Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Én sem tankoltam...de mostmár nem tom mikortól emeltek, de ma már tuti magasabb az ár, de én nem tankolok :rolleyes:

Sanyi és Roli nagyon eltűnt, nem????hiányoznak :mellow:

Elküldve
Én sem tankoltam...de mostmár nem tom mikortól emeltek, de ma már tuti magasabb az ár, de én nem tankolok :rolleyes:

Sanyi és Roli nagyon eltűnt, nem????hiányoznak :mellow:

Te végig szoktad olvasni a h.-sz.-eket?

Elküldve
Te végig szoktad olvasni a h.-sz.-eket?

Miért?amit írtál, arra már azt hittem megvan a megoldás, mert igen kaptam mailt, de némi változtatnivaló lenn e rajta, azt hittem mackóval megbeszéltétek.Attistól meg várom az ajánlatot :rolleyes:

A többit meg msnen plíz

Elküldve

mackó, 5920 HUF-ért tudnak nekem adni olyan gumicsövet, amit a múltkor beszigetelőztünk

ez kicsit horror ár, ráadásul ez utángyártott

2100 HUF az utángyártott gázbowden, és 10270 HUF a gyári

na ezt add össze!

Elküldve

Amigo!

Mivel a cső relatíve bonyolult, ezért kérik meg az árát. Ha kell, szólj, és meszerzem 10%-kal olcsóbban.

A gázbowden meg ráér. :D

ui: Voltam fényezőnél, 25-30-at mondott a hátuljára, és +5 ha az elején a lepattanást is meg akarom csináltatni. Elég korrekt ember. :rolleyes:

Asszem ha kifizetősbe jó ajánlatot kapok a biztitől, akkor viszem is hozzá. :mellow:

ui2: jövő hétre lesz új szemüvegem. nekem 2600-ba lesz! ki is fizettem! :unsure:

Elküldve
az imént jött velem szembe egy Astra Coupe,aranyszínű...nem láttam még debrecenben.HSB rendszámú.ismertetőjele,első-hátsó lámpákon lámpatakaróval :rolleyes: amúgy széééppppp :mellow:

debreceniek tudtok róla valamit? :unsure:

igen, én már láttam...

Elküldve

Kimegyünk majd és beszélünk velük, de nem tudom a csocsó, és sportrészt honnan vetted, mert arról szó sem volt...sztem, de lehet csak én nem tudok róla

Attilával beszéltem, pénteken elmondja mindenkinek, és akkor tovább beszélgetünk

Elküldve
én legalább ezt is tudom :mellow:

magasság,mellbőség? :rolleyes:

évnyitóra van valakinek terve menni?

jó lenne ha 1 ótóval menni tudnánk... ha lehet

részemről kizárt

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.