bebida Elküldve Április15, 2007 Elküldve Április15, 2007 Ez nem ér! Miért vagyok én ilyen messze tőletek? Úgy mennék ilyenkor én is! :rolleyes:
adorjant Elküldve Április15, 2007 Elküldve Április15, 2007 Tamás, és ha a sapka mellé sört is adnak????Így már megfontolod mi??? igen rég ittam már alkoholt,és jelen helyzetben sem érzem szükségét az ellenkezőjének :D francba,most olvasom,h ma 19től tali....én meg ebben a percben érkeztem vissza debrecenbe :rolleyes: :mellow: :unsure:
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Elküldve Április15, 2007 nofene... tali megvolt. Lassan teljes lesz minden. Igyekszünk ürrakéta kilővés színtre tökéletesíteni mindent. :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 Ez nem ér! Miért vagyok én ilyen messze tőletek? Úgy mennék ilyenkor én is! :rolleyes: Akkor nemoskára hétvégére szervezzük, akkor le tudsz majd jönni, vagy akár tessák koncertet szerveztetni ide, és fel a fejjel!!!! :mellow: Köszi srácok a tegnapot, hamarosan megismételjük, mackónak pedig külön köszönet a szomjoltásért :unsure:
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Nincs mit! Asszem kicsit a telefon és benzin számlád több, mint egy üditő. :mellow: Lacus ma ismét megy oviba. Még ugyan van egy pici kötés a kezén, amit már nem a fertőzés stb. miatt teszünk rá, hanem hogy nehogy felsértse a friss hámréteget a kezén. Be van zsongva. Hiányzik neki az ovi, csak amíg a dokik azt nem mondták, hogy mehet,addig nem vihettük. Nyuszi! Azt a céget neten megnéztem este... :rolleyes: szerintem az nem fog menni. Endlos jól saccolt. "sajnos"
bebida Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Akkor nemoskára hétvégére szervezzük, akkor le tudsz majd jönni, vagy akár tessák koncertet szerveztetni ide, és fel a fejjel!!!! :mellow: Köszi srácok a tegnapot, hamarosan megismételjük, mackónak pedig külön köszönet a szomjoltásért :unsure: Jó lenne! És köszi! :rolleyes:
Endlos Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 nofene... tali megvolt. Lassan teljes lesz minden. Igyekszünk ürrakéta kilővés színtre tökéletesíteni mindent. :rolleyes:Én nem merek pozitív vélemyént alkotni, amíg nem vagyunk benne, és nem mondhatjuk el, hogy jól sikerült. Nehogy elbízzam magam. Asszem kicsit a telefon és benzin számlád több, mint egy üditő. :mellow:Gondolom, költaségeket el lehet majd a támogatásból számolni, ez alapvető. Endlos jól saccolt. "sajnos"Mos nem vok képben, mit is saccoltam? Ja korsót?
Korzika Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Örülök ha a kabai vasútállomásig kibirja rángatás nélkül, mit kezdjek vele ha debrecen alatt végleg megadja magát... ha jó lesz akkor elugrok, de msot nem jó :mellow: várom a tippeteket, a bajok forrására. Köszike :rolleyes: Szia,az általános műszaki problémák részben van egy olyan téma,hogy "C14 NZ leáll nem indul"javaslom nézd meg ott!
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 Nem akar ma vki elvinni Lujdzsi sógorához???Olyan lusta vagyok :rolleyes:
szabot Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Hellóhallóelektorkalandor! SzaboT strikes back! :rolleyes: Kicsit megint eltűntem, de a mostani időszakom ilyen lesz, légyszi nézzétek el nekem. A hét vége felé lazul a hurok, szerintem egy tali is beleférne. :mellow: Lépek vissza melózni, mert a sorokon most csak úgy nyüzsögnek a külföldi fejesek és nem volna jó, ha netezésen kapnának. :unsure:
szabot Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Nem akar ma vki elvinni Lujdzsi sógorához???Olyan lusta vagyok :rolleyes: Én elvinnélek, de ahhoz le kellene autóznod Polgárra... :mellow:
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Lépek vissza melózni, mert a sorokon most csak úgy nyüzsögnek a külföldi fejesek és nem volna jó, ha netezésen kapnának. :unsure: gyáva NYUSZIIII :mellow: :lol: mi tamásunk,tartsunk össze,és ne dolgozzunk :D részemről küldetés teljesítve :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 gyáva NYUSZIIII :mellow: :lol: mi tamásunk,tartsunk össze,és ne dolgozzunk :D részemről küldetés teljesítve :rolleyes: Én nem vagyok Tamás, de egész nap priviben telefonálok, na nem úgy, engem hívnak :unsure:
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Én nem vagyok Tamás, de egész nap priviben telefonálok, na nem úgy, engem hívnak :rolleyes: titkos hódolók? :unsure: priviben telefonálni meg....nahátnahát,ezek a modern fórummotorok :mellow:
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 titkos hódolók? :unsure: Nem titkosak :mellow: hisz nyíltan hívnak, ráadásul a cégesen :rolleyes:
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Nem titkosak :unsure: hisz nyíltan hívnak, ráadásul a cégesen :mellow: na akkor nevesítsd őket :D cégesen felhívlak akkor minnyá én is :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 na akkor nevesítsd őket :mellow: cégesen felhívlak akkor minnyá én is :rolleyes: oké, hívj
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 oké, hívj akkor először hangot kell magamnak csinálni :rolleyes: de mondjuk,nemtom hogy vagy betáblázva,nehogy a többiek elől elvegyem a beszélgetőidőt :unsure: bár az lenne a legjobb :mellow:
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 Nincs hangod?????Juhéééé, akkor értem már miért vagy ennyire aktív írásban... :unsure: Spontán telefonok voltak, így aki mer az nyer :rolleyes: Akkor gondolom ma nem akarsz meghívni egy fagyira :mellow:
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Nincs hangod?????Juhéééé, akkor értem már miért vagy ennyire aktív írásban... ;) Spontán telefonok voltak, így aki mer az nyer :unsure: Akkor gondolom ma nem akarsz meghívni egy fagyira :D kabbe :P azérrrr nehogy azt hidd,hogy tamás báttyád betegen nem tudja kiénekelni a 8 oktávot ;) fagyi jót tenne a gyulladt torkomnak,persze nem sok,csak egy kicsi :mellow: utána meg egy jó Nyuszi edition forraltbor :rolleyes: :lol: :lol: áll az alku :D de ezt az aki mer az nyer dolgot nem érteni
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 A beszélgetőidőre mondtam, hogy nem vagyok betáblázva...spontán hívtak az emberkék. Oké, akkor elvihetsz a Révész térre délután, bár addigra hátha mackó is visszaér, és mesél
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Oké, akkor elvihetsz a Révész térre délután, bár addigra hátha mackó is visszaér, és mesél nemtom pontosan mikor végzek,na meg hogy te mikorra akarsz menni? mert még mennem kell haza rendszergarázdálkodni :rolleyes: apa az imént betűzött el egy pársoros angol hibaüzenetet :mellow: :unsure: de sztem otthon hamar végzek :D
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 Akkor kizárva, mert max 6-ig vannak nyitva, de lehet csak 5-ig.És most jutott eszembe lehet már otthon van a szekrényem, és szerelnem kell :rolleyes:
adorjant Elküldve Április16, 2007 Elküldve Április16, 2007 Akkor kizárva, mert max 6-ig vannak nyitva, de lehet csak 5-ig.És most jutott eszembe lehet már otthon van a szekrényem, és szerelnem kell :mellow: azt mondtad nem te fogod összeszerelni :rolleyes: ja,és akkor házhozfagyi lesz? :D sofőrség akkor bocsi,de nemigen megy,mert legeslegesleghamarabb 17 körül érnék vissza debrecenbe :unsure:
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Elküldve Április16, 2007 Hát remélem nem is én, én már csak pakolok bele, remélem :rolleyes:
Recommended Posts