adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :mellow: :unsure: pedig előfordul ilyen :rolleyes: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 pedig előfordul ilyen :rolleyes: :mellow: :D Hogy izzadva lendíted? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Hogy izzadva lendíted? :mellow: hátpersze :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Szia, hála neked érte :mellow: el is felejtettem, asszonykádnak is sok boldogságot :rolleyes: köszike az ő nevében is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2007 köszike az ő nevében is majd májusban megünnepeljük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ez hihetetlen! Rendeltem a Derék utcai Opel boltban egy gázbowdent. Felhívom őket, hogy megjött-e, erre közlik velem, hogy már el is vitték. Odaadták valakinek, aki azt állította, hogy ő is vár rá. Milyen emberek vannak, hihetetlen. úgyhogy most megint rendelnek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 magyarosan mondva: szelávíí! Amígó! mé nem a Csergőbe mentél be... és hivatkoztál rám mondjuk... az az ipse nem adja el másnak. :rolleyes: ráadásul jóval közelebb is van neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 magyarosan mondva: szelávíí! Amígó! mé nem a Csergőbe mentél be... és hivatkoztál rám mondjuk... az az ipse nem adja el másnak. :rolleyes: ráadásul jóval közelebb is van neked. őket hívtam, de közölte, hogy nem tud adni, és felejtsem el, már mondta is a Derék utcai üzlet telszámát én sem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 majd májusban megünnepeljük ok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Sziasztok,üdvözlök mindenkit! Remélem mindenki jól van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Szia! mizujs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Sziasztok,üdvözlök mindenkit! Remélem mindenki jól van. Én jól vagyok leszámítva,hogy dolgozom! Egyforma a gépünk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 magyarosan mondva: szelávíí! Amígó! mé nem a Csergőbe mentél be... és hivatkoztál rám mondjuk... az az ipse nem adja el másnak. :rolleyes: ráadásul jóval közelebb is van neked. A csergő ajtaján az van kiírva, hogy derék uccai opelboltba menjenek. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 A csergő ajtaján az van kiírva, hogy derék uccai opelboltba menjenek. :-)) a csergő ajtajára elég sokszor van kiírva ez-az...pláne a zárva,ma xx órától zárva,stb... :rolleyes: nemtom a csávó hogy gondolja a dolgot... vagy mindig rosszkor járok arra? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Én jól vagyok leszámítva,hogy dolgozom! Egyforma a gépünk! :rolleyes: :unsure: :mellow: Legjobb gép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 nos, én eddig sose találkoztam se a derékutcás kiírással, se korai zárással. amúgy szerintem mivel 1edül csinálja, és van kiszállítás is, így előferdülhet zárt ajtó. amúgy egy cég, csak egyis sima opel, másik csergő bolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 én a csergőről beszéltem :rolleyes: a derék utcai boltban eccer voltam,és akkor két ember volt bent...kiszolgált mindkettő. akkor hol az igazság? :unsure: nahh én mentem öregdiáktalálkozóra :D bár nem érzem magam öregnek,bár a nők megőszítenek teljesen...isten tartsa meg jó szo*ásukat :mellow: :lol: :lol: kííszzz vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 én is a csergőről írtam, hogy ott még nem találkoztam ezekkel, amiket ti írtatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 a csergő ajtajára elég sokszor van kiírva ez-az...pláne a zárva,ma xx órától zárva,stb... :rolleyes: nemtom a csávó hogy gondolja a dolgot... vagy mindig rosszkor járok arra? :mellow: Túl kézenfekvő megoldás lenne felhívni Viktort mielőtt arra fordulnál ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Túl kézenfekvő megoldás lenne felhívni Viktort mielőtt arra fordulnál ? :mellow: csak nem mind egy, hogy Pest vagy Debrecen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 csak nem mind egy, hogy Pest vagy Debrecen! :rolleyes: Jaaaaaaaaaaaaa hogy van Debrecenben is ? Ezt nem is tudtam :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 ....Egyforma a gépünk! :rolleyes:.... Ühüm. Az avatar képen egyiknek sem látszik az egész rendszáma :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ühüm. Az avatar képen egyiknek sem látszik az egész rendszáma :unsure: Lehet ugyanaz a gép csak még men tudnak róla? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ühüm. Az avatar képen egyiknek sem látszik az egész rendszáma :D Jó-jó,akkor sorolhatnám a képen levő eltéréseket! Az egyiken rajta van a tulaj(és milyen csinos),a másikon nincs. :mellow: Az egyiken megcsillan a napfény a másikon nem. :rolleyes: Az egyiken látszanak növények a másikon nem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts