha a 2 ótó azonos lenne. teljesen. :rolleyes:
Endlos Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 én is a csergőről írtam, hogy ott még nem találkoztam ezekkel, amiket ti írtatok. Ja és tunni kell, hogy csergő, és a Derékuccai bolt azonos cég, legalábbis társtulaj, a Derékesek nyitották a csergő boltot pesti indíttatásra. Az öreg csákó, mikor elmegy, akkor a Derékes srácok helyettesítik (múltidő, mert ugye már nics a bolt) Nagykár, mert így nincs konkurencia, nem tudnak árban egymás alá igérni. Bár ugye van még ezen kívük más opelbolt is 2 is, de azok szarok, mindent csak rendelésre hoznak, legalábbis régebbi típusokhoz.
szabot Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 :unsure: :mellow: Legjobb gép! :D Azért a bátyuskája sem rossz... :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Jó-jó,akkor sorolhatnám a képen levő eltéréseket! Az egyiken rajta van a tulaj(és milyen csinos),a másikon nincs. :mellow: Az egyiken megcsillan a napfény a másikon nem. :rolleyes: Az egyiken látszanak növények a másikon nem. :unsure: Mintha a te kocsid kék lenne, nemde ? :D
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 ....Píísta! Tényleg nem mindegy, melyikről beszélünk. Mondjuk érdekes lenne 220 km-t csak azért elmenni, hogy zárt ajtókat találjunk! :rolleyes:.... 220 ? Ha zart ajtókat találnál, akkor utánna haza se mennél ? :mellow:
nyuszifül Elküldve Április22, 2007 Szerző Elküldve Április22, 2007 Szép Opeles napot mindenkinek! Hamarosan megjelenik a reklámunk az újságban, örülök nagyon!
nyuszifül Elküldve Április22, 2007 Szerző Elküldve Április22, 2007 Sanyi üzeni jól van, otthon van, amint lehet jeletkezik, sajnos nem dolgozhat, de helyette mantázik :rolleyes:
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Kedves Pista! :unsure: Hát ha csütörtök lenne, és a pesti csergőről lenne szó, akkor már megvárnám az estét, hogy egy jó kis lurdy-n résztvegyek. :rolleyes: szóval igen, haza se mennék... egyből :D a 220, meg a sacc/kb. távolság. na de csak oda, vagy csak vissza... :mellow: Nyuszi! Tomi! ma akkor lesz valami?
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 közben rájöttem, hogy amíg elnyomott az álom, és aluszikáltam, ti addig találkoztatok. Meséljetek! :rolleyes:
adorjant Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 közben rájöttem, hogy amíg elnyomott az álom, és aluszikáltam, ti addig találkoztatok. Meséljetek! :unsure: egy kis alvást én is bevállalnék,de sok a dolog :D autót is kéne mosni,booooorítva van bogárral az eleje :rolleyes: :mellow:
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 nekem is mosni kéne... meg borotválkozni, stb.
adorjant Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 jaj,a borotválkozás egy külön szertartás....biztos igénybevesz vagy öt percet,de mire ráveszem magam... :mellow: :rolleyes:
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 ez a baj nekem is... de szerintem a dípblú Pistának is ilyen téren :rolleyes:
adorjant Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 hát ha nekünk szertartás,akkor neki micsoda? :mellow: picit nyikorog a fékem,erre vmi ötlet? nem zavaró,csak nekem csend legyen :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 hát ha nekünk szertartás,akkor neki micsoda? :unsure: picit nyikorog a fékem,erre vmi ötlet? nem zavaró,csak nekem csend legyen :rolleyes: Nagy elhatárosás kérdése :mellow: Hátul vagy elől ?
adorjant Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Nagy elhatárosás kérdése :rolleyes: Hátul vagy elől ? elöl. pláne így egy hét után,amikor tiszta fékpor minden :mellow: de mosás után is 2-3 nap,és ha nagyon picit is,de csinálja. a betét miatt lehet ez?
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Tamás! Zsírt neki! de komolyan... van olyan, amit a fékbetét hátuljára kell kenni, és a "rezgést", ami a nyíkorgásért felelős, azt meggátolja.
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 de. mert gondolom nem a tárcsára kell kenni. :rolleyes:
adorjant Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 mert nem sok kedvem van kereket le,betétet ki,stb... :rolleyes: de ezt a rezgés dolgot kifejthetnéd pontosabban :mellow:
Endlos Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 mert nem sok kedvem van kereket le,betétet ki,stb... :rolleyes: de ezt a rezgés dolgot kifejthetnéd pontosabban :mellow: Nekem sosem nyikorgott, büszke is voltam rá, hogy új autók nyikorognak mellettem, és mindig kinéztem, hogy nem én vagyok-e, de nem, viszont most, hogy lecseréltem a fékpofákat, féktárcsákat, fékcsöveket, így mosmár szinte midnig nyikorog :-DDDDDDDDDDDdd
nyuszifül Elküldve Április23, 2007 Szerző Elküldve Április23, 2007 Csőtöréses jó reggelt! :rolleyes: Tomi akkor én mit szóljak, nekem mióta nyöszörög....Most zsírozzak????? :mellow:
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 jóreggelt... nekem egy-2 hónapig nem nyiszorgott, most megint. na de mindegy, legalább hallható, hogy van fékem. :rolleyes: :mellow:
adorjant Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Csőtöréses jó reggelt! :rolleyes: Tomi akkor én mit szóljak, nekem mióta nyöszörög....Most zsírozzak????? :mellow: nincs is csőtörés,neaggódj már :unsure: az kicsit durvább lenne... lezsírozunk téged is :D
Recommended Posts